Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(light blue @ 2006 09 01, 10:47)
Gaila, kad aš šiemet jau nieko negaminau, nieko Tau nepermesiu  mirksiukas.gif

Ačiū už tai ką permetei mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu mokslo ir žinių šventės proga koleges ir čia užsukančias mamas!

user posted image

Elvita,2006 08 31, 15:19
Dieninį  mirksiukas.gif

Taaaip... Aš "naktinį"...

light blue,2006 09 01, 11:47
prašom padiskutuoti ir pasisakyti, ką manot "Su rašymo sutrikimus turinčiais mokiniais turi dirbti spec. pedagogas".

doh.gif Kas taip mano?
Atsakyti
Visai netyčia užklydau į šią temą.Aš baigiau ŠU 2000,ir tiesiog smalsu pasidarė ar po Elvitos niku kartais ne Jurga slepiasi.Aišku gali ir neatsakyti.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 09 01, 12:53)
doh.gif  Kas taip mano?

Mūsų žymioji PPT, tiksliau kai kurie jos vienetai-asmenai doh.gif

O ką kitos apie tai galvojat, gal čia tik mudvi su Klopedija kvankštelėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 01 rugsėjo 2006 - 14:41
QUOTE(NEINE @ 2006 09 01, 13:50)
Visai netyčia užklydau į šią temą.Aš baigiau ŠU 2000,ir tiesiog smalsu pasidarė ar po Elvitos niku kartais ne Jurga slepiasi.Aišku gali ir neatsakyti.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2006 09 01, 14:51)

Tai Tave jau atkniso, Elvita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 09 01, 15:00)
Tai Tave jau atkniso, Elvita  lotuliukas.gif

Taip išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble79 @ 2006 08 30, 20:06)
Nome,tu daug zinai, gal gali pasakyti, kiek ziurinejau koeficientus, mane domina spec.logopediniame darzelyje koks logopedo koeficinetas be kategorijos, turint  5 metu pedagogini darbo staza.Dekui  4u.gif

QUOTE(Žemaika @ 2006 08 30, 23:22)
Aš ne Nome, bet turinčiam aukštąjį universitetinį ar neuniversitetinį ( kolegijos) išsilavinimą, neturinčiam kvalifikacinės kategorijos ir turinčiam darbo stažą nuo 3 iki 10 metų koeficientas yra 8,85  4u.gif
(Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo  ministro 2006 m. liepos 10 d. 
                                                                      įsakymas  Nr. ISAK-1436 )

Taip, Žemaika, teisi, koeficientas 8,85, bet nepamiršti reikia dar vieno gero dalyko, kad logopedams dirbantiems ikimokyklinio ugdymo įstaigose, skirtose turintiems kalbos ir kitų komunikacijos sutrikimų yra nustatomas 15–20 procentų tarnybinio atlyginimo ir tarifinio atlygio priedai.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2006 09 01, 15:51)

Tai mes grupiokės,ir iš to pačio pogrupio.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 09 01, 18:38)
Taip, Žemaika, teisi, koeficientas 8,85, bet nepamiršti reikia dar vieno gero dalyko, kad logopedams dirbantiems  ikimokyklinio ugdymo įstaigose, skirtose turintiems kalbos ir kitų komunikacijos sutrikimų yra nustatomas 15–20 procentų tarnybinio atlyginimo ir tarifinio atlygio priedai.

Kolegės, sveikinu visas su prasidėjausia darbapjūte. Ištvermės, kantrybės ir tarpusavio supratimo.
Nome, o ar gali pasakyti, gal tie patys procentai galioja ir spec. pedagogams, dirbantiems ikimokyklinėse įstaigose? Kol kas, savivaldybės sprendimu, spec. pedagogai ir logopedai pas mus gauna tik 10 proc. Taigi, mes gauname mažesnį atlyginimą, nei auklėtojos, dirbančios spec. grupėse verysad.gif . Gal tai naujas įstatymas? Beje, aš dirbu mokykloje - darželyje, kuriame yra 2 specialiosios grupės. Gal tai visai kitas statusas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemaika: 01 rugsėjo 2006 - 18:04
QUOTE(Žemaika @ 2006 09 01, 19:01)
Nome, o ar gali pasakyti, gal tie patys procentai galioja ir spec. pedagogams, dirbantiems ikimokyklinėse įstaigose? Kol kas, savivaldybės sprendimu, spec. pedagogai ir logopedai pas mus gauna tik 10 proc.

Sakyčiau, skriaudžia jus valdžia. Negali mokėti mažiau nei 15 proc. Pažiūrėk to paties ministro įsakymo (kur pati anksčiau rašei) 68 punktą, ten labai viskas aiškiai išvardinta. Tau irgi priklauso 15-20 proc.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 09 01, 21:39)
Sakyčiau, skriaudžia jus valdžia. Negali mokėti mažiau nei 15 proc. Pažiūrėk to paties ministro įsakymo (kur pati anksčiau rašei) 68 punktą, ten labai viskas aiškiai išvardinta. Tau irgi priklauso 15-20 proc.

Ačiū, Nome, žinosiu, ką pasakyti savo valdžiai 4u.gif .
Atsakyti