http://www.15min.lt/...esti-194-144730
galim be liepos nieko ir nematyt
QUOTE(arabas1 @ 2011 04 05, 09:52)
labas rytas visoms, turiu naujienu is sodros, jog duomenys dar karta bus tikslinami. skambinausi jiems del savo duomenu, kadangi gavau daugiau 2010 m. ismoku, nei jie pateike duomenis, ir man pasake, kad jau i vmi issiusti vel patikslinti skaiciai. absurdo teatras
Tikrai kad absurdas. Patikslintų tik tiems, kam problemų iškyla ir skambinasi dėl to, o ne visiems po keletą kartų. Dar palauksiu... Vieną deklaraciją jau nusiunčiau, atnaujinimų kas dieną tikrai nesiuntinėsiu. Negana to, kad susimokėt turiu, tai dar ir siuntinėt po 10 kartų, nes patys nežino ką ir kaip apvalina. Susisieks, jei kas nepatiks - vis gi pagal naują deklaraciją 2 litų jų naudai Pasiskambinsiu tik pasitikslinti, ar tikrai vyrui išmokos dėl to neuždels.
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 05, 10:33)
Linksma.
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 05, 09:33)
nu iki nauju metu gal vis ismokes
iki liepos 31 privalo grazinti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 05, 09:49)
iki liepos 31 privalo grazinti
tai kad privalo tai nieko nereiskia,pasakys pinigu nera-laukit ir bus po pazadu...
O tai įdomu kada VMI čia gavo tokius įsakymus? Niekas to avansinio pelno mokesčio neskubės anksčiau mokėti,patikėkit. Įmonės einamus mokesčius vargiai laiku besusimoka. Tegul nedaro komedijos tie idiotai ir nelaiko mus naiviais. Tai kur biudžeto pinigėliai? Ten ,kur "palauk" nieks nesako..?
Teritorinės mokesčių inspekcijos gavo nurodymus iš centro stabdyti gyventojų pajamų, pelno, PVM, akcizų ir kitų 6 mokesčių permokos grąžinimą. Sumas rekomenduojama grąžinti esant ypatingoms aplinkybėms.
Teritorinės mokesčių inspekcijos gavo nurodymus iš centro stabdyti gyventojų pajamų, pelno, PVM, akcizų ir kitų 6 mokesčių permokos grąžinimą. Sumas rekomenduojama grąžinti esant ypatingoms aplinkybėms.
QUOTE(egesichora @ 2011 04 05, 09:58)
O tai kaip cia raso viena vakar siandiena jau kita Tai cia tie 2000 laiminguju ir viskas O ypatinga aplinkybe? Siuo metu man ypatinga aplinkybe - mano masiniukas neturi vasariniu padangu, reikia pirkti
reikia i vmi siusti laiskus ir isdestyti savo ypatigas aplinkybes
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 04 05, 11:18)
O tai kaip cia raso viena vakar siandiena jau kita Tai cia tie 2000 laiminguju ir viskas O ypatinga aplinkybe? Siuo metu man ypatinga aplinkybe - mano masiniukas neturi vasariniu padangu, reikia pirkti
O man mašinos draudimas baigiasi penktadienį
QUOTE(Dudute @ 2011 04 05, 10:29)
O man mašinos draudimas baigiasi penktadienį
mano jau stovi su pasibaigusiu draudimu ir be kuro