Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

Nome,2006 05 30, 19:51
Kažkaip neįtikėtina, visi darželiai turi, o tas ne-kas čia per išskirtinis darželis?

Taigi, kad ne išskirtinis ir turi stiprią priešmokyklinę gr. Bet, kaip rašo Jore, mokyklos renka priešmokyklines klases dėl vaikų trūkumo ir krešelio g.gif ir vilioja vaikusiš daržo.

Iš mano "sąrašo" perbėga į mokyklą 3 vaikai, su kuriais planavau dar metus ramiai dirbti. unsure.gif

Mane tai labai nervina. gun_bandana.gif Ką rašyti ataskaitoje? Anksčiau rašydavau "rekomenduojama tęstinė korekcija", dabar rašysiu "ištaisyta"! Ir tegul gun_bandana.gif su visa statistika. Kodėl turėčiau savo "rodiklius" gadinti?! protest.gif
Atsakyti
Aš dirbau darželyje-mokykloje, todėl teko imti ir priešmokyklinukus smile.gif
Atsakyti
Taigi,kad tėvų požiūris ir man šiuo klausimu įdomus.Bet dauguma skaičiuoja ir mokyklose dažnai labai viliojančiai tėvams prikalbama.O realybė... g.gif Aš ir tėvams įrodinėju,kad geriau likti darželyje,tačiau... Prieš keletą metų ir aš buvau susidūrus su tokia problema,kalbėjomės su mokyklos logopede.Tačiau ji man aiškino,kad jai nepriklauso. verysad.gif Tad norinčius kelis vaikus imdavau aš, tuo labiau ,kad jie po pamokėlių griždavo į darželį.
Atsakyti
QUOTE(jore @ 2006 05 31, 18:32)
Taigi,kad tėvų požiūris ir man šiuo klausimu įdomus.Bet dauguma skaičiuoja ir mokyklose dažnai labai viliojančiai tėvams prikalbama.O realybė...  g.gif Aš ir tėvams įrodinėju,kad geriau likti darželyje,tačiau... Prieš keletą metų ir aš buvau susidūrus su tokia problema,kalbėjomės su mokyklos logopede.Tačiau ji man aiškino,kad jai nepriklauso. verysad.gif Tad norinčius kelis vaikus imdavau aš, tuo labiau ,kad jie po pamokėlių griždavo į darželį.

Nu absurdas didžiausias. Jei jau darželyje vaikai-jie vaikai darželio logopedui, išėjo į m-klą-viso gero, jie jau m-klos logopedės žinioj. Nu kas čia per cirkai tokie?
Aš taip griežtai čia rašau, kadangi truputi susijusi su visų šitų reikalu reglamentavimu, tai man labai jau įdomiai čia viskas atrodo.
Atsakyti
Nome,2006 05 31, 20:30
Nu absurdas didžiausias. Nu kas čia per cirkai tokie?
labai jau įdomiai čia viskas atrodo.

Taigi ir aš taip sakau drinks_cheers.gif . Apskritai, dabar požiūris į darželius ir jų darbą kažkoks įdomus fool.gif
Atsakyti
QUOTE(jore @ 2006 05 31, 17:32)
Tad norinčius kelis vaikus imdavau aš, tuo labiau ,kad jie po pamokėlių griždavo į darželį.

blink.gif

Beje, mergaitės, pagaliau "patapau" vyr. logopede bigsmile.gif
Atsakyti
Elvita,2006 06 01, 12:08
pagaliau "patapau" vyr. logopede  bigsmile.gif

Sveikinu! yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 06 01, 11:26)
Sveikinu!  yahoo.gif

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
ELVITA, SVEIKINIMAI PALYPĖJUS KARJEROS LAIPTELIU biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2006 06 01, 12:08)
blink.gif

Beje, mergaitės, pagaliau "patapau" vyr. logopede  bigsmile.gif

Sėkmės nelengvam darbelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 06 01, 16:04)
ELVITA, SVEIKINIMAI PALYPĖJUS KARJEROS LAIPTELIU  biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Nome @ 2006 06 01, 16:34)
Sėkmės nelengvam darbelyje  4u.gif

Ačiū už sveikinimus bigsmile.gif
Atsakyti
Ir vėl ta pati tyla biggrin.gif Niekas nieko naujo nepraneša, neklausia...Neįdomu...Teks užeiti kitą kartą smile.gif
Atsakyti