na nezinau del to siaubingai ar ne, as savo vedziau i savaitini, tiesa tai buvo senokai. Ji lanke nuo 1,5m ir man iki 3m mokejo pasalpa. O vedziau i savaitini butent todel kad ten galima iki 9 vakaro pasiimti vaiko, o jeigu perspeji tai ir truputi veliau- tai buvo idealiausias variantas mums, nes tada abudu su vyru dirbom iki 20 val. vaikai grupeje buvo, musu grupeje ne vieno kokio asocialaus ar pan nebuvo ir tik du vaikai likdavo nakvoti ir tai ne kiekviena diena
Taigi, savaitinis darzelis yra labai gerai, kai darbas antroje dienos puseje, nuvedi pries pietu miega, pasiimi kada gali
tai va o kai persikraustem i Vilniu atsirado problema- visi darzeliai dirba tik iki 17:30, na dar paailginta iki 18:30, na ir atsiprasau ka mums su musu darbo grafiku daryti

apart darzelio dar ir aukle samdytis?

o savaitiniu vilniuje yra labai didele problema, tad teko man atsisakyti darbo kuri labai megau ir eiti i kita darba, pagal kita specialybe ( gerai kad turejau). Man ir sitas darbas patinka, bet velgi turi pasiimti vaika iki 18:30, ir jau su vaiku lekti i darba atgal ( cia irgi vakarais pagrinde). o dabar ir sita pakeiciau, nes atsodobo tie lakstymai pirmyn - atgal su vaiku, gerai kad jau paskutinieji metai