Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(Laurita84 @ 2011 04 04, 18:47)
Perziurejau deklaracija, o ji atnaujinta ir tokiais nesveikais skaiciais doh.gif kazi jei as pateiciau deklaracija su savo turimais duomenimis is Sodros informacines sistemos ar ja man priimtu? Ar sedet ir laukt, kol sugebes patikslint reikiamai?

Turbut kad reikes laukt,kantrybes.
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 04 04, 17:47)
Perziurejau deklaracija, o ji atnaujinta ir tokiais nesveikais skaiciais doh.gif kazi jei as pateiciau deklaracija su savo turimais duomenimis is Sodros informacines sistemos ar ja man priimtu? Ar sedet ir laukt, kol sugebes patikslint reikiamai?

as pateikiau deklaracija su duomenim is Sodros, mat Sodros pazyma esanti VMI ne pilna. Deklaravau 03.22, tai rodo priimta. Gal dar atmes.
Atsakyti
Vistik deklaravau pagal Sodra ir ryt bandysiu vaziuot i VMI, kad prie manes pacios patikrintu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 04, 16:05)
o kurie bankai pirmi atgauna, kazkas su SEB gyresi, man Swedo reikia blush2.gif

nemanau, kad banke esme. bet siaip toki dalyka su bendradarbiais pastebejom: SWED visada algos ikrenta diena anksciau nei SEB.

QUOTE(Basic @ 2011 04 04, 16:08)
kas liečia draudimo, mes tais metais apdraudem vaika, tai šias metais užpuse tu metu yra itraukta deklaracijoje, nes draudima gražina jei jis yra ilgalaikiai pasirašytas ilgiau kaip 5 metu.

jei tiketi VMI leidinuku (nuoroda) raso, kad "Taikoma lengvata nepriklauso nuo gyvybės draudimo sutarties termino"
Atsakyti
kaip smagu, kad yra jau gavusių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 04, 19:34)
jei tiketi VMI leidinuku (nuoroda) raso, kad "Taikoma lengvata nepriklauso nuo gyvybės draudimo sutarties termino"

teisybė. Tačiau jei nutrauki sutartį anksčiau nei numatyta sutartyje, turi sumokėti valstybei atgal tuos susigrąžintus deklaracijomis litukus smile.gif
Atsakyti
merginos, paaiskinkit - kaip suzinot ka irasyti i 17 langeli ""taikytino MPNPD suma"" - ci avyro deklaracijoje verysad.gif
mums praitais metais birzelio 9 gime vaikelis - tai kaip dabar zinot ar jam darboviete taike kazka ar ne? ir kokia ta suma.... verysad.gif

isivaizduoju kad ir manojoje tas langelis bus neuzpildytas - tai kaip zinot katen teisingai irasyti....? unsure.gif
Atsakyti
sveiki,ka rasyti i 17 langeli jei vaikas gimes 2008 04 28? auginu viena ir pajamos buvo tik uz 2010 4menesius.likusi laika buvau vaiko prieziuros atostogose ir jokiu pajamu nebuvo.
Atsakyti
nu bet tikrai, kaip dabar man paprastam zmogeliui susigaudyti tuose soc labirintuose is kur zinot ka ten uzpildyti.............. nei pas mane nei pas vyra tas langelis neuzpildytas - vaikelis gime 2010 -06- 09.... kur gaut info...? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 04 04, 21:20)
merginos, paaiskinkit - kaip suzinot ka irasyti i 17 langeli ""taikytino MPNPD suma"" - ci avyro deklaracijoje verysad.gif
mums praitais metais birzelio 9 gime vaikelis - tai kaip dabar zinot ar jam darboviete taike kazka ar ne? ir kokia ta suma....  verysad.gif

isivaizduoju kad ir manojoje tas langelis bus neuzpildytas - tai kaip zinot katen teisingai irasyti....? unsure.gif

jums abiems priklauso 600lt, tai arba abiem rasykit po 300lt, arba vienam 600lt, kitam 0lt
O ar taike vyrui darbovetej galit pamatyt pacioj pazymoj
Papildyta:
QUOTE(sara26 @ 2011 04 04, 21:34)
sveiki,ka rasyti i 17 langeli jei vaikas gimes 2008 04 28? auginu viena ir pajamos buvo tik uz 2010 4menesius.likusi laika buvau vaiko prieziuros atostogose ir jokiu pajamu nebuvo.

i 17 langeli rasykit 1200lt
Atsakyti
tai kad bandziau paziuret tojpazymoj, bet nieko nemaciau arba nesupratau,kur ten ziuret? unsure.gif
600 lt.? nesvarbu kada gime lelius?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 04 04, 22:36)
tai kad bandziau paziuret tojpazymoj, bet nieko nemaciau arba nesupratau,kur ten ziuret?  unsure.gif
600 lt.? nesvarbu kada gime lelius?

svarbu, kada gimė lelius. Jums: 50x6 (skaičiuojasi liepos-gruodžio mėnesiai), Vyrui irgi tiek pat 4u.gif abiems 600 Lt wink.gif
Atsakyti