Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(astulka1 @ 2011 04 04, 22:36)
tai kad bandziau paziuret tojpazymoj, bet nieko nemaciau arba nesupratau,kur ten ziuret?  unsure.gif
600 lt.? nesvarbu kada gime lelius?

600 lt cia kam nor vienam,kitam-0,o jei abiem,tai po 300.
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 04 04, 23:40)
svarbu, kada gimė lelius. Jums: 50x6 (skaičiuojasi liepos-gruodžio mėnesiai), Vyrui irgi tiek pat 4u.gif abiems 600 Lt wink.gif

supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif laukiam antrojo milijono lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na,nėra dar pas mane sąskaitoje to milijono smile.gif
Atsakyti
tada jau ir man kilo klausimas del to 17 langelio. vaikas gimes 2009 07 20. mums priklauso 1200 ar 600?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 04 05, 08:09)
tada jau ir man kilo klausimas del to 17 langelio. vaikas gimes 2009 07 20. mums priklauso 1200 ar 600?

Jei perpus su vyru,tai po 600,o,jei tik vienas kuris turėjote ir deklaruojate pajamas už 2010-uosius,tai vienas gali visą sumą-1200 prisitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 04 05, 07:09)

jei viena auginate 1200 , jei su vyru tai abiems po 600
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 05, 07:00)
Labas rytas  4u.gif  laukiam antrojo milijono  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 05, 08:13)
jei viena auginate 1200 , jei su vyru tai abiems po  600

tai tada gerai uzsipildziau, susigriebiau sau visa 1200 lotuliukas.gif . vyra jau perspejau, kad sau nebesitaikytu.

pinigu ne kvapo, deklaravau 03.10 g.gif
Atsakyti
Sveiki,

VMI raso:
nuo 2009 metų iš gyventojo apmokestinamųjų pajamų neleidžiama atskaityti sumų, sumokėtų už profesinį mokymą ir (ar) studijas, jei juos baigus įgyjamas ne pirmas atitinkamas aukštasis išsilavinimas ir (ar) suteikiama ne pirma atitinkama kvalifikacija (taip pat ne pirmos doktorantūros ir ne pirmos meno aspirantūros studijos).

Esu baigusi aukstesnyji moksla (turizmo administravimas), dabar nuo 2006 m. mokausi universitete aukstasis (verslo vadybos), ar galiu susigrazinti uz moksla?
Pernai deklaravau, grazino, o dabar pastebejau sita uzrasa..

Busiu dekinga jei padesite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2011 04 05, 08:41)
Sveiki,

VMI raso:
nuo 2009 metų iš gyventojo apmokestinamųjų pajamų neleidžiama atskaityti sumų, sumokėtų už profesinį mokymą ir (ar) studijas, jei juos baigus įgyjamas ne pirmas atitinkamas aukštasis išsilavinimas ir (ar) suteikiama ne pirma atitinkama kvalifikacija (taip pat ne pirmos doktorantūros ir ne pirmos meno aspirantūros studijos).

Esu baigusi aukstesnyji moksla (turizmo administravimas), dabar  nuo 2006 m. mokausi universitete aukstasis (verslo vadybos), ar galiu susigrazinti uz moksla?
Busiu dekinga jei padesite  wub.gif

as taip suprantu cia, kad jei nori grazintis uz pvz nebe pirma igyjama bakalaura ar ne pirma magistra, doktorantura, tada negrazina, o kai yra mokama uz pirmaji aukstaji moksla, tada galima grazintis. aukstesnysis juk nera aukstasis, tai manau, galit grazintis uz studijas. jei butu anas issilavinimas buves aukstasis, tai tada sikart jums nieko negrazintu. Nu as taip suprantu.
Beje, pildziau savo ir MB deklaracijas kovo 10, pinigu nera, kaip ir pas dauguma turbut..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 05 balandžio 2011 - 07:48
QUOTE(Mamaima @ 2011 04 05, 08:41)
Sveiki,

VMI raso:

Esu baigusi aukstesnyji moksla (turizmo administravimas), dabar  nuo 2006 m. mokausi universitete aukstasis (verslo vadybos), ar galiu susigrazinti uz moksla?
Busiu dekinga jei padesite  wub.gif

studijos kolegijoje taip pat skaitomos aukstuoju tik neuniversitetiniu, o studijos universitete - aukstuoju universitetiniu. taigi uz abi galima susigrazinti (jei igyjamos pirma karta)..
taip pat ir uz kiekviena pirma kart igyta aukstesni laipsni grazina (profesini bakalaura (igyta kolegijoje), bakalaura, magistra, doktoranta (igytus universitete)) ir t.t. temoj daugiau tu studiju isvardinta mirksiukas.gif
http://www.vmi.lt/lt...?itemId=1014244
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 05 balandžio 2011 - 08:49