Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(Nome @ 2006 08 13, 16:20)
Bet mokytojos ir koeficientas mažesnis nei spec.pedagogės (bent jau aš tuo įsitikinusi-tingiu dabar žiūrėt tą įsakymą). O tu tik mokytoja, ar kaip vyr.mokytoja?
Tai sumasumarum ko gero vis tiek išloštum dirbdama spec.pedagoge (bent aš jau taip manau)

Ačiū 4u.gif Vyr. mokytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemaika: 13 rugpjūčio 2006 - 19:28
Na pastudijavau aš apti tą įsakymą, tai tikrai ne kas (mano galva-tau būti mokytoja). Nes vyr.mokytojo koeficientas 8,92, o spec.pedagogo 11. Plius taip pat priklausytų tie patys procentai (žr.įsakymo 68 punktą). Bet sakau, dar darbe pasiteirausiu to ekonomisto, kuris praktiškai ir sukūrė šitą mokėjimo tvarką.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 08 13, 21:56)
Na pastudijavau aš apti tą įsakymą, tai tikrai ne kas (mano galva-tau būti mokytoja). Nes vyr.mokytojo koeficientas 8,92, o spec.pedagogo 11. Plius taip pat priklausytų tie patys procentai (žr.įsakymo 68 punktą). Bet sakau, dar darbe pasiteirausiu to ekonomisto, kuris praktiškai ir sukūrė šitą mokėjimo tvarką.

Dar kartą ačiū, Nome, už rūpestį 4u.gif . Džiaugiuosi, kad yra su kuo pasitarti thumbup.gif
Atsakyti
Na, kolegės mirksiukas.gif ar jau nusiteikinėjat darbo sezonui doh.gif Man tai atrodo, kad vasara dar net neprasidėjo blink.gif Nudurnėčiau, jei vėl reiktų visus metus darbuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 16, 12:45)
Na, kolegės  mirksiukas.gif ar jau nusiteikinėjat darbo sezonui  doh.gif Man tai atrodo, kad vasara dar net neprasidėjo  blink.gif Nudurnėčiau, jei vėl reiktų visus metus darbuotis  doh.gif

Taigi matai, įstatymus studijuojam bigsmile.gif Gerai tau nenusiteikinėti, kai garantuotos atostogos ir dar ilgalaikės nestuke.gif thumbup.gif . O mums apie duoną kasdienę reikia galvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 08 16, 18:19)
Taigi matai, įstatymus studijuojam bigsmile.gif Gerai tau nenusiteikinėti, kai garantuotos atostogos ir dar ilgalaikės nestuke.gif  thumbup.gif . O mums apie duoną kasdienę reikia galvoti g.gif

Na valgyt aš ir po gimdymo norėsiu lotuliukas.gif Ir ne tik aš thumbup.gif Bet jau dabar visaip strateguoju, kad kuo ilgiau nereiktų į tą pedagogiką grįžti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 16, 20:22)
Na valgyt aš ir po gimdymo norėsiu  lotuliukas.gif Ir ne tik aš  thumbup.gif Bet jau dabar visaip strateguoju, kad kuo ilgiau nereiktų į tą pedagogiką grįžti  schmoll.gif

Sėkmės strateguojant thumbup.gif . Aš tai, kaip tas arklys, kai įstoju į vagą, sunku išlipt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 08 13, 22:00)
Dar kartą ačiū, Nome, už rūpestį 4u.gif . Džiaugiuosi, kad yra su kuo pasitarti thumbup.gif

Gudrusis musu ekonomistas atostogauja, tai neturejau su kuo pasitarti. Bet zmogus kuruojantis spec.ugdyma sake, kad jo galva, tau turetu taikyti spec.pedagogo koeficienta, o ne mokytojo. Bet palaukim-gris zinovas, viska isaiskins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 17 rugpjūčio 2006 - 13:02
QUOTE(Nome @ 2006 08 17, 14:01)
Gudrusis musu ekonomistas atostogauja, tai neturejau su kuo pasitarti. Bet zmogus kuruojantis spec.ugdyma sake, kad jo galva, tau turetu taikyti spec.pedagogo koeficienta, o ne mokytojo. Bet palaukim-gris zinovas, viska isaiskins.

Dar kartą ačiū, apsišarvuosim kantrybe ir palauksim 4u.gif . Aš rugpjūčio pabaigoj turėsiu apsispręsti, kuo dirbsiu (iki šiol maniau, kad geriau dirbti mokytoja finansiškai), o dabar lauksiu profesionalų patarimo blush2.gif
Atsakyti
Labas lietingas rytas, kolegijos user posted image
Ar jau darbinę amuniciją ruošiat? mirksiukas.gif Aš 4dienį jau kulniuosiu į darbą. Tik nežinau, ką ten benuveiksiu, kaip broškė pasisukinėsiu ir...tiu tiū.
Bet jus lankysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 21, 07:41)
Labas lietingas rytas, kolegijos user posted image
Ar jau darbinę amuniciją ruošiat?  mirksiukas.gif Aš 4dienį jau kulniuosiu į darbą. Tik nežinau, ką ten benuveiksiu, kaip broškė pasisukinėsiu ir...tiu tiū.
Bet jus lankysiu  wub.gif

Labas dienelis:) Lyja, lyja, lyja. Man į darbą tik 31, bet jaučiu, reiks anksčiau apsireikšt, nes ką gi spėsi iki rugsėjo 1 pasiruošt, jei dar tiksliai nežinau kuom dirbsiu (ar paliksiu spec. ped. ar spec. klasės mokytoja).
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif , ojej man jau ir pirmadienį į darbą, o kaip nenoriu doh.gif
Atsakyti