Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(Nome @ 2006 07 04, 20:40)
Elvita, jei kartais nepavyktų išsiaiškinti-duok man žinoti-pati sužinosiu (dabar atostogauju, tai truputį atitrūkusi esu nuo šitų reikalų).

Duosiu žinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Oooo... doh.gif ! Mano monitorius nusprogo! Dabar sėdžiu pas mamą, proga aplankyti ax.gif . Uodus jau pašėriau, buvo gerai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2006 07 04, 10:07)
Nome, o darželių logopedams netinka  g.gif ?

Elvita, ar pavyko ką nors sužinoti?
Atsakyti
Sveikos visos, užsikasusios po lapais, logopedės. Ar užsirašėt į Nome rekomenduotus kursus? Aš tai nesugebėjau pagauti atostogaujančios direktorės - nuplaukė mano kursai cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 07 27, 14:46)
nuplaukė mano kursai cray.gif

O klausyk, jei aš nepainioju kažko, tai ar ne iki rugpjūčio vidurio galima registruotis?
Papildyta:
Na štai, radau:
Mokymai bus vykdomi visuose Lietuvos regionuose. Visus susidomėjusius prašome iki š. m. rugpjūčio mėn. 1 dienos atsiųsti pretendento prašymą su įstaigos direktoriaus pritarimu dalyvauti kursuose (forma pridedama).
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 07 27, 15:16)
O klausyk, jei aš nepainioju kažko, tai ar ne iki rugpjūčio vidurio galima registruotis?
Papildyta:
Na štai, radau:
Mokymai bus vykdomi visuose Lietuvos regionuose. Visus susidomėjusius prašome iki š. m. rugpjūčio mėn. 1 dienos atsiųsti pretendento prašymą su įstaigos direktoriaus pritarimu dalyvauti kursuose (forma pridedama).

Tai va, o aš direktorės negaliu pagauti (atostogauja ir labai nemėgsta, kai trukdoma), o laikinai einančios d. pareigas prašyt negaliu, bus skandalas.
Atsakyti
Sveikutės visos ,
Turbūt atstogaujat... rolleyes.gif
Norėjau paklausti, gal kam reikalingas darbukas Vilniuje. Keičiu gyvenamąją vietą, tai lieka 1 logopedo etatas viename darželyje ir 0,5 etato kitame. Nenoriu jų palikt be logopedo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(logo @ 2006 08 01, 19:09)
Sveikutės visos ,
Turbūt atstogaujat...  rolleyes.gif
Norėjau paklausti, gal kam reikalingas darbukas Vilniuje. Keičiu gyvenamąją vietą, tai lieka 1 logopedo etatas viename darželyje ir 0,5 etato kitame. Nenoriu jų palikt be logopedo... schmoll.gif

Gerai būtų, tik, kad Vilnius labai toli, o savo buto nenusivešiu, o už savo butą Vilniuj ne ką tenusipirksiu...
Atsakyti
Sveikutės visos ,

Dar atostogaujam, del to aptile matyt visos. Darbas Vilniuje gerai, bet gal kas galit pagelbet del buto. Reikia 2-ju arba 3-ju kambariu buto Vilniuj studentems. Labai geros , tvarkingos merginos, bent mano tai tikrai ax.gif Gal zinote , kas isnuomoja, nes pagal skelbimus nera sansu. Vos pasirodo koks butas, tai paskambinus jau buna isnuomotas verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės visos ,

Mano draugei reikalingas. Gal gali konkretesę info parašyti. Jei čia nenori-gali į až.
Atsakyti
Sveikos! Žinau kur Kaune reikia specialiojo pedagogo ax.gif , mokykloje. Manyčiau, ilgokai vaduoti vieną iš mūsų forumiečių gretų user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, priimkit mane i savuju logopedziu tarpa..... 4u.gif nors sita darba dirbu jau beveik dvejus metus, bet cia pasiskaitydavau foruma ir tiek.....Siaip dirbau provincijos miestelyje, siemet persikeliu gyvent i klaipeda ir radau darbelio spec.logopediniame darzelyje. Praejusiais metais variau visu pilnu kruviu 1.5 et. desciau pradinems klasems muzikos pamokas ir dirbau logopedini darba. O kadangi darbo gavau siais metais klaipedoje 1 et.tai pamasciau kad vertetu man pasilikti muzikos pamoku 0.5 et.tam miestelyje. Beje, joje dirbau pirmaeilese pareigose.Dabar pasakiau jiems kad noriu pereiti i antraeiles. Tai man graziai dave suprasti,kad tada privalesi mazdaug eit lauk is darbo.Nes atseit kaip logopedas as dirbsiu 26 val. ir pagal istatyma as situ valandu negaliu virsyti. Merginos, kas gerai pasikausciusios istatymu labirintuose, duokit kokiu patarimu.....nes is tikro kazkodel pernais metais darzelio valdzia neuzkliuvo uz manes, o siemet kai jau pereinu i antraeiles jau sumaste, kad as jau nebereikalinga. Nu negaliu as toks jaunas zmogus tenkintis vien tais uz etata logopeda tenkintis 700 lt.juk reikia ir gyventi, ir pavalgyti, ir pan. Kokiais kruviais jus merginos dirbat, ir kaip reaguoja jusu valdzios? blink.gif
Atsakyti