Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

[quote=light blue,2006 08 30, 15:53]
Pumputis ir tebėra dekanu, nors sveikata jo smarkiai šlubuoja doh.gif bet nuo to geresnis jis netapo. Toks pat piktas. Tiek pat skolų pridaro.

Pumputis nebera dekanas, dabar yra dekane Baranauskiene.
Atsakyti
QUOTE(Jei @ 2006 08 30, 18:07)
Pumputis nebera dekanas, dabar yra dekane Baranauskiene.

Tai čia nuo rugsėjo? Nes birželį jis dar karaliavo. Savo piktu balsu griaudėjo ir gasdino visus.
Atsakyti
Nome,tu daug zinai, gal gali pasakyti, kiek ziurinejau koeficientus, mane domina spec.logopediniame darzelyje koks logopedo koeficinetas be kategorijos, turint 5 metu pedagogini darbo staza.Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvirble79: 30 rugpjūčio 2006 - 19:06
Pumputis tikrai nebėra dekanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble79 @ 2006 08 30, 20:06)
Nome,tu daug zinai, gal gali pasakyti, kiek ziurinejau koeficientus, mane domina spec.logopediniame darzelyje koks logopedo koeficinetas be kategorijos, turint  5 metu pedagogini darbo staza.Dekui  4u.gif

Aš ne Nome, bet turinčiam aukštąjį universitetinį ar neuniversitetinį ( kolegijos) išsilavinimą, neturinčiam kvalifikacinės kategorijos ir turinčiam darbo stažą nuo 3 iki 10 metų koeficientas yra 8,85 4u.gif
(Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2006 m. liepos 10 d.
įsakymas Nr. ISAK-1436 )

Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2006 08 30, 21:42)
Pumputis tikrai nebėra dekanu  ax.gif

Tiek ir iš vienos žinutės ėjo suprasti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Elvita,2006 08 30, 17:26
gąsdino Pumpučiu, jo skolomis. Bet, matyt mūsų grupė jam patiko g.gif , labai fainas jis mums buvo
O ŠU baigiau 2000m.

Mums Pumputis irgi fainas buvo, nors laužė nerealiai. Tačiau viena per jį nebaigė, dėl jo skolų neprileido prie egzaminų.
O Tu 2000m. dieninį ar "naktinį" skyrių baigei?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 08 31, 11:43)

O Tu 2000m. dieninį ar "naktinį" skyrių baigei?

Dieninį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 08 31, 11:43)
Mums Pumputis irgi fainas buvo, nors laužė nerealiai. Tačiau viena per jį nebaigė, dėl jo skolų neprileido prie egzaminų.

Man asmeniškai Pumputis irgi nieko buvo, labai jau akivaizdžiai simpatizavo, bet pavyzdžiui mano draugė pas jį vos nepagimdė schmoll.gif 3 kartus pravarė, nors jai visai terminas buvo gimdyt doh.gif
Atsakyti
SU RUGSĖJO PIRMĄJA, KOLEGĖS mirksiukas.gif
STIPRYBĖS, KANTRYBĖS, ĮKVĖPIMO, SVEIKATOS SU "UGNELE" DIRBTI IR ŠIAIS METAIS mirksiukas.gif

Siunčiu Jums rudenio riešutėlių. Tikiuosi bus "įkandami" wub.gif

user posted image

Manau, kad ir toliau čia guosimės, tarsimės, piktinsimės, šnibždėsimės ir labai džiaugsimės thumbup.gif
Juk būryje lengviau drinks_cheers.gif
Geros šventės 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie gražaus light blue sveikinimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2006 09 01, 09:57)
Prisijungiu prie gražaus light blue sveikinimo  drinks_cheers.gif

Gaila, kad aš šiemet jau nieko negaminau, nieko Tau nepermesiu mirksiukas.gif

Dabar vieną frazę parašysiu, prašom padiskutuoti ir pasisakyti, ką manot "Su rašymo sutrikimus turinčiais mokiniais turi dirbti spec. pedagogas". Man tai marazmas.
Atsakyti