Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(Žemaika @ 2006 08 21, 11:43)
Labas dienelis:) Lyja, lyja, lyja. Man į darbą tik 31, bet jaučiu, reiks anksčiau apsireikšt, nes ką gi spėsi iki rugsėjo 1 pasiruošt, jei dar tiksliai nežinau kuom dirbsiu (ar paliksiu spec. ped. ar spec. klasės mokytoja).

Kiek man pavyko išsiaiškinti, kad tokiose spec.klasėse gali dirbti tik pedagogai turintys spec.pedagogo kvalifikaciją. Tai ir atlyginimas turi būt kaip spec.pedagogo, o ne kaip mokytojo, plius priedai pagal 68 įsakymo straipsnį. Ekonomistas mūsų dar negrįžęs iš atostogų, bus tik rugsėjo 1 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 21 rugpjūčio 2006 - 17:11
QUOTE(Nome @ 2006 08 21, 18:09)
Kiek man  pavyko išsiaiškinti, kad tokiose spec.klasėse gali dirbti tik pedagogai turintys spec.pedagogo kvalifikaciją. Tai ir atlyginimas turi būt kaip spec.pedagogo, o ne kaip mokytojo, plius priedai pagal 68 įsakymo straipsnį. Ekonomistas mūsų dar negrįžęs iš atostogų, bus tik rugsėjo 1 d.

Ačiū Nome, bet be dokumento aš savo valdžiai neįrodysiu. Lauksiu grįžtant jūsų ekonomisto, gal jis galės pasakyti, kaip visa tai išaiškinti savo valdžiai 4u.gif .
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
O aš einu jau šį rytą į darbą. Netraukia labai, bet...pažiūrėsiu, ar labai smarkiai doh.gif
Gerų atostogų likučių, kolegijos wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės. O aš šiandien buvau iškviesta į darbą - gaunu naują kabinetą thumbup.gif . Bet mano mokytojos darbas nuplaukė verysad.gif - jau priimta nauja mokytoja. Taip, kad palieku ikim. amžiaus vaikų spec. pedagogė. Gaila, kad manęs net nepaklausė, ką aš renkuosi verysad.gif . O kitas darbelis taip pat nuplaukė, mokyklos direktorius pasirinko vyrą. Truputį liūdna, nes reikės gyventi iš vieno etato, o prie pinigėlių greit priprantama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 08 24, 17:14)
Sveikos, kolegės. O aš šiandien buvau iškviesta į darbą - gaunu naują kabinetą thumbup.gif . Bet mano mokytojos darbas nuplaukė verysad.gif - jau priimta nauja mokytoja. Taip, kad palieku ikim. amžiaus vaikų spec. pedagogė. Gaila, kad manęs net nepaklausė, ką aš renkuosi verysad.gif . O kitas darbelis taip pat nuplaukė, mokyklos direktorius pasirinko vyrą. Truputį liūdna, nes reikės gyventi iš vieno etato, o prie pinigėlių greit priprantama ax.gif

Jooo, gaila, kad taip netikėtai ir ne pačios noru pamažėjo šeimos ir pačios asmeninis biudžetas. Va čia ir įžvelgiu didmiesio pranašumą, kad gali apsižioti kelis etatus, nes jų pasiūla yra. Vyksta nuolatinis žmonių judėjimas.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 24, 21:53)
Jooo, gaila, kad taip netikėtai ir ne pačios noru pamažėjo šeimos ir pačios asmeninis biudžetas. Va čia ir įžvelgiu didmiesio pranašumą, kad gali apsižioti kelis etatus, nes jų pasiūla yra. Vyksta nuolatinis žmonių judėjimas.

Na ką padarysi, provincija ir lieka provincija verysad.gif .
Atsakyti
Nesiparink, Žemaika console.gif . Tame mieste dabar irgi ne kaži jau ką ten apžiosi (turiu omeny kelis etatus). Juk jei dirbi darželyje 1 etatu, tai kitur viso labo begali dirbti tik 10 valandų, o tai nesudaro net pusės etato. Va seniau, kai labai nieks netikrino, visos varėm po 2 etatus ar net daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 08 27, 13:20)
Nesiparink, Žemaika  console.gif . Tame mieste dabar irgi ne kaži jau ką ten apžiosi (turiu omeny kelis etatus). Juk jei dirbi darželyje 1 etatu, tai kitur viso labo begali dirbti tik 10 valandų, o tai nesudaro net pusės etato. Va seniau, kai labai nieks netikrino, visos varėm po 2 etatus ar net daugiau.

Ačiū, Nome, už palaikymą 4u.gif . Nelabai jau ir parinuosi blush2.gif , ale tai jau pasikeitimai mano gyvenime. Ne bėda, daugiau laiko galėsiu skirti sau ir šeimai , na ir Supermamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na štai doh.gif , ryt ir aš į darbą pėdinu. Ir noriu ir nenoriu: atostogauti jau truputį įgriso, bet kai pagalvoju, kad vėl 10 mėn. prieš akis ... wacko.gif

Dėl krūvių ir valandų... Mūsų "vadas" pavasarį ne kartą užmetė, kad nuo rudens dar valanda pailgins logopedų darbo laiką. Taigi, ne pyragai laukia user posted image
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 08 27, 16:54)
Na štai  doh.gif  , ryt ir aš į darbą pėdinu. Ir noriu ir nenoriu: atostogauti jau truputį įgriso, bet kai pagalvoju, kad vėl 10 mėn. prieš akis ...  wacko.gif

Dėl krūvių ir valandų...  Mūsų "vadas" pavasarį ne kartą užmetė, kad nuo rudens dar valanda pailgins logopedų darbo laiką. Taigi, ne pyragai laukia  user posted image

Keistokai, vienok, tas vadas informuoja jus blink.gif . Logopedų valandos jau seniai pailgintos iki 26 val (darželyje) ir 22 valandų m-kloje. Tai kokiu būdu jis čia dar žada ilginti? Savavališkai?
Atsakyti
Ne informuoja, o užsimena, manyčiau, ne be pagrindo. Matyt, ministerijoje sklando tokios fool.gif idėjos. Juk kai turėjome po 20 ar 24 val., nenorėjom tikėti, kad "pailgės valandos".
O gal be reikalo "bangas keliu", ministras tai pasikeitė...
Atsakyti
Nesklando, nesklando tokios kalbos, būkit ramios bigsmile.gif .
Atsakyti