Įkraunama...
Įkraunama...

šaldyti vaisiai ir uogos

QUOTE(volpe @ 2011 04 15, 13:01)
apie iskiriamas nuodingas medizagas mums taip isaiskino:
,

labai aciu smile.gif
Atsakyti
ner uz ka,tikiuosi , kad supratote,nes kartai snemoku lietuviskai paaiskinti,nes nezinau lietuvisku pavadinimu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2011 04 13, 23:34)
Kuo puikiausiai valgom saldytas uogas, labai megsta mano pupa, o ypac braskes wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
na valgo mūsų mažoji šaldytas uogas ir kompotukus dažnai iš jų verdu, kažkaip negirdėjau aš apie jokį šaldytų uogų kenksmingumo faktą ir bėrimų nuo to tikrai neturėjom.
dabar pagalvojau, o tai kaip neužšaldžius jų turėti žiemos sezonu, juk braškių lysvės ar tai serbento krūmo bute nepasėsiu tongue.gif
Atsakyti
siemet dar daugiau prisisaldem tu uogu,kitamet teks pirkt dar viena saldikli,nes uogu poreikis ziemma pas mus labai isaugo biggrin.gif
valgom su blynais,kose,verdam kompota,valgom vienas smile.gif ir nebetikim gydytoju perdetais pasakymais apie saldytus vaisus smile.gif
Atsakyti
Mes valgom tik savo saldytas uogas. Braskes, juoduosius serbentus, melynes.
nors apie saldytas girdejau, kad jas ziema geriau valgyti, nei nesaldytas atveztines, nes reikia maziau apdoroti, kad butu galima laikyti. Na cia tik mano girdeta nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(craziam @ 2011 12 22, 23:16)
Mes valgom tik savo saldytas uogas. Braskes, juoduosius serbentus, melynes.
nors apie saldytas girdejau, kad jas ziema geriau valgyti, nei nesaldytas atveztines, nes reikia maziau apdoroti, kad butu galima laikyti. Na cia tik mano girdeta nuomone 4u.gif

mes tai pat valgom ir pritariu jūsų nuomonei - geriau šaldytos naminės, nei šviežios atvežtinės blush2.gif
Atsakyti
Mūsų mergytė nemėgsta šaldytų, todėl laukiam vasaros, kai galėsim vėl paskanaut šviežių uogyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2011 12 30, 14:09)
mes tai pat valgom ir pritariu jūsų nuomonei - geriau šaldytos naminės, nei šviežios atvežtinės  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes tik kompotus verdame is saldytu uogu arba pertriname vietoje uogienes i kose
Atsakyti
sveikos mamos.aš duodu šaldytų žemuogiu valgyti kartais po kelias uogas o šiaip turiu slyvų prisišaldžius,braškių,žemuogių,serbentų visokių,mėlynių tai iš jų verdu kompotus dabar kai žiema , bet mano vaiko neberia ir nealergizuoja... o nauda tai tik tokia manau kad geriau jau virti kompotą nei duoti sultis pirktines , bet jei alergija vaikui tai nieko jau čia nepadarysi...
Atsakyti
kuo puikiausiai valgome savo šaldytas uogas bigsmile.gif Į košę, su blynais, vienos thumbup.gif
Atsakyti