Sveiki, stengiuosi atsakyti i visus klausimus, susijusius su mikciojimu. tikriausiai jusu zinute manes nepasieke (mano email adresas yra: vilmos@takas.lt). pakartokite, prasau, savo klausimus auksciau nurodytu elektroniniu adresu. pasistengsiu kuo skubiau i juos atsakyti. Pagarbiai Vilma Makauskiene
Sveikos, aš irgi noriu paplepėti su kolegėmis, ar priimsit? Dirbau pradinėje mokykloje, šiuo metu auginu sūnų, tad iki kito rudens dar žadu pasėdėt namie, bet vistiek įdomu kas naujo pedagoginėj padangėj
Sveikutes,
as kazkaip cia uzimu daugiau stebetojo pozicijas, ir su mielu noru visuomet paskaitau tai kas cia yra rasoma.prasidejo tie darbai, vien jau popierizmu ka as zinau, kaip sieno tos rastliavos.......pradejau siemet dirbti spec.logopediniam darzelyje tai is esmes man daug lengivau nei normaliam darzelyje, ir kas idomiausia tie sutrikimai ne tokie jau ir sudetingi.......kaip kad galvojau....
as kazkaip cia uzimu daugiau stebetojo pozicijas, ir su mielu noru visuomet paskaitau tai kas cia yra rasoma.prasidejo tie darbai, vien jau popierizmu ka as zinau, kaip sieno tos rastliavos.......pradejau siemet dirbti spec.logopediniam darzelyje tai is esmes man daug lengivau nei normaliam darzelyje, ir kas idomiausia tie sutrikimai ne tokie jau ir sudetingi.......kaip kad galvojau....
SU MOKYTOJO DIENA, MIELOS KOLEGĖS!
Prisidedu prie Klopedijos sveikinimų
Sveikutės, prisidedu prie kolegių sveikinimų
Patarkit, kaip elgtis Be tos tikrai mikčiojančios mergaitės, turiu ir dar vieną. jos mama teigia, kad mergaitė mikčioja ir nori, kad imčiau ją į užsiėmimus. Bet kiek kartų aš ją ėmiau, tiek kartų ji man kuo sklandžiausiai pasakoja, jokių užsikirtimų nėra, net menkiausių. Ir ką tokioje situacijoje daryti?
Patarkit, kaip elgtis Be tos tikrai mikčiojančios mergaitės, turiu ir dar vieną. jos mama teigia, kad mergaitė mikčioja ir nori, kad imčiau ją į užsiėmimus. Bet kiek kartų aš ją ėmiau, tiek kartų ji man kuo sklandžiausiai pasakoja, jokių užsikirtimų nėra, net menkiausių. Ir ką tokioje situacijoje daryti?
Jeigu yra PPT pažyma su dgn. "mikčiojimas", dirbti privalai, jei pažymos nėra - siųsk į PPT, gal ateis atsakymas, kad vaikas "kalbos ir kt. komunikacijos sutrikimų neturi". Tada galėsi atsisakyti dirbti su ta mergaite.
Antra vertus, kodėl gi nedirbti su tokiu vaiku, jei tėvai pageidauja? Pačiai tos minutės bus "pedagoginės pertraukėlės" .
Elvita, norėčiau paklausti ... Rodos, Tu su Carramele šitą klubą įkūrei. Gal prisimeni, kada pasirodė pirmoji žinutė forume? Galėtume paskelbti LOGO klubo gimimo dieną ...
Antra vertus, kodėl gi nedirbti su tokiu vaiku, jei tėvai pageidauja? Pačiai tos minutės bus "pedagoginės pertraukėlės" .
Elvita, norėčiau paklausti ... Rodos, Tu su Carramele šitą klubą įkūrei. Gal prisimeni, kada pasirodė pirmoji žinutė forume? Galėtume paskelbti LOGO klubo gimimo dieną ...
O! Atsiprašau... Pasiknisau ir atradau, kad pirma žinutė pasirodė 2004-09-18, 21:29. Klubą įkūrė Lapukas. Lapukui valioooo!
O visam klubui praėjusio Gimtadienio proga!
QUOTE(klopedija @ 2006 10 05, 11:50)
Jeigu yra PPT pažyma su dgn. "mikčiojimas", dirbti privalai, jei pažymos nėra - siųsk į PPT, gal ateis atsakymas, kad vaikas "kalbos ir kt. komunikacijos sutrikimų neturi". Tada galėsi atsisakyti dirbti su ta mergaite.
Bet siunčiant į PPT turiu pildyti kortelę mikčiojantiems, o ką ten pildyti, jei ji nemikčioja Ar galima kokią kitą pildyti tokiu atveju
Elvita,2006 10 06, 14:06
siunčiant į PPT turiu pildyti kortelę mikčiojantiems
siunčiant į PPT turiu pildyti kortelę mikčiojantiems
Aš PPT-bai rašau tik Pažymą apie pradinį specialiųjų poreikių vertinimą, tėvai - sutikimą. Daugiau nieko. Kalbos vertinimo kortelės lieka kabinete. Nebent Vilniuje kitokie reikalavimai nei Kaune .
Ojej, kiek jums mažai reik , pas mus tai ciela krūva popierių į PPT siunčiama
QUOTE(Elvita @ 2006 10 06, 15:45)
as dirbu ir rajone ir m,ieste, tai kaip skirtingai tas siuntimas i PPT. Pacioj Klaipedoj tai isvis tevams ant lapelio parasai tarnybos adresa ir telefona, kad patys uzsiregistrave nueina tyrimui be jokiu dokumentu, o stai rajone reikia geros kruvos popieriu ir paciu vaiku darbeliu.