Sveikinimai dideliausi.
Aš tai sau kažkaip net išsibūriau,kad po Jolančiuko gausiu
Labas rytas,
Swedbank, Vilnius, deklaruota kovo 10 d. internetu, pataisymų nebūta, ką tik įkrito pinigėliai
Swedbank, Vilnius, deklaruota kovo 10 d. internetu, pataisymų nebūta, ką tik įkrito pinigėliai
QUOTE(egesichora @ 2011 04 08, 10:20)
Sveikinimai dideliausi.
o tavo koks bankas?
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 09:12)
sveikinimai
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 08, 10:23)
sveikinimai
aciu,o tolkas,ruosiuosi i parduotuve,tai jau mergynos zinot,kad grisiu su tuscia kortele
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 09:12)
Sveikijimai Pas mane ramuma, nors nesistebiu, zinant kokia mano tikrintoja flegma Kol sugalvos
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 09:25)
aciu,o tolkas,ruosiuosi i parduotuve,tai jau mergynos zinot,kad grisiu su tuscia kortele
bet su pilnu krepsiu
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 10:23)
o tavo koks bankas?
Irgi Swedas. Tik,kad šiauliečiai mažai giriasi,kad krenta
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 10:25)
Koks apsipirkinėjimo greitis per minutę?
Na ziuriu Vilnius Swed pajudejo. Ir dauguma 10 d. pilde, kaip ir eiles tvarka. Musu kadangi kovo 13 pildyta, tai reiks palaukt
Jolančiuk,kol dar nepabėgai,užkurk naują temą,nes nesulauksim turbūt tavęs su pirkiniais
QUOTE(Finalfour @ 2011 04 07, 20:21)
Prie ko programa, as ziuriu prisijunges prie jos VMI uslapio, tai toje grafoje kur "preliminarios deklaracijos" pas ja naujasuia deklaracija tik uz 2009 metus, uz 2010 nera... pas mane toje pat grafoje yra uz 2010 ir jokiu problemu, ja atsisiunciu ir su form fileriu papildau ko truksta. O pas ja preliminari nesuformuota, keista... o ji tikrai skolinga psd, ir bankas yra pateikes duomenis vmi apie busto paskola ir gyvybes draudima. Neupranu, kodel nesuformuota, julab kad matoma pazyma uz 2010 metus, kuria pateike bankas ir pan. Bet pagal vmi matoma pazyma jai kazkodel deklaracija nesuformuota, o jau juk tuoj balandzio vidurys...
O kam jus apsisunkinate save, dabar padaryta taip, kad lengviau pildyti online.
O zmonos atveju tai vaziuociau arba skambinciau i VMI.
O as susinervijau zinokit
Paziuriu siandien deklaracija, tai jau antra karta daromi pataisymai pazymoje ir PD, bet abiem atvejais grazintina suma nesikeicia nei per lita Tai koiko velnio jie ten kaitalioja tuos skaiciukus is 6 eiluciu padaro 3, po to is 3 padaro 4 eilutes, bet suma ta pati (cia kalba eina apie motinystes ismokas, duomenys is Sodros).
Cia gal kad atitolint pinigu grazinimo laika
Sedejau, laukiau tyliai, dabar eisiu parasyt uzklausima
Beje, mano pildyta 10 d. Vln, Swed.
O atnaujinimai paskutiniai daryti 04.07 d.
oj kaip smagu kad gaunate pinigelius,vis uzeinu pasizvalgyti kas gauna kada pilde,bet pagrinde 10 diena pildziusios,tai mum oj dar ilgai laukt reiks nes 24 pildyta sia savaite pagrinde ir mokejo 10