Aš turiu tik etatą
QUOTE(Mil@na @ 2006 08 05, 21:51)
Aš turiu tik etatą
pas mus klaipedos rajone ir zonoj, labai truksta psec.pedagogu ir logopedu, tai visos dirba milziniskais kruviais....ir visoms gerai, tik va kazkodel uzkliuvo uz manes
O pas mus perpildyta
QUOTE(zvirble79 @ 2006 08 05, 20:17)
Nes atseit kaip logopedas as dirbsiu 26 val. ir pagal istatyma as situ valandu negaliu virsyti. Merginos, kas gerai pasikausciusios istatymu labirintuose, duokit kokiu patarimu.....
Kaip logopedei darželyje-priklauso dirbt 26 val. kaip m-klos logopedei-22 val. O negali viršyti 36 val (kaip visi pedagoginiai darbuotojai).
QUOTE(Nome @ 2006 08 05, 22:40)
Kaip logopedei darželyje-priklauso dirbt 26 val. kaip m-klos logopedei-22 val. O negali viršyti 36 val (kaip visi pedagoginiai darbuotojai).
as tave supratau, vienu zodziu as turiu teise reikalaut kad as esu teisi, ir pilna teise turiu dirbti tose antraeilese pareigose.....tiesog kaip suprantu tas istatymas del emocinio darbo kruvio nustatant darbo trukme ko gero taikomas dirbant vienoj istaigoj, ar teisingai supratau?
Papildyta:
QUOTE(zvirble79 @ 2006 08 05, 22:44)
as tave supratau, vienu zodziu as turiu teise reikalaut kad as esu teisi, ir pilna teise turiu dirbti tose antraeilese pareigose.....tiesog kaip suprantu tas istatymas del emocinio darbo kruvio nustatant darbo trukme ko gero taikomas dirbant vienoj istaigoj, ar teisingai supratau?
ai, dabar isvis isigilinau, ka tu pasakei, man labai padejai.....dabar turesiu argumentu...
QUOTE(zvirble79 @ 2006 08 05, 21:45)
tas istatymas del emocinio darbo kruvio nustatant darbo trukme ko gero taikomas dirbant vienoj istaigoj, ar teisingai supratau?
Nesvarbu keliose įstaigose dirbi, svarbiausia, kad negali dirbti daugiau nei 36 val per savaitę. Na jei dirbi darželyje tai tau priklauso 26 val, o tai reiškia, kad dar gali dirbti 10 val per savaitę.
nooooors...dabar galvoju, kad spc.daržely, ko gero dar mažiau priklauso dirbt valandu (na ta prasme, kad ko gero mažiau nei 26 val per sav.), aš rašiau apie paprastą darželį.
Palauk, pasitikslinsiu-parašysiu.
QUOTE(Nome @ 2006 08 05, 23:02)
Nesvarbu keliose įstaigose dirbi, svarbiausia, kad negali dirbti daugiau nei 36 val per savaitę. Na jei dirbi darželyje tai tau priklauso 26 val, o tai reiškia, kad dar gali dirbti 10 val per savaitę.
nooooors...dabar galvoju, kad spc.daržely, ko gero dar mažiau priklauso dirbt valandu (na ta prasme, kad ko gero mažiau nei 26 val per sav.), aš rašiau apie paprastą darželį.
nu dabar ziurek cituoju ta istatyma:
DĖL DARBUOTOJŲ, KURIŲ DARBO POBŪDIS YRA SUSIJĘS SU DIDESNE PROTINE, EMOCINE ĮTAMPA, DARBO LAIKO SUTRUMPINIMO TVARKOS IR DARBUOTOJŲ, KURIEMS NUSTATYTAS SUTRUMPINTAS DARBO LAIKAS, DARBO APMOKĖJIMO SĄLYGŲ PATVIRTINIMO
2003 m. rugsėjo 30 d. Nr. 1195
Vilnius
2. Sutrumpinta darbo laiko savaitė nustatoma šiems pedagoginiams darbuotojams:
2.1. mokytojams, dirbantiems bendrojo lavinimo, profesinėse, aukštesniosiose, neformaliojo švietimo mokyklose, kolegijose, specialiuosiuose vaikų globos ir auklėjimo namuose, ne daugiau kaip 36 valandos;
2.2. auklėtojams, dirbantiems:
2.2.1. ikimokyklinio ugdymo įstaigose, 36 valandos;
2.2.2. bendrojo lavinimo mokyklose (išskyrus specialiąsias ir sanatorines mokyklas), vaikų globos namuose, 30 valandų;
2.2.3. specialiosiose ir sanatorinėse mokyklose, specialiuosiuose vaikų globos ir auklėjimo namuose, kūdikių namuose, 24 valandos;
2.3. mokyklų priešmokyklinio ugdymo pedagogams 36 valandos;
2.4. specialiesiems pedagogams, dirbantiems:
2.4.1. ikimokyklinio ugdymo įstaigose, 24 valandos;
2.4.2. bendrojo lavinimo mokyklose, 20 valandų;
tai vat situo remiantis mano valdzia dabartinese primaeilese paaiskino kad apskritai tegaliu dirbti tas 26 val.
veinu zdoziu as susipaniojau, bet tavo paaiskinimas man labai logiskas
QUOTE(Nome @ 2006 08 06, 00:34)
Zvirble79, grįšiu pirmadienį į darbą-išsiaiaškinsiu ir parašysiu.
Tikrai likciau dekinga, dekui tau is anksto
Pereinant iš pirmaeilių į antraeiles pareigas, galiojanti darbo sutartis nutraukiama, forminama (arba ne) nauja. Tokiu būdu darbdavys turi progą išgrūsti darbuotoją lauk. Reikėtų pastudijuoti Darbo kodeksą, pasitarti su juristu. Galima pateikti klausimą smm. Čia tas 36 val. limitas "niekuo dėtas".