Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

Kiek žinau pas mūsų tarpe PPT logopedžių nėra g.gif
Atsakyti
Elvita, ar dar ką gavai apie mikčiojimą? Gal skaitai rusiškai?
Atsakyti
4u.gif labukas! taip yra blush2.gif
o ką, nenorit priimti į savo draugiją, a? smile.gif
Atsakyti
neužmirštuolė,2006 09 26, 11:09

Nejuokauk taip baisiai doh.gif . Čia visi kolegos pageidaujami, pravartu pasitarti ir žinoti naujienas iš visų institucijų gossip.gif . Taigi, sveika prisijungusi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(neužmirštuolė @ 2006 09 26, 10:09)
4u.gif labukas! taip yra blush2.gif

Kas nors Tau taip sakė? mirksiukas.gif Jei reikia, galim pakvietimą auksinėm raidėm išrašyti - WELCOME mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 26 rugsėjo 2006 - 15:30
QUOTE(klopedija @ 2006 09 23, 17:07)
Elvita, ar dar ką gavai apie mikčiojimą? Gal skaitai rusiškai?

Sveikutės mirksiukas.gif , "užsikasus" esu su popieriais ir dar pačios vaikai serga doh.gif , neturiu laiko kada ieškoti blush2.gif Ačiukas, už tai ką atsiuntei wub.gif Rusiškai skaitau biggrin.gif
Light blue, kaip tavo sveikatėlė? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2006 09 26, 21:42)
Light blue, kaip tavo sveikatėlė?  mirksiukas.gif  [/color][/i][/b]

Ačiū wub.gif , viskas gerai thumbup.gif . Laukiam jau dienos žymios, norisi savo mergaitę pradėt auginti ax.gif Tik vakar smarkiai gerklę skaudėt pradėjo ir sloga lenda sad.gif Labai nelaiku, nes po išėjimo į dekretą reikalų kalnas, nėra kada gulėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 27 rugsėjo 2006 - 07:07
Sveikutes 4u.gif

O kolege is poliklinikos priimsit i savo buri? rolleyes.gif Karts nuo karto pas jus ilisdavau, buvau ir "prisiregistravus", bet po to prasidejo malonus vaikiski rupesteliai, tai ir laikas mano ribotas tapo ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinukas: 27 rugsėjo 2006 - 07:56
QUOTE(Katinukas @ 2006 09 27, 07:54)
Sveikutes  4u.gif

O kolege is poliklinikos priimsit i savo buri?  rolleyes.gif  Karts nuo karto pas jus ilisdavau, buvau ir "prisiregistravus", bet po to prasidejo malonus vaikiski rupesteliai, tai ir laikas mano ribotas tapo  ax.gif

user posted image mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 09 27, 07:07)
Ačiū  wub.gif , viskas gerai  thumbup.gif . Laukiam jau dienos žymios, norisi savo mergaitę pradėt auginti  ax.gif Tik vakar smarkiai gerklę skaudėt pradėjo ir sloga lenda sad.gif

Mergaitės laukies thumbup.gif wub.gif Saugok save mirksiukas.gif
Atsakyti
Elvita,2006 09 26, 22:42
Rusiškai skaitau  biggrin.gif

Gerai, ieškosiu dar vieno praganyto adreso, ten aprašyta nebloga mikčiojimo šalinimo metodika.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 09 28, 14:30)
Gerai, ieškosiu dar vieno praganyto adreso, ten aprašyta nebloga mikčiojimo šalinimo metodika.

Labas, mergaitės.Man taip pat labai reikia pagalbos darbe su mikčiojančia mergaite.Mažai turiu patirties toje srityje. g.gif Labai prašyčiau atsiliepti, jei kas turit kokią programėlę, tinkančią priešmokykliniam amžiui.Rašiau ir Vilmai Makauskienei, bet kol kas nieko neatsakė.Būsiu labai dėkinga. verysad.gif
Atsakyti