Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(light blue @ 2006 05 09, 16:29)
Man ten nieko neišmeta, atseit netikslus užklausimas  g.gif O gal čia aš kažkur ne ten ieškau?

Nueini www.lrs.lt, tada dešinėj pusėj yra teisės aktai, tada spaudi-teisės aktų paieška, tada išmeta lentelę, joje į grafą Leidimo metai rašai 2004, į grafą Leidinio nr. rašai 92, o į grafą Dokumento eilės nr. rašai 3385
Atsakyti
Čia yra švietimo ir mokslo ministro 2004 m. birželio 3 d. Nr. ISAK-838 "Dėl Specialiosios pedagoginės pagalbos teikimo tvarkos aprašo patvirtinimo".
Taip pat žiūrėk pakeitimus: 2005 m. rugpjūčio 30 d. Nr. ISAK-1780 "Dėl švietimo ir mokslo ministro 2004 m. birželio 3 d. įsakymo Nr. ISAK-838 "Dėl Specialiosios pedagoginės pagalbos teikimo tvarkos aprašo patvirtinimo" pakeitimo" (Žin., 2005, Nr.107-3938 ).
Na jei ir dabar nerasi-rašyk savo el.paštą-atsiųsiu

Atsakyti
NOME, ačiū už info My Webpage
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Mokyklų logopedės, ką darot su priešmokyklinės klasės "logopediniais"? Pvz. šiemet iš mano "sąrašo" į priešmokyklinę klasę išeina 2, į 1 kl. 1, jie dar galėtų būti darže ir aš su jais dar metus dirbčiau g.gif
Atsakyti
Nelabai supratau-kaip iš priešmokyklinės išeina vėl į priešmokyklinę? Gali išeit tik į pirmą klasę. Ar aš čia kažką ne taip perskaičiau?
Atsakyti
Nome,2006 05 26, 22:48
Ar aš čia kažką ne taip perskaičiau?

Tai jau tikrai! doh.gif
Du 5(6)-mečiai iš darželio išeina į priešmokyklinę klasę, o vienas 5(6)-metis - į 1 kl., o jiems dar būtina logopedinė pagalba.

Gal nelabai aiškiai išsireiškiau g.gif ... Ar mokykloje dirbate su priešmokyklinės kl. vaikais?

Klausimas kilo po to, kai pasikalbėjau su viena mama. Ji labai pasigailėjo, jog išėjo iš daržo į priešmokyklinę klasę, mokyklos logopedė jo "neėmė".
Atsakyti
[quote=klopedija,2006 05 27, 14:59]
Tai jau tikrai! doh.gif
Du 5(6)-mečiai iš darželio išeina į priešmokyklinę klasę, o vienas 5(6)-metis - į 1 kl., o jiems dar būtina logopedinė pagalba.

Gal nelabai aiškiai išsireiškiau g.gif ... Ar mokykloje dirbate su priešmokyklinės kl. vaikais?

Sveikos, aš su priešmokyklinukais dirbau, kai juos turėjome. Su mokyklos valdžia suderinau , kad jie pas mane eitų per savo veiklą (kaip daržely), o ne po pamokų, kaip mokyklinukai. Ir vaikams , ir man buvo labai patogu. Šiemet mes priešmokyklinės klasės neturime, nerinkome ir kitiems metams.
Atsakyti
klopedija, kai pavadavau nėštukę ir tuos kelis mėnesius dirbau ir mokykloje, tai ėmiau ir priešmokyklinukus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 05 27, 13:59)
Tai jau tikrai!  doh.gif

Gal nelabai aiškiai išsireiškiau  g.gif ... Ar mokykloje dirbate su priešmokyklinės kl. vaikais?

Klausimas kilo po to, kai pasikalbėjau su viena mama. Ji labai pasigailėjo, jog išėjo iš daržo į priešmokyklinę klasę, mokyklos logopedė jo "neėmė".

Daržas jiems labiau tiktų, nes m-kla specializuojasi raštininkų korekciaj. Dirbama su priešmok. ir m-kloje, bet...galiu jiems pasiūlyti 2 apsususius užsiėmimus, pogrupinius. Jokių individualių. Bet kokiu atveju aš už daržą, kuriame turi būti sutvarkyti kalbiniai reikalai, o m-kla tuomet užsiims rašto darbais. aišku, tai idealus variantas, beveik praktikoje nepasitaikantis, bet...svajoti juk galima smile.gif

Beje, SVEIKOS atkutusios logopedžių skyrelyje thumbup.gif
Atsakyti
Tai man tada kyla pagrįstas klausimas-ar tas daržas iš kurio vaikai ateina į m-klos priešmok.grupę, neturi priešmok.ugdymo grupės? Kažkaip neįtikėtina, visi darželiai turi, o tas ne-kas čia per išskirtinis darželis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 30 gegužės 2006 - 18:53
Sveikos!

Mano manymu darželiai turi priešmokyklines grupes, tačiau ne visos mokyklos surenka reikiamą pirmokų skaičių ir tada renka priešmokyklinę klasę. Ir kiek girdėjau, labai vilioja vaikusiš daržo. Nes kai kuriems tėvams atrodo geriau, nes nereiks už darželį mokėti.
Atsakyti
Įdomus požiūris tėvų, vienok sakyčiau. Jie moka ne už darželį-jie moka už vaikų maitinimą darželyje. Aš tai visom keturiom už darželio priešmokyklinę grupę-vien jau dėl vaikui įprasto režimo (jei iki to buvo lankęs daržą).
Atsakyti