Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas - 2 dalis

Sveikos

noriu sunerti medziagos kvadratus, koknkreciai pleduko. bet dabar sedziu ir nesuprantu, ar man pirkam viena apnerti ir paksui kazkaip jungti, ar yra kokiu nors rastu kur galima iskarto sunerti tuos kvadratus? kaip daryti? padekit jei galit smile.gif
Atsakyti
Yra tokių raštų, kur beneriant paskutinę eilę iškart numatomas jungimas.
Jei prinersi daug kvadratų, tai jungti gali ir tiesiog susiūdama.
Atsakyti
Pabandyk paieskoti cia sujungimai, gal ka rasi tinkamo
Atsakyti
QUOTE(svze @ 2006 06 02, 09:47)
sveikos,
nežinau ar į tą temą rašau, bet labai reikia pagalbos.....  help.gif  help.gif  help.gif
reikia nunert močiutei apykaklę, nu tokią kaip ant uniformų nerdavom kažkadais.... ir reikia nunert jau sekmadieniui.... tai va, nunert tai čia greit, bet niekur jokios scemutės nerandu, nei jokio seno kalnieriuko, jaučiu visi išmesti....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  matyt niekas be močiučių tokių dalykų nebenešioja.... padėkit jei kas galit, jau 86 ir ji labai mėgsta puoštis  biggrin.gif neseniai "cheminį" susidėjo, tik vat kalnieriuko labai reik dabar smile.gif

iš anksto ačiū  aciuks.gif  aciuks.gif

Visas žurnaliukas
Tikiuosi, kad tiks kas nors. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 06 02, 10:04)
Visas žurnaliukas
Tikiuosi, kad tiks kas nors.  mirksiukas.gif

Ir dar.
Atsakyti
Padekit rast schema sitam groziui

user posted image
Atsakyti
Visai miela nerta suknutė.. rolleyes.gif
user posted image

Aprašymas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2006 06 12, 14:18)
Mergaitės, prašau pagalbos..  4u.gif beveik nunėriau suknelę, daugmaž susisiuvau, pasimatavau, ale visa apačią blogai nunėriau, per platu.. gal kas žinote, ar įmanoma nuo apačios nuardyti ir "prinerti" (gerai čia sugalvojau smile.gif čia paskutinis šiaudas, nes jeigu ne, tada pražūsiu iš naujo nerdama tą suknelę).. cry.gif

Nelabai supratau,kodėl gi negalima nuardyt g.gif Ar nuo apačios pradėjusi nert? Ir koks modeliukas?
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 06 12, 14:23)
Nelabai supratau,kodėl gi negalima nuardyt  g.gif  Ar nuo apačios pradėjusi nert? Ir koks modeliukas?

pradėjau nerti nuo apačios, kol nedaug buvau nunėrusi, galvojau, kad apatinės dalies plotis geras, tačiau kai numezgiau ir priekinę dalį, ir nugarą, paaiškėjo, kad apačia per plati, ir man ją reikėtų pasiaurinti, bet visos suknelės ardyti nenoriu. Tai galvoju gal galima kaip nors nuardyti nuo apačios ir prinerti po to smile.gif
Suknelės raštas Nr. 252 user posted image
Atsakyti
Su virbalais megstą tai be problemų galima nuardyti ir damegsti (tik jau gaunasi, kad mezgi nebe nuo apačios, o nuo viršaus), o su vašeliu bandžiusi nesu, bet galiu pasiulyti tik tokį variantą: pabandyk nusimegsti mėginuką pabandymui tuo raštu ties kuria vieta manai , kad reikia jau nuardyti. Tada gražiai per vidurį eilės nukrirpk ir žiūrėk, kai elgiasi mezginys biggrin.gif (gal nesyps baisiai). Velnias, kaip sunku paaiškint, kad parodyt, tai parodyčiau, kaip aš įsivaizduoju g.gif . Manau visai liuks gautūsi.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2006 06 12, 17:33)
Pabandysiu pasidaryti mėginuką ir nukirpus pažiūrėti kaip "elgsis mezginys" smile.gif realiai tai neįsivaizduoju smile.gif pabandysiu šiandien nufotografuoti ir rytoj parodyti kaip atrodo tas mano mezginys ir ko aš jūsų klausiu  ax.gif

Katik baigiau nerti vyriska bliuskute tinkleliu. Ir buvo panasi problema-kai isskalbiau patyso, nors ir klojau ant kilimo dziovindama. Tai labai puikiai pavyko patrumpinti. Taip pat pabandziau ant meginelio. Matau, kad rastelis pacios irgi nesudetingas. Imanoma patrumpinti laisvai. Zinoma, kai nukerpi, pvz.: per stulpelio viduri, tai tuos likuciu prakirptus reikia atsargiai istraukinet. Vienoje puseje turi likti lygu, o kitoje - laisvi stulpeliai. Jie atrodo tarytum butu pakabinti. o tada, graziai sudedi abi puses is blogos puses ir suneri. o ten, kur einapynele tarp stulpeliu, tai ir per ja neriau pusiniu stulpeliu, ka nerinio nesutrauktu. Gal tik gali dingti kokia eilute su rastelio motyvu, bet nemanau, kad kazkas labai pastebetu. Galiu pasiusti bliuskute ir pasakyti,kur kirpau. Paziurek, ar matosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AURELA: 12 birželio 2006 - 17:51
Na va, bandysiu idet. Paziurek atidziau: nuo apacios kilk i virsu ir pasibaigus ornamento rastui (pilna eilute), antroje tuscioje yra sunerimas. Ji siek tiek storesne. Ar baisu?
http://i43.photobuck...S/NUGARARTI.jpg
Cia dar:
http://i43.photobuck...S/NUGARTOLI.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AURELA: 12 birželio 2006 - 18:20