na valgo mūsų mažoji šaldytas uogas ir kompotukus dažnai iš jų verdu, kažkaip negirdėjau aš apie jokį šaldytų uogų kenksmingumo faktą ir bėrimų nuo to tikrai neturėjom. dabar pagalvojau, o tai kaip neužšaldžius jų turėti žiemos sezonu, juk braškių lysvės ar tai serbento krūmo bute nepasėsiu
siemet dar daugiau prisisaldem tu uogu,kitamet teks pirkt dar viena saldikli,nes uogu poreikis ziemma pas mus labai isaugo valgom su blynais,kose,verdam kompota,valgom vienas ir nebetikim gydytoju perdetais pasakymais apie saldytus vaisus
Mes valgom tik savo saldytas uogas. Braskes, juoduosius serbentus, melynes. nors apie saldytas girdejau, kad jas ziema geriau valgyti, nei nesaldytas atveztines, nes reikia maziau apdoroti, kad butu galima laikyti. Na cia tik mano girdeta nuomone
Mes valgom tik savo saldytas uogas. Braskes, juoduosius serbentus, melynes.
nors apie saldytas girdejau, kad jas ziema geriau valgyti, nei nesaldytas atveztines, nes reikia maziau apdoroti, kad butu galima laikyti. Na cia tik mano girdeta nuomone
sveikos mamos.aš duodu šaldytų žemuogiu valgyti kartais po kelias uogas o šiaip turiu slyvų prisišaldžius,braškių,žemuogių,serbentų visokių,mėlynių tai iš jų verdu kompotus dabar kai žiema , bet mano vaiko neberia ir nealergizuoja... o nauda tai tik tokia manau kad geriau jau virti kompotą nei duoti sultis pirktines , bet jei alergija vaikui tai nieko jau čia nepadarysi...