Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(Nome @ 2006 08 11, 14:52)
Taip, po 10 met7 koeficientas kyla iki 9,1 (be vardo) arba iki 10,6 (jei turi vyr.logopedo vardą). Nelabai tik supratau klausimo apie tai, kad tu nedirbsi.  Jei tu čia turi omeny tuos metus, kuriuos nedirbsi (na bent jau anksčiau taip rašei), tai būk rami-tai įsiskaičiuoja į stažą.

Aš išeinu į dekretą nuo rugsėjo 4 dienos, 10metų man sukanka rugpjūčio pabaigoj. Tai reiškia grįžus man reikia parašyti prašymą, kad perskaičiuotų atlyginimą dėl to, kad suėjo 10 metų stažas. Ar taip? Gaila, kad tai nieko jau neduos dekretiniams pinigams. na bet visko neapžiosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Vakar Respublikoje skaičiau, kad nuo rugsėjo mėnesio kils algos visiems pedagogams, soc darbuotojams ir pan. Labiausiai kils mažą stažą turintiems bigsmile.gif Ar kas girdėjote apie tai? Kažin, ar tai tiesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2006 08 12, 12:10)
Labutis 4u.gif Vakar Respublikoje skaičiau, kad nuo rugsėjo mėnesio kils algos visiems pedagogams, soc darbuotojams ir pan. Labiausiai kils mažą stažą turintiems bigsmile.gif Ar kas girdėjote apie tai? Kažin, ar tai tiesa g.gif

Kad kils tai tikrai tiesa, o kaip ir kas, tai reikia žiūrėti ministro įsakyme ir lyginti tuos koeficientus(kokie dabar yra, ir kokie bus nuo rugsėjo 1 d.), tada ir pasimatys kam daugiausiai pakils
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 12 rugpjūčio 2006 - 11:14
QUOTE(Nome @ 2006 08 11, 22:27)
Mintinai neatsimenu, atrodo biški virš 10. Patikslinsiu vėliau.
Papildyta:
Pasitikslinau-10,4

Ačiū, Nome mirksiukas.gif
P.s. gal galėtum naująjį ministro įsakymą man į emeilą persiųsti (elvitami@yahoo.com), nes smm tinklalapyje dar jo nėra. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 12 rugpjūčio 2006 - 13:27
QUOTE(Elvita @ 2006 08 12, 14:21)
Ačiū, Nome  mirksiukas.gif
P.s. gal galėtum naująjį ministro įsakymą man į emeilą persiųsti (elvitami@yahoo.com), nes smm tinklalapyje dar jo nėra. Ačiū  smile.gif

http://www3.lrs.lt/p...p_query=&p_tr2=
Atsakyti
Nome, o gal gali pasakyti koks koeficientas priklauso mokytojai, dirbančiai su specialiąja jungtine ( pradinės klasės) klase ir turinčiai virš 15 metų darbo stažo bei vyr. spec. pedagogės kvalifikaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man taiko 8,6 koeficientą.
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 08 12, 19:24)
Nome, o gal gali pasakyti koks koeficientas priklauso mokytojai, dirbančiai su specialiąja jungtine ( pradinės klasės) klase ir turinčiai virš 15 metų darbo stažo bei vyr. spec. pedagogės kvalifikaciją 4u.gif  4u.gif  4u.gif Man taiko 8,6 koeficientą.

O tu nenori pasižiūrėti į tą nuorodą, kur Elvitai daviau? Aš nelabai suprantu kuo tu dirbi-spec.pedagoge specialiojoje m-kloje, ar spec.pedagoge paprastoj m-kloj?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 08 12, 20:53)
O tu nenori pasižiūrėti į tą nuorodą, kur Elvitai daviau? Aš nelabai suprantu kuo tu dirbi-spec.pedagoge specialiojoje m-kloje, ar spec.pedagoge paprastoj m-kloj?

Mokykloje- darželyje. Mūsų mažame miestelyje yra mokykla- darželis, kurioje turime dvi specialiąsias grupes vaikams su įvairia negalia. Kai juos užsiauginame, jie eina į mūsų specialiąją klasę. Tai vaikai su sunkia ir vidutine negalia, būna ir lengvo intelekto sutrikimo. Bet mokykla-darželis paprastas ir turime tik tą vieną jungtinę klasę. O tos nuorodos kažkaip nesupratau. Man rodo tik įsakymą dėl aprašo pakeitimo, o aprašo pakeitimų nėra. Gal nemoku naudotis 4u.gif . Aš tik pradedanti kompiuterijos srity blush2.gif O dirbu aš ir spec. pedagoge, ir tos klasės mokytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemaika: 12 rugpjūčio 2006 - 23:11
Ačiū, Nome. Šiaip ne taip susiradau aprašą, bet man vis vien neaišku. Mano vadovybė už mokytojos darbą taiko 8,6 koeficiento. O prie tos lentelės parašyta(išskyrus spec. pedagogus). Tai jei aš specialioji pedagogė dirbu kaip klasės mokytoja, bet ne kaip spec. pedagogė, tai man koeficientas taikomas kaip eilinei mokytojai? O juk su vaikais, turinčiais intelekto ir kitų sutrikimų gali dirbti tik speciąlųjį išsilavinimą turintis pedagogas. Ar aš per daug noriu, ar mane valdžia išdūrinėja? Jei aš teisi, tai kokiu pagrindu remtis įtikinėjant valdžią? Aš manau, kad man turėtų būti taikomas spec. pedagogo, turinčio vyr. spec. ped. kvalifikaciją ir 15 metų stažą koeficientas. T. y. nuo š.m. rugsėjo koeficientas 11. Atsiprašau už galbūt neaiškias mintis ir norus 4u.gif
Atsakyti
Žemaika, pabandysiu po išeiginių darbe išsiaiškinti. Bet aš tai sakyčiau-jei dirbi mokytoja (ne spec.pedagoge), tai tau ir koeficientą skaičiuoja kaip mokytojai, nes tu užimi mokytojos pareigas. Tai sakyčiau tau iš vis taip neapsimoka dirbt. Šitokį turi išsilavinimą, o dirbi kaip paprasta mokytoja (dar ir pinigų kiek prarandi).
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 08 13, 15:19)
Žemaika, pabandysiu po išeiginių darbe išsiaiškinti. Bet aš tai sakyčiau-jei dirbi mokytoja (ne spec.pedagoge), tai tau ir koeficientą skaičiuoja kaip mokytojai, nes tu užimi mokytojos pareigas. Tai sakyčiau tau iš vis taip neapsimoka dirbt. Šitokį turi išsilavinimą, o dirbi kaip paprasta mokytoja (dar ir pinigų kiek prarandi).

Ačiū, Nome. Bet aš dirbdama mokytoja visvien gaunu didesnį atlyginimą, nei spec. pedagogė, nes pas mus mokytojai pridedama 17 proc., o spec. pedagogei tik 10 proc. už darbą su spec. poreikių vaikais 4u.gif
Atsakyti
Bet mokytojos ir koeficientas mažesnis nei spec.pedagogės (bent jau aš tuo įsitikinusi-tingiu dabar žiūrėt tą įsakymą). O tu tik mokytoja, ar kaip vyr.mokytoja?
Tai sumasumarum ko gero vis tiek išloštum dirbdama spec.pedagoge (bent aš jau taip manau)
Atsakyti