[quote=light blue,2006 08 30, 15:53]
Pumputis ir tebėra dekanu, nors sveikata jo smarkiai šlubuoja bet nuo to geresnis jis netapo. Toks pat piktas. Tiek pat skolų pridaro.
Pumputis nebera dekanas, dabar yra dekane Baranauskiene.
QUOTE(Jei @ 2006 08 30, 18:07)
Pumputis nebera dekanas, dabar yra dekane Baranauskiene.
Tai čia nuo rugsėjo? Nes birželį jis dar karaliavo. Savo piktu balsu griaudėjo ir gasdino visus.
Nome,tu daug zinai, gal gali pasakyti, kiek ziurinejau koeficientus, mane domina spec.logopediniame darzelyje koks logopedo koeficinetas be kategorijos, turint 5 metu pedagogini darbo staza.Dekui
Pumputis tikrai nebėra dekanu
QUOTE(zvirble79 @ 2006 08 30, 20:06)
Nome,tu daug zinai, gal gali pasakyti, kiek ziurinejau koeficientus, mane domina spec.logopediniame darzelyje koks logopedo koeficinetas be kategorijos, turint 5 metu pedagogini darbo staza.Dekui
Aš ne Nome, bet turinčiam aukštąjį universitetinį ar neuniversitetinį ( kolegijos) išsilavinimą, neturinčiam kvalifikacinės kategorijos ir turinčiam darbo stažą nuo 3 iki 10 metų koeficientas yra 8,85
(Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2006 m. liepos 10 d.
įsakymas Nr. ISAK-1436 )
QUOTE(Mil@na @ 2006 08 30, 21:42)
Pumputis tikrai nebėra dekanu
Tiek ir iš vienos žinutės ėjo suprasti
Elvita,2006 08 30, 17:26
gąsdino Pumpučiu, jo skolomis. Bet, matyt mūsų grupė jam patiko , labai fainas jis mums buvo
O ŠU baigiau 2000m.
gąsdino Pumpučiu, jo skolomis. Bet, matyt mūsų grupė jam patiko , labai fainas jis mums buvo
O ŠU baigiau 2000m.
Mums Pumputis irgi fainas buvo, nors laužė nerealiai. Tačiau viena per jį nebaigė, dėl jo skolų neprileido prie egzaminų.
O Tu 2000m. dieninį ar "naktinį" skyrių baigei?
QUOTE(klopedija @ 2006 08 31, 11:43)
Dieninį
QUOTE(klopedija @ 2006 08 31, 11:43)
Mums Pumputis irgi fainas buvo, nors laužė nerealiai. Tačiau viena per jį nebaigė, dėl jo skolų neprileido prie egzaminų.
Man asmeniškai Pumputis irgi nieko buvo, labai jau akivaizdžiai simpatizavo, bet pavyzdžiui mano draugė pas jį vos nepagimdė 3 kartus pravarė, nors jai visai terminas buvo gimdyt
SU RUGSĖJO PIRMĄJA, KOLEGĖS
STIPRYBĖS, KANTRYBĖS, ĮKVĖPIMO, SVEIKATOS SU "UGNELE" DIRBTI IR ŠIAIS METAIS
Siunčiu Jums rudenio riešutėlių. Tikiuosi bus "įkandami"
Manau, kad ir toliau čia guosimės, tarsimės, piktinsimės, šnibždėsimės ir labai džiaugsimės
Juk būryje lengviau
Geros šventės
STIPRYBĖS, KANTRYBĖS, ĮKVĖPIMO, SVEIKATOS SU "UGNELE" DIRBTI IR ŠIAIS METAIS
Siunčiu Jums rudenio riešutėlių. Tikiuosi bus "įkandami"
Manau, kad ir toliau čia guosimės, tarsimės, piktinsimės, šnibždėsimės ir labai džiaugsimės
Juk būryje lengviau
Geros šventės
Prisijungiu prie gražaus light blue sveikinimo
QUOTE(Elvita @ 2006 09 01, 09:57)
Gaila, kad aš šiemet jau nieko negaminau, nieko Tau nepermesiu
Dabar vieną frazę parašysiu, prašom padiskutuoti ir pasisakyti, ką manot "Su rašymo sutrikimus turinčiais mokiniais turi dirbti spec. pedagogas". Man tai marazmas.