Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

Kažin kaip čia su tais bankais.VMI turi sąskaitas ir Swede ir SEBe.
Pas mane ir Swedas Šiauliai. Jau laukiu smile.gif
Atsakyti
Na as tai jau gavau siandien apie pietus permoka, bankas Swed tongue.gif Kad taip greit susisuks - netikejau..

Deklaruota 03.17 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisa1: 04 balandžio 2011 - 16:32
sveikos 4u.gif

mergaites jeigu pervede pinigus, bet pastebejo gavus pinigus,kad uz vaikus sau per mazai paskaiciavo,tai galima vel siusti per naujo,kad skirtuma dar ta grazintu g.gif

na pvz.

pervede 200lt,o turi buti 300lt. tai jei pateiks per nauja dar karta, nors tuos 200lt jau gavo,tai ta simtuka vis dar atgaus,bet jau zymiai veliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 04 04, 17:33)
sveikos  4u.gif

mergaites jeigu pervede pinigus, bet pastebejo gavus pinigus,kad uz vaikus sau per mazai paskaiciavo,tai galima vel siusti per naujo,kad skirtuma dar ta grazintu  g.gif

na pvz.

pervede 200lt,o turi buti 300lt. tai jei pateiks per nauja dar karta, nors tuos 200lt jau gavo,tai ta simtuka vis dar atgaus,bet jau zymiai veliau?  g.gif

taip.
Papildyta:
QUOTE(alisa1 @ 2011 04 04, 17:29)
Na as tai jau gavau siandien apie pietus permoka, bankas Swed tongue.gif  Kad taip greit susisuks - netikejau..

Deklaruota 03.17 d.

Sveikinimai smile.gif vadinasi tikrai ne nuo pildymo dienos priklauso.
Atsakyti
Na as tai jau gavau siandien apie pietus permoka, bankas Swed tongue.gif  Kad taip greit susisuks - netikejau..

Deklaruota 03.17 d.

tai vadinas ne nuo pavadinimo banko priklauso, o pacio jo padalinio tikriausiai g.gif
laukiu laukiu, nesulaukiu ax.gif
Papildyta:

Deklaruota 03.17 d.

man klausimas o i el. pasta gavai laiska, kad ismoketa ir kiek, ar nesiuncia?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 04, 17:48)
tai vadinas ne nuo pavadinimo banko priklauso, o pacio jo padalinio tikriausiai g.gif
laukiu laukiu, nesulaukiu ax.gif
Papildyta:

man klausimas o i el. pasta gavai laiska, kad ismoketa ir kiek, ar nesiuncia?

nesiuncia tokius laiskus.
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 04 04, 17:08)
kas liečia draudimo, mes tais metais apdraudem vaika, tai šias metais užpuse tu metu yra itraukta deklaracijoje, nes draudima gražina jei jis yra ilgalaikiai pasirašytas ilgiau kaip 5 metu.

ilgiau nei 10 metų
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2011 04 04, 16:29)

Deklaruota 03.17 d.

Nu zodziu kaip sakoma priklauso nuo vietiniu, kaip nasiai dirba, mano zodziu kaip pernai, Pasvaly tiek darbo, tiek zmoniu daug, kad gausim paskutiniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As 02.25 deklaravau uz 2009m, tai siandein pervede SEB.
O 03.22 deklaravau uz 2006m, tai nera dar litu.
Atsakyti
Gal dar nuo grazinamu sumu priklauso g.gif Pirma gal mazesnes veda, vis yra kuo pasigirt, kad su daugiau zmoniu atsiskaite cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 04 balandžio 2011 - 17:37
QUOTE(Ingaja @ 2011 04 04, 18:36)
Gal dar nuo grazinamu sumu priklauso  g.gif Pirma gal mazesnes veda, vis yra kuo pasigirt, kad su daugiau zmoniu atsiskaite  cool.gif

Abejoju,mano maza,bet nieks neperveda smile.gif
Atsakyti
Perziurejau deklaracija, o ji atnaujinta ir tokiais nesveikais skaiciais doh.gif kazi jei as pateiciau deklaracija su savo turimais duomenimis is Sodros informacines sistemos ar ja man priimtu? Ar sedet ir laukt, kol sugebes patikslint reikiamai?
Atsakyti