Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas - 2 dalis

QUOTE(žemuogienė @ 2006 04 20, 12:45)
labai prasau man tundrai paaiskinkit kas nors kuo paprasciau kaip padaryt ta rasciuka. i viena aki tris stulpelius inert moku, bet kai reikia kad atvirksciai gautusi - kaip is triju stulpeliu viena akyte gaut, niekaip neismastau g.gif  verysad.gif

nerian kiekvieną stulpelį jo nepabaigti ir paskui per visus pernerti paskutinį nėrimą ir gausis mirksiukas.gif
nežinau ar aiškiai,kažkaip kai pati moku tai sunku paaiškinti ax.gif
Atsakyti
Vaidullka tikrai, kad ten kampuotos kažkokios gėlytės g.gif o skrybelaitės nėriau su dideliais bryliais, o mažyliams skirtų kepuriukų dar neturiu kam nerti unsure.gif
nors prieš porą metų esu nėrusi dukterėčiai, bet nėriau iš galvos, tik viršugalvį pasiskolinau iš servetėlės viduriuko, o dabar panelė jau paaugo ir jolių kepuriukų nnebenori....

X-iuke ČIA sudėjau ką radau internete, atčiau schemų nėra.... bet galima ką nors panaušaus pačiom panarplioti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted imageaprasymas
Atsakyti
Sveikos,
jei jau prakalbom apie manijas, tai mane užpuolė gėlyčių nėrimo (į švarkų atlapus ir ne tik) manija. Įmetu keletą pavyzdėlių---
user posted image
Ir
http://i40.photobuck...NO/cccb1aff.jpg
http://i40.photobuck...NO/d1ad7b06.jpg
http://i40.photobuck...NO/5b9ac9fa.jpg
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 04 20, 16:42)
Sveikos,
jei jau prakalbom apie manijas, tai mane užpuolė gėlyčių nėrimo (į švarkų atlapus ir ne tik) manija.

Vargšelės mes, tikiuosi tai pagydoma g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 20 balandžio 2006 - 17:54
Pilna visokiu nertu apatinuku
CIA

Ir siaip daug visokiu groziu
STAI CIA
Atsakyti
Papasakokit, kaip apnert karoliukus unsure.gif wub.gif Labai noriu išmokt unsure.gif
Kiek suprantu, reikia nerti plonu vąšeliu, bet pats procesas man neaiškus blush2.gif Ar iki pusės karoliuko nunert, tuomet įdėt karoliuką ir pabaigti ar iškart aplink karoliuką wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Papasakokit, kas bandėt ir kam pavyko 4u.gif
Atsakyti
apnerus nesu, bet del visako schemuchiu uzhsisaugojau ax.gif
user posted image
del visa ko ir puslapiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 21 balandžio 2006 - 12:54
Nežinau,gal jau kažkas buvo įdėjęs šitą nuorodą,man labai patiko Gėlytės
Atsakyti
bent jau airiška technika, tai yra neriama, o ne mezgama, tai tikrai mirksiukas.gif
čia radau truputėlį pavyzdėlių, bet gaila, kad ta rusaitė uždėjo ant kitų savo albumą slaptažodžius schmoll.gif , o kur buvau radusi žurnalus, tai ir tikrai jau neberasiu dabar doh.gif
Atsakyti
Airiskas nerimas
Di72, cia paziurek, radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adelaide @ 2006 04 24, 16:25)
niekaip neiššifruoju raštelio, kuriuo numegztas šalis  Editos žurnalo (balandžio mėn. numeris) viršelyje, gal kuri atkreipėt dėmesį ir turit tokią shemutę? ax.gif būsiu labai dėkinga, jei pasidalinsit 4u.gif

Jeigu Tu apie tą geltoną, tai ir aš jau jį nužiūrėjau... tongue.gif Dabar to žurnalo po ranka neturiu, bet kiek atsimenu, tai bandžiau taip išsišifruoti: nusineri reikiamo pločio pynelę, o tada pirmą eilę neri taip: kelių (pvz. 5 akių) akių pynelė, stulpelis su užmetimu, poros akių pynelė, stulpelis su užmetimu, vėl 5 akių pynelė ir taip visą eilę. Antroji eilė eina vien stulpeliais su užmetimu (neatsimenu, tik keli stulpeliai) į tas akis, kur po dvi akis pynelės tarp stulpelių. Gal kur ir suklydau, bet patyrinėk, lyg ir panašiai turėtų būti. blush2.gif
Atsakyti