Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

Sveikinimai dideliausi.
Aš tai sau kažkaip net išsibūriau,kad po Jolančiuko gausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Swedbank, Vilnius, deklaruota kovo 10 d. internetu, pataisymų nebūta, ką tik įkrito pinigėliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 04 08, 10:20)
Sveikinimai dideliausi.
Aš tai sau kažkaip net išsibūriau,kad po Jolančiuko gausiu  lotuliukas.gif

o tavo koks bankas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 09:12)
NA PAGALIAU IR MAN PERVEDE  smile.gif SWED VILNIUS,PILDYTA 03.10 D IS RYTO     thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 08, 10:23)
sveikinimai 4u.gif

aciu,o tolkas,ruosiuosi i parduotuve,tai jau mergynos zinot,kad grisiu su tuscia kortele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 09:12)
NA PAGALIAU IR MAN PERVEDE  smile.gif SWED VILNIUS,PILDYTA 03.10 D IS RYTO     thumbup.gif

Sveikijimai 4u.gif Pas mane ramuma, nors nesistebiu, zinant kokia mano tikrintoja flegma doh.gif Kol sugalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 09:25)
aciu,o tolkas,ruosiuosi i parduotuve,tai jau mergynos zinot,kad grisiu su tuscia kortele  biggrin.gif

bet su pilnu krepsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 10:23)
o tavo koks bankas?  smile.gif

Irgi Swedas. Tik,kad šiauliečiai mažai giriasi,kad krenta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 08, 10:25)
aciu,o tolkas,ruosiuosi i parduotuve,tai jau mergynos zinot,kad grisiu su tuscia kortele  biggrin.gif

Koks apsipirkinėjimo greitis per minutę? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ziuriu Vilnius Swed pajudejo. Ir dauguma 10 d. pilde, kaip ir eiles tvarka. Musu kadangi kovo 13 pildyta, tai reiks palaukt g.gif
Atsakyti
Jolančiuk,kol dar nepabėgai,užkurk naują temą,nes nesulauksim turbūt tavęs su pirkiniais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finalfour @ 2011 04 07, 20:21)
Prie ko programa, as ziuriu prisijunges prie jos VMI uslapio, tai toje grafoje kur "preliminarios deklaracijos" pas ja naujasuia deklaracija tik uz  2009 metus, uz 2010 nera... pas mane toje pat grafoje yra uz 2010 ir jokiu problemu, ja atsisiunciu ir su form fileriu papildau ko truksta. O pas ja preliminari nesuformuota, keista... o ji tikrai skolinga psd, ir bankas yra pateikes duomenis vmi apie busto paskola ir gyvybes draudima. Neupranu, kodel nesuformuota, julab kad matoma pazyma uz 2010 metus, kuria pateike bankas ir pan. Bet pagal vmi matoma pazyma jai kazkodel deklaracija nesuformuota, o jau juk tuoj balandzio vidurys...

O kam jus apsisunkinate save, dabar padaryta taip, kad lengviau pildyti online.
O zmonos atveju tai vaziuociau arba skambinciau i VMI.

O as susinervijau zinokit schmoll.gif
Paziuriu siandien deklaracija, tai jau antra karta daromi pataisymai pazymoje ir PD, bet abiem atvejais grazintina suma nesikeicia nei per lita rolleyes.gif rolleyes.gif Tai koiko velnio jie ten kaitalioja tuos skaiciukus is 6 eiluciu padaro 3, po to is 3 padaro 4 eilutes, bet suma ta pati doh.gif (cia kalba eina apie motinystes ismokas, duomenys is Sodros).
Cia gal kad atitolint pinigu grazinimo laika lotuliukas.gif

Sedejau, laukiau tyliai, dabar eisiu parasyt uzklausima g.gif
Beje, mano pildyta 10 d. Vln, Swed.
O atnaujinimai paskutiniai daryti 04.07 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 08 balandžio 2011 - 09:40
oj kaip smagu kad gaunate pinigelius,vis uzeinu pasizvalgyti kas gauna kada pilde,bet pagrinde 10 diena pildziusios,tai mum oj dar ilgai laukt reiks nes 24 pildyta doh.gif sia savaite pagrinde ir mokejo 10 thumbup.gif
Atsakyti