QUOTE(ingakalnis @ 2006 07 25, 09:20)
Buvau labai kategoriskai preis juos... tai salygojo,situacija is artimos drauges, ji savo vaika nuo 2metuku leido i savaitini,nuveda pirmadieni paima kartais penktadieni vakare... mat jai yra nepatogu kai vaikas salia pastoviai,nes vieno kambario butas ir ji nori su vyru pabut
nu cia tai durnizmas..visiskai nesuprantu tokio poziurio...nebent vaikas ne nuo sito vyro,tai tada aisku mazdaug,bet kitu atveju...

ir tai,ka ten vaikas gali trukdyt?tik nebent

bet ir tai tai ne priezastis. mano vyras nenori net pas mociute palikinet vaikus,o apie toki varianta net kalbos,net minties negali but. as pati vaikysteje lankiau savaitini darzeli Antakalnyje,tai nezinau..iki siol,prisiminimai nekokie,tas pats kaip koks internatas man buvo,visko buvo ir asaru i pagalve naktimis,ir patyciu..manot vaikui tai labai gerai?.... Man jau 27 m,bet sito neatleisiu savo tevams

ir svarbiausia mociutes turejau ir ne viena,ir tetu daug buvo..bet ne, mus su broliu pridave i "vaiku kalejima".Ne uz ka ..tikrai ne uz ka...niekada neleisiu savo vaiku i toki darzeli

koks skirtumas tada ar jie is vaiku namu, ar turi tevus?

geriau jau keist darba,gyvenimo salygas,bet ne aukot vaikus savo patogumui

beje mano brolis ten ir skrandi taip sugadino,isleido i darza pupuli,sveika,o darzelio lankymas ji paverte i sakaliuka su skaudanciu skrandziu

ne,ne ir dar karta ne

PAGAILEKYT VAIKU!!!!