Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas - 2 dalis

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 05 01, 20:50)
aš pirkau IKI prekybcentri kažkokį LT standiklį,tai aš jį skiestą naudojau,bet kimba tai  thumbup.gif ,toks baltas 500ml butelis,su žaliu ir raudonu lipduku,žodžiu thumbup.gif

Gal sis:
user posted image
Jei tas, tai begu pranest vyrui, kad nupirktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2006 05 01, 22:51)
Sveikos,
mezgu palaidine ir jai papuosti reikes nertu gelyciu. Gal galetumete nuorodu ar schemuciu tokiu didesniu gelyciu imesti?
Kad netersti forumo, jei jau kartojuosi, gal man tada el. pastu sniege@super.lt  ax.gif

Dekoju  4u.gif

Gal tiks smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(egluzei @ 2006 05 01, 16:11)
Nusipirkau smile.gif..., bet kad su juo tik puikiai issikrakmolina vyro marskiniu apykakles..., o ne skrybelaites sad.gif 
Nezinau, gal ju buna ivairiu koncentraciju  g.gif  Nes kai supurskiau skybelaite, lyginau kol isziuvo..., bet "brylius " nesilaike sad.gif

nėriau jau ne vieną skrybelaitę, tai man mama patarė su PVA klijais, tai super laikė, nes brylius tikrai didelius nėriau, nes su purškalu tik servetėles standinu, tai joms thumbup.gif , bet skrybelaitėms reikia kažko tokio "kietesnio "
QUOTE(alaniukomama @ 2006 05 01, 16:55)
O as dar girdejau, kad galima daryt nerinio  forma panaudojus cukru. Atrodo reik padaryt saldu saldu sirupa ir i ji mirkyt. Bet manau kad skrybelaites geriau taip netvirtint, nes uzpuls visos apylinkes muses ir bites hihihi.gif

geriau jau taip net nebandykite su cukrumi, nes ne tik kad musės ar kokie vabalai puls lotuliukas.gif , bet jau taip esu sugadinusi skrybelaitę ( taip standinau prieš kokius 10 metų ) ji tiesiog po kurio laiko taip pagelto, kad jau nieks nepadėjo jos išbalinimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 05 02, 13:12)
nėriau jau ne vieną skrybelaitę, tai man mama patarė su PVA klijais, tai super laikė, nes brylius tikrai didelius nėriau, nes su purškalu tik servetėles standinu, tai joms  thumbup.gif , bet skrybelaitėms reikia kažko tokio "kietesnio "

O tuos klijus kaip nors atskiesti reiketu? ar tiesiog "uzpilti " ant bryliaus ir palaukti kol isdzius?
Jei nereikia lyginti, tai gal net ir "galvos gaubta" pasisektu sustandinti: uzpyliau kliju, uzmoviau ant trilitrinio ir psvio g.gif Ar taip?
Atsakyti
QUOTE(egluzei @ 2006 05 01, 16:06)
Merginos, bukit geros...
padekite...
iskrakmolinti skybelaite !!!!!
HELP HELP !!!!

Matau, kad esate SUPER rangdarbiu meistres... ir mokate viska !!!

Aš tai krakmolinu su "kisieliumi" Įdedu kokius 2 val. šaukštus bulvių krakmolo į 300 ml šalto vandens išmaišau, kad ištirptų, po to užpilu ten dar verdandčio vandes, vandenį pilu maišydama, kad nesušoktų gumulais, tada kai truputį atvėsta merkiu nėrinį į kisielių ir jei tai skybėlė džiaunu ant stiklainio, jei servetėlė prisegu adatėlėm prie storesnės baltos medžiagos ir vsio biggrin.gif Kaip sako mano mama, nors per stogą mesk, forma išliks
Atsakyti
QUOTE(egluzei @ 2006 05 02, 13:41)
O  tuos klijus kaip nors atskiesti reiketu? ar tiesiog "uzpilti " ant bryliaus ir palaukti kol isdzius?
Jei nereikia lyginti, tai gal net ir "galvos gaubta" pasisektu sustandinti: uzpyliau kliju, uzmoviau ant trilitrinio ir psvio  g.gif  Ar taip?

taip tuos klijus skiedžiau, bet tarkim preiš porą savaičių nertą skrybelaitę, pavyko pastandinti tik iš antro karto, nes pirmą kartą per per daug atskiedžiau, tai bryliai nesilaikė man visai,,,,, tada dar pridėjau šiek tiek tų klijų ir buvo liuks thumbup.gif ir spalva nekinta po kurio laiko..... aš ir pirma viršugalvio dalį uždedu ant stiklainio, o kai pradžiūsta, tada jau imuosi bryliu, juos tai patempiu gerokai į ilgį ir lyginu lotuliukas.gif
o servetėles kaip jau ir sakiau standinu jau čia merginų aprašytu pirktiniu standikliu mirksiukas.gif
Atsakyti
pulina, drugelius buvau aptikusi siame puslapyje: http://www.supermama...ic=28826&st=372 ir dar cia: http://photo.163.com...oywyx/14670065/
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 05 02, 21:56)
Nusineriau  wub.gif  tokia kepuryte, o prie jos turiu tase

Gal kas galite man padeti ir patarti ar kokia nuoroda duoti kaip as galeciau prie sio komplekto dirza nusnerti (liko dar siek tiek siulu) wub.gif

Radau tik tokius diržus pas save 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2006 05 02, 18:04)
Sveikutės,
Gal kuri mokat nerti drugelius ar matėt aprašymą?

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Gražu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 05 02, 21:56)
Gal kas galite man padeti ir patarti ar kokia nuoroda duoti kaip as galeciau prie sio komplekto dirza nusnerti (liko dar siek tiek siulu) wub.gif

pabandyk pasižiūrėti šią temą , manau tikrai rasi ką nors sau tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl diržų galiu padėti tik idėjom. Schemų neturiu. Bet manau galima sugalvoti kokį nesudėtingą raštelį ir daug kutosų ilgų surišimui 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Čia tai išvis stulpeliai be užmetimo. Ir pasiuvinėta ax.gif
Atsakyti
user posted image

Nusineriau vasarai smile.gif
Atsakyti