Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas - 2 dalis

QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 03 20, 16:09)
talpinant skenuotus žurnalus į foto albumus internete neretai sumažinamos foto, o taip pat jos būna neryškios, nėra kontrasto ( pvz Duplet, schemų puslapiai ir taip nėra spalvoti o atsispausdinus visai būna "paplaukęs" vaizdas ir nelabai įžiūrimos schemos )
na bet kaip sako ten : nereikia varyti Dievo į medį  mirksiukas.gif  ir dėkui toms kurios nepagaili savo laiko ir skenuoja žurnalus ir juos talpina į interneto platybes  thumbup.gif

visokios kokybes zurnalu yra bet bent jau ruses tai tikrai geros kokybes zurnalus deda drinks_cheers.gif Pati ne viena smulkia schema spausdinau, foto tikrai didelio dydzio buna,beje juk zurnalams specialiais ieskomi tokie linkai kur leistu deti dideles foto wink.gif
Vienas skanuoto zurnalo privalumas tongue.gif Pasiimi tik toki gabala puslapio koki reikia,schemas iskart didini arba sudedi i viena puslapi kaip patogiau drinks_cheers.gif Aisku zurnalinio grozio nebelieka,na bet pakaks man bumbet blush2.gif blush2.gif

Maciau kazkas geleles neria,taigi nuoroda i nertus narcizus ir kt gelytes drinks_cheers.gif
NERTOS GELES
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 03 20, 19:46)
Jumi,kokia thumbup.gif nuoroda bigsmile.gif

Sveikos, moterytes. biggrin.gif As matau, kad dabar cia ne i tema truputi busiu isikisus, ax.gif bet noriu parodyt neseniai baigta vasarini paltuka 1,5-2 m. mergaitei. 4u.gif Kapisonas bus veliau, nes pritrukau siulu. Ir kepuryte vyresnei mergaitei ar merginai:
http://i43.photobuck...ur/PALTUKAS.jpg
http://i43.photobuck...PALTSKVERNA.jpg
http://i43.photobuck.../PALTKAKLAS.jpg
http://i43.photobuck...ur/KEPURELE.jpg
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2006 03 21, 09:30)
Sveiki,
Reikia pagalbos... 4u.gif
Man taip sunkiai sekasi nerti  blush2.gif  bet pradzia, (paprastas apnerimas iseina... tik labai jau sunkiai verysad.gif )
Noriu apnerti merliuka, bet nelabai gaunasi, gal turite pavyzdziu? Arba nuorodu esate kur mate? g.gif

Ir dar noriu paklausti, kaip parinkti tinkana vaseli pagal siulo stori?
Is karto labai atsiprasau tu kurioms sis mano klausimas kvailokas atrodo ax.gif

Pradžioje siūlau imti standesnę medžiagą, ją bus lengviau apnerti. O dėl vąšelio storio, tai priklauso nuo kiekvienos nėrėjos. Aš tiek virbalus, tiek vąšelius naudoju plonesnius nei rekomenduoja ant siūlo esančioje informacijoje. Bet bendra tendencija, kad minkštesniems (net ir ploniems) siūlams reikia storesnio vąšelio, nei tokio paties storio, bet tvirčiau susuktiems. Pabandyk panerti, ir pamatysi, koks vąšelis tau smagiausias.
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 03 20, 21:33)
sveiki,
gal zinot kur Vilniuje neria pagal uzsakyma ir kokios kainos? labai labai noriu nertos suknutes vasarai smile.gif

Vokiečių g. prie Šiuolaikinio meno centro ir Šv. Ignoto "Gerose akyse" prie pat Universiteto Pub-o. Kainos man atrodo nemažos. Niekada nesimezgiau pagal užsakymą, bet kai pirkdavau siūlus matydavau, kai ateidavo ganėtinai pasiturinčios moterys (nežinau gal klystu) atsiimti mezginių.
Šiaip tai pigiau susirasti kokią bobutę, bet aš asmeniškai tokių nepažįstu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 03 22, 15:36)
Tai kad nerimų skyrelių daugiau ir neradau  ax.gif
Jei kam nesunku, būtų didelis dėkui, jei nukreiptumėt tinkama linkme  smile.gif

gal čia pasižiūrėk, batukai vaikučiams mirksiukas.gif nes rasei ,kad nori vaikiukui tapkutes numegzti
Papildyta:
taip apt dar yra atskira tema vaikučių drabužėliai , yra kur akis paganyti wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nerti mėgstu, bet niekad to nedariau pagal schemas, tai labai baisiai nesijuokit, nes noriu paklaust, ką visokie pagaliukai, taškiukai ir pan "lietuviškai" reiškia bigsmile.gif
user posted image

Padėkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyStar: 25 kovo 2006 - 23:36

bet man iskilo klausimas, kaip ta ketvirtoj eilutej padaryt? blush2.gif
[/quote]

4u.gif
Ketvirtoj eilutėj - purūs stulpeliai: užmetimas, įverti vąšelį po abiem apatinės eilės kilpos siūlais, ištraukti siūlą, užmetimas, dar kartą įverti vąšelį į tą pačią vietą, ištraukti siūlą ir tai kartoti 2-5 kartus, priklausomai nuo siūlų storio. Po to dar vienas užmetimas ir visos kilpos ant vąšelio išneriamos kartu - lieka viena kilpa, užmetus siūlą, išneriama ir ji. g.gif Bent jau taip rašo mezgimo knygoje smile.gif
Sekmės
Atsakyti
[quote=atira,2006 03 26, 00:10]
bet man iskilo klausimas, kaip ta ketvirtoj eilutej padaryt? blush2.gif
[/quote]

4u.gif
Ketvirtoj eilutėj - purūs stulpeliai: užmetimas, įverti vąšelį po abiem apatinės eilės kilpos siūlais, ištraukti siūlą, užmetimas, dar kartą įverti vąšelį į tą pačią vietą, ištraukti siūlą ir tai kartoti 2-5 kartus, priklausomai nuo siūlų storio. Po to dar vienas užmetimas ir visos kilpos ant vąšelio išneriamos kartu - lieka viena kilpa, užmetus siūlą, išneriama ir ji. g.gif Bent jau taip rašo mezgimo knygoje smile.gif
Sekmės
[/quote]

viskas taip, bet uzhmetimu turi buti tiek, kiek schemoje nurodo, ty shiuo atweju tik du kartus. nuo siulo storio tai nepriklauso. kuo daugiau tu uzhmetimu detum, tuo tasstulpelis butu puresnis.

hm, dabar dar karta ta tawo aprashyma pasiskaichiau. nezhinau ar supratau. padarai uzhmetima, ishtrauki pro apatine eile siule, ISHNERI DVI KILPAS NUO VASHELIO, tai kad ant vashelio lieka dar 2, tada darai uzhmetima, vel trauki siula, vel dvi kilpas nuneri, lieka trys - tada pertrauki per wisas. dazhnai schemose buna tox greblys - virshuneles suvestos y wiena, o apachioj ish skirtingu kilpu ishneriama, neriasi lygiai taip pat, tik ne ish wieenops wietos kilpos traukiamos. o pvz jei trys virshuneles, tai paskutinis pranerimas turi buti per 4 kilpeles, jei 4 - per 5 ir etc.
nu gal aishkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rooibos @ 2006 03 26, 11:08)
pabandziau abu variantus, tai sis geriau, aciu  smile.gif da vienas klausimas, tik nezinau kaip paklaust. toj ketvirtoj eilutej, kai padarai tuos keturis puriuosius ir reikia pereit prie kitu keturiu ir schemoje yra tarpas, tai ka daryt?  g.gif

Jei tarpas, tai nieko nereikia daryt, nes nepazymeta jokio zenklelio: nei taskelio, nei bruksnelio nematome juk, ane? Tai nieko ir nedarome, o rezgame nauja puru stulpeli. Bent jau as taip darau. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 03 27, 09:10)
ar schemos kaktusu yra? biggrin.gif nebloga dovana kaktusu myletojams smile.gif

Ai, mergaites, juokaujat, ar ne? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Scemučių? Nėra schemučių. O kam jos? taigi visokie bumbuliukai-rutuliukai neriami žemais stulpeliais. Manau, labai daug kas priklauso nuo siūlo biggrin.gif Aš per pusdienį dekoratyvinę mini skrybelaitę nunėriau, planuoju prie velykinės kompozicijos pridėti ax.gif
user posted image
Atsakyti
pagaliau kaip ir žadėjau, per savaitgalį nuskenavau ir patalpinau į albumą knygą apie nėrimą ant šakutės mirksiukas.gif ga kas panaudos šią tachniką savo darbeliams
nėrimas šakute

Misty auuuuu surrender.gif kur dingai su žadėtais pavyzdėliais neriant tunisietišku vąšeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 03 28, 15:35)
kažkodėl neatidaro ax.gif

nežinau kaip čia tada gaunasi g.gif nes man paspaudus ant nuoruodos, tai atsidaro bigsmile.gif kai registravau, tai padariau pakeitimus, kad albumas būtų viešas
pabandysiu iš naujo įkelti nuoruodą, gal šį kartą ir tau atsidarys nėrimas šakute
Atsakyti