QUOTE(light blue @ 2006 09 04, 16:38)
Aš per pietus nerašydavau darbo, bet rašydavau iki 12.30val., nors pietūs oficialiai juk darželiniokams nuo 12.00val. Bet juk nepradeda laiku pietauti. O jei ir užvėluoja kokią minutę, tai nieko tokio. Čia svarbu, kad auklėtojos nebūtų kakos ir nepripiltų vaikui sriubos, nes ji ir ataušti gali. O per pusryčius tai darbą pilnu tempu rašydavau. Juk ne visi vaikai juos valgo, taip kad...dėl to nesuk galvos. Pertraukų laiko tarp užsiėmimų pas mus nebūdavo, nes tos pertraukos kokia 1-2 min. gaunasi, kol nueini iki grupės. Tai kam tokias rašyti? Juk ir šiaip būna, kad sustoji su kuom nors laiptinėj pasikalbėt, ar dar kas nors sutrukdo. Na nebent Tavo vaikiukams sunku vaikščioti ir reikia daug laiko juos nuvesti ir atsivesti. Tada gali darytis kaip m-kloje, pertraukas tarp užsiėmimų po 5 min.
Mano mažiai tai varydavo kaip vijurkai, tai pertraukėlių jokių nesigaudavo
Dėkui, light blue, Aš praktiškai viską žinau ir pasidarom kaip reikia, bet kaip teoriškai. Kaip pagrįsti tikrintojams (neduok dieve
), kad vaikas nestovi už durų ir nelaukia, kol logopedas iškiš ranką ir įsitrauks į užsiėmimą
. Kartą kursuose paklausėme, tai gavome atsakymą, jog auklėtojos padėjėja ar auklėtoja privalo vaiką atvesti į užsiėmimą. Na kur tu rasi tokį rojų
? Pas mus vieni rašo užsiėmimus nuo iki, kiti rodo ir pertraukas. O valdžios griežtai prisakyta vaikų nuo stalo netempti. Čia šiandien mums su kolege iškilo toks klausimas, tai ir nutariau pasikonsultuoti.