Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(klopedija @ 2006 08 05, 13:43)
Sveikos! Žinau kur Kaune reikia specialiojo pedagogo  ax.gif , mokykloje. Manyčiau, ilgokai vaduoti vieną iš mūsų forumiečių gretų user posted image

Ar čia ne mane siūlai vaduoti? lotuliukas.gif Jei ne, tai pasakyk kur, mano draugė norėtų jau pradėti dirbti. Užteks jai ant vyro sprando sėdėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tik pamačiau, kad mano administracija ieįko man pamainos per darbo biržą doh.gif Nu tai bus čia man pamaina, galėsiu aikčioti doh.gif Beje, jei mane KLOPEDIJA siūlei vaduoti, tai nesakyčiau, kad labai ilgam tas reikalas. Įtariu, kad nuo šios rugsėjo 4 dienos iki kitų metų lapkričio. Labai kvailas laikas. Po to nei kaip kito darbuko susirasti, nei be darbo sėdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 08 06, 17:06)
Pereinant iš pirmaeilių į antraeiles pareigas, galiojanti darbo sutartis nutraukiama, forminama (arba ne) nauja. Tokiu būdu darbdavys turi progą išgrūsti darbuotoją lauk.  protest.gif  Reikėtų pastudijuoti Darbo kodeksą, pasitarti su juristu. Galima pateikti klausimą smm.    Čia tas 36 val. limitas "niekuo dėtas".

nu dabar galvoju, kad gal geriau skambintis i smm, nes parasius galiu greitai atsakymo nesulaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble79 @ 2006 08 07, 10:17)
nu dabar galvoju, kad gal geriau skambintis i smm, nes parasius galiu greitai atsakymo nesulaukti g.gif

Gali neskambint-aš jau tau atsakiau. (Jei nelabai supratai ką tuo norėjau pasakyti-paskaityk kokį porą-trejetą puslapiukų atgal).
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 08 07, 11:33)
Gali neskambint-aš jau tau atsakiau. (Jei nelabai supratai ką tuo norėjau pasakyti-paskaityk kokį porą-trejetą puslapiukų atgal).

visvien dabar esu toj situacijoj, kad mane visvien ismes is to darbo, paprasciausiai nepervesdami i antraeiles....motyvuodami kad atseit virsyju valandas ir viskas....kazkaip reiks suktis kitaip ieskotis kito darbo...bet is tikro gaila.....gerai, kad nors mane labai palaiko svietmo skyrius, tai gal jis cia gales man kuo pagelbet..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble79 @ 2006 08 07, 18:45)
visvien dabar esu toj situacijoj, kad mane visvien ismes is to darbo, paprasciausiai nepervesdami i antraeiles....motyvuodami kad atseit virsyju valandas ir viskas....kazkaip reiks suktis kitaip ieskotis kito darbo...bet is tikro gaila.....gerai, kad nors mane labai palaiko svietmo skyrius, tai gal jis cia gales man kuo pagelbet..... g.gif

Tai gal čia kokie asmeniniai nesutarimai? Koks jiems skirtumas-antraeikės ar pirmaeilės pareigos? svarbu, kad žmogus darbą atliktų. taip kaip priklauso ir tiek vaalndų, kiek priklauso. Nesuprantu, kas jiems ten netinka
Atsakyti
light blue,2006 08 07, 09:00
Ar čia ne mane siūlai vaduoti?

doh.gif Atspėjai! doh.gif Būtent tą darbo biržos skelbimą aš ir mačiau.
Atsakyti
Nome,2006 08 07, 21:19
Koks jiems skirtumas-antraeikės ar pirmaeilės pareigos?

Pavyyyyydas devil.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 08 08, 17:25)
doh.gif  Atspėjai!  doh.gif  Būtent tą darbo biržos skelbimą aš ir mačiau.

Gal daugiau niekam nesiūlyk, bent per forumą. Įtariu, ką darbo birža galės pasiūlyti doh.gif Dar vieną pravalą doh.gif
Atsakyti
light blue,2006 08 08, 19:15
Gal daugiau niekam nesiūlyk, bent per forumą.

Oooo! Atsiprašau! Nepagalvojau, aš jau visai... stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 08, 19:15)
Gal daugiau niekam nesiūlyk, bent per forumą. Įtariu, ką darbo birža galės pasiūlyti  doh.gif Dar vieną pravalą  doh.gif

Nelabai supratau g.gif . Kas čia blogo, jei Klopedija parašė, kad bus laisva tavo vieta? Juk nei konkrečiai įvardino kur, nei ką. Na nebent tu pati jau sau pamainą esi susiradusi. Šiaip ar taip-juk vis tiek kažką priims į tavo vietą (kad ir laikinai), tai kas čia blogo, kad Klopedija parašė? Nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 08 08, 19:54)
Nelabai supratau  g.gif . Kas čia blogo, jei Klopedija parašė, kad bus laisva tavo vieta? Juk nei konkrečiai įvardino kur, nei ką. Na nebent tu pati jau sau pamainą esi susiradusi. Šiaip ar taip-juk vis tiek kažką priims į tavo vietą (kad ir laikinai), tai kas čia blogo, kad Klopedija parašė? Nesuprantu  schmoll.gif

Yra kai kurių priežasčių, dėl ko nenoriu, kad čia būtų reklamuojama mano darbo vieta. Negarsinsiu jų čia, nes sau galiu pakenkti doh.gif O ir šiaip, labai jau lengva nicą sutapatinti su žmogumi, ypač, kai besilaukiančių logopedžių Kaune nėra daug, o dar iš forumo smile.gif Turiu vieną kolegę, kurios nicą atsekė ir po to skaitė žinutes ir dar vyrui jos komentuodavo (yra žmonių, kuriems nosys metrinės ir nėra kas veikti). Ne tam čia įlindau, kad mane atkastų. Pažįstu Klopediją ir man gana ax.gif
Į mano prašymą nereaguok, Kolpedija, labai jautriai mirksiukas.gif Aš pati šiuo metu kitokia esu ir man truputį viskas kitaip atrodo smile.gif Bet...tikrai nenoriu būtent to, ką aukščiau aprašiau. Ir nesigilinam daugiau, kas čia blogo ar gero mirksiukas.gif
Atsakyti