Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas - 2 dalis

QUOTE(Donny @ 2006 05 04, 15:06)
user posted image

Nusineriau vasarai smile.gif

Labai grazu wub.gif Gal gali apsivilkusi nusipaveiksluoti ir pasidemonstruoti ? Itariu, kad fantastiskai atrodai wub.gif
O as susiduriau su keliatu problemeliu... noriu nusinerti bliuskutes virsu- krutine-pagal sia suknele...
user posted image
user posted image
, bet kazkodel nesigauna, nors atrodo taip elementariai. Tad gal galite padeti issiaiskinti, ka brezinyje reiskia sie simboliai:
"T" - ar ta paprastas stulpelis ?
"T su 1 perbraukimu" - ar tai stulpelis su 1 uzmetimu?
Jei neriu pagal minetus "issiaiskinimus", tai gaunasi nerialiai mazas trikampiukas (krutinei) visai, ne toks, kaip foto g.gif
Jei galite, pasidalinkite savo patirtimi, buciau labai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
man atrodo T tai su vienu užmetimu,o perbraukta su dviem mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu šiaip perbraukta T visada būna stulpelis su vienu užmetimu.
O mažas gavosi dėl to, kad pavyzdys greičiausiai yra pačiai mažiausiai išmierai skirtas. Aš taip manau. g.gif
Teisingai X-iuke sakė - reikia matyt keletą stulpelių dadėti. ax.gif

Dabar pagalvojau, kad T be perbraukimo greičiausiai gali būti iki galo neišnertas stulpelis su užmetimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 04 gegužės 2006 - 19:17
QUOTE(Irunia @ 2006 05 04, 20:13)
Nu šiaip perbraukta T visada būna stulpelis su vienu užmetimu.
O mažas gavosi dėl to, kad pavyzdys greičiausiai yra pačiai mažiausiai išmierai skirtas. Aš taip manau.  g.gif
Teisingai X-iuke sakė - reikia matyt keletą stulpelių dadėti. ax.gif

Dabar pagalvojau, kad T be perbraukimo greičiausiai gali būti iki galo neišnertas stulpelis su užmetimu.

Butent, as kai neriau bliuskute nesupratau ka tai reiskia doh.gif blush2.gif , o dabar daejo, kad T reiskia stulpelis su vienu uzmetimu, tik istraukti reikia per visus tris siula.
Donyy, as taip pat nusineriau vasarai bliuskute tongue.gif tongue.gif idedu irgi pasirodyt blush2.gif
user posted image
Truputeli nelabai gerai gavosi ji man, beje nugaroje visa suvarstyta ax.gif
Bet kita kai nersiu tai dabar zinosiu kaip reikia gerai viska daryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzei @ 2006 05 04, 14:46)

O as susiduriau su keliatu problemeliu... noriu nusinerti bliuskutes virsu- krutine-pagal sia suknele...
user posted image
, bet kazkodel nesigauna, nors atrodo taip elementariai. Tad gal galite padeti issiaiskinti, ka brezinyje reiskia sie simboliai:

"T" - ar ta paprastas stulpelis ? - NE, stulpelis su uzmetimu
"T su 1 perbraukimu" - ar tai stulpelis su 1 uzmetimu? - NE, stulpelis su 2 uzmetimais
"x" - zemas stulpelis

Jei neriu pagal minetus "issiaiskinimus", tai gaunasi nerialiai mazas trikampiukas (krutinei) visai, ne toks, kaip foto  g.gif
Jei galite, pasidalinkite savo patirtimi, buciau labai dekinga aciuks.gif

Aprasyme nurodytas 4 nr vaselis, tai siulai, kuriais nerta ta suknele yra gana stori... Gal per plonus siulus naudoji? Pabandyk nert dvigubu siulu.
Arba tiesiog, jei trikampiukai per mazi, tai nerk dar keleta papildomu eiliu, kol bus tokio dydzio kokio nori smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2006 05 04, 21:00)
Donyy, as taip pat nusineriau vasarai bliuskute tongue.gif  tongue.gif idedu irgi pasirodyt  blush2.gif

Truputeli nelabai gerai gavosi ji man, beje nugaroje visa suvarstyta ax.gif
Bet kita kai nersiu tai dabar zinosiu kaip reikia gerai viska daryti  tongue.gif

Nu saunuole! Labai grazu.
O siaip tai is klaidu mokomes. Daznai tas pirmas blynas prisviles buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donny: 04 gegužės 2006 - 23:51
Aciu uz pagyrimus tongue.gif

na visu pirma, ji man per maza verysad.gif (papuliai netelpa doh.gif , tikiuos kai nebemaitinsiu, sumazes ir galesiu itilpti blush2.gif blush2.gif )

Daugiau dariau pagal schemute, bet vat susimaisiau irgi su tais stulpeliais, buvo su vienu uzmetimu, o as dariau visai be uzmetimo doh.gif , todel dabar ta bliuskute gavosi visiskai ne pagal schemute, o jau mano pacios prikurta biggrin.gif
kai susirisi virsu, ta krutine negraziai atrodo, uztat butent taip ir padarysiu, kaip nufotkinau, kad atlenksiu krastelius, tada visai neblogai atrodo ax.gif

Siaip kita blisukute neriu, irgi krutine pagal schema, na bet nesuprantu pagal kokius dydzius ten deda, nes vel gi labai mazute krutine gavosi, uztat is naujo persidarysiu ta kita, nes siulu pakankamai turiu ax.gif

Butent is klaidu mokomes biggrin.gif bet tos bliuskutes ardyti rankos nekyla blush2.gif blush2.gif , siulu tik viena matkiuka pirkau ax.gif , butent bliuskutei, bet kur ruzava dabar neriuos tai negaila ardyt bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Navi @ 2006 05 05, 11:24)
thumbup.gif Labai grazi bliuskute!!!!

Merginos, nezinau, ka daryti.... Neriu savo merginai suknyte vasarai is gelyciu. Prineriau jau kruva vienodu gelyciu. Ir vsio.... Nezinau, kaip jas sujungti... verysad.gif Ar susiuti, ar prinerti... Kaip yra daroma? Gal kas patarsit ir pamokinsit? ax.gif

Na šiaip geriausi iš karto jungti kiekvieną gelytę nėrimo metu..vieną prie kitos..
Va čia kažkas panašaus parodyta
user posted image

Bet jei jau nusinėrei pilną gelyčių..Teks jas arba siūti..arba pynučių pagalba prijunginėti..Buvau radusi pavyzdėlį..Jei vėl netyčia jį atrasiu įkelsiu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,šiaip nerti nemoku blush2.gif , bet vienam puslapyje radau gražią bliuskutę, tad imetu čia,gal kam patiks ax.gif Man labai graži,mokėčiau nerti-tikrai nusinerčiau doh.gif

user posted image

Siūlus pasirinkite pagal savo pageidavimą. Mano pasirinkimas buvo medvilnė su viskoze.

Pradedame nerti nuo gėlyčių pagal 1 schemą. Kiek jų reikės – priklausys nuo jūsų pasirinktų siūlų storio. Gėlytes reikia sujungti, beneriant paskutinę eilutę. Taip gauname reikiamo ilgio stačiakampį, t. y. pagal jūsų matmenis. Tuomet šį stačiakampį dar apneriame, pradėdami nuo tos vietos, kuri schemutėje pažymėta tuščiu trikampėliu.

Užbaigę šį žingsnelį, vėl pradedame nuo tuščiu trikampėliu pažymėtos vietos ir vieną eilutę į viršų išneriame stulpeliais su vienu užmetimu. Kitą eilutę jau neriame pagal raštelį, kuris pavaizduotas 2 schemoje.

Rankovės išėmimą padarome pagal 3 schemą. Kaklo iškirptės gylį ir formą galite nerti pagal savo norą. Čia nuleidimas pradėtas nuo priekinės pusės viduriuko ir darytas pagal 4 schemą. Užbaigę iškirptę, tuo pačiu rašteliu nuo gėlyčių neriame palaidinės priekio apatinę dalį (schema 5).

Visą nugaros dalį neriame pagal 2 schemos raštelį. Baigę, abi dalis sujungiame ir apneriame kaklo, rankovių ir apatinius kraštelius taip, kaip parodyta 2 schemoje – 1 eilė žemi stulpeliai į kiekvieną akutę, o antra eilute jau suformuojame apvalius kraštelius.

user posted image

1 schema

user posted image

2 schema

http://www.tindirind...ill/schema3.jpg

3 schema

user posted image

4 schema

user posted image

5 schema
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 05 09, 12:34)
Nėrėjėlės! Sumaniau prie trikotažinės maikutės nusinert rankovytes. Mąstau,mąstau,bet neišmąstau. Apnėrus rankovės "skylę" būtų gražiau,bet turbūt neįmanoma išgaut rankovės formos taip.  g.gif Reikia nert nuo rankovės apačios,tada prisiūti  g.gif  Gal pagelbėtumėt????? blush2.gif

Nu nemanau, kad nuo viršaus į apačią neišgautum rankovės formos g.gif , jei moki nuo apačios tai ir nuo viršaus tas pats tik ne platini, o siaurini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 05 14, 09:33)
Gal galit pasakyt kaip šita suknelė neriama?
Yra vienų gėlyčių schema, bet man atrodo, kad ten dviejų rūšių gėlytės. Kadangi rusų nesuprantu, tai gal ten yra parašyta kaip nert  blush2.gif
SUKNELĖ

Didesnės gelytės neriamos nuo 1 iki 7 eilutės, o mažesnės 1-6 , t.y. paskutinės eilutės nunerti nereikia. Schema ta pati. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2006 05 17, 11:54)
Gal ne toje temoje parasiau pries tai, tai gal cia kas  nors i Az atsius suknutes siauros su petneselemis schemute ax.gif

Jau atsakiau sijonų temoj, bet atsakysiu ir čia mirksiukas.gif
ČIA YRA TEMA APIE SUKNELES 4u.gif
Atsakyti