Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(mijaxxx @ 2011 04 07, 15:12)
Pildziau kovo 10 Sebe vilnius ir gavau siandien, bet man buvo atsiunte kaip ir daugeliui 31d pataisyta, ten buvo 2lt maziau, ja prieme tik vakar. tai vat o siandien pervede pagal pirma deklaracija tais 2 lt daugiau, bijau kad nebutu kazkas blogai, gal kam irgi taip buvo, kad pagal pirma pervestu.

o kada jus issiuntete pataisyta deklaracija, kuria prieme tik vakar?
Atsakyti
04.05
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 07, 14:31)
na jau po geguzes 2 d eis delspinigiai.

na, kiek per telika girdejau, tai delspinigiu jie dar neskaiciuoja.... o beja, tarkime jei sumastysiu moket koki rugpjuti ta psd, kaip suzinoti kiek tiksliai esame skolingi jau su delspinigiais, jei vis tik juos priskaiciuotu?
Beja, gal as galiu is savo saksaitos ir uz zmona sumoketi psd? Deklaracijoje reikia tai kazkaip nurodyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finalfour: 07 balandžio 2011 - 14:37
QUOTE(mijaxxx @ 2011 04 07, 15:20)

jau ikrito MB pinigeliai thumbup.gif , pildyta buvo 14d, kovo 17d persiunciau pataisyta. Kaunas, SEB bankas
savo dar reiks palaukt, nes kovo 31d buvo atnaujinti duomenys, tai pataisyta issiunciau 04.01 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2011 04 07, 15:38)
jau ikrito MB pinigeliai thumbup.gif , pildyta buvo 14d, kovo 17d persiunciau pataisyta. Kaunas, SEB bankas
savo dar reiks palaukt, nes kovo 31d buvo atnaujinti duomenys, tai pataisyta issiunciau 04.01  ax.gif

Et,aš irgi nesupykčiau jeigu gaučiau pinigėlius.... blush2.gif Bet kaip tyčia kai labai lauki ir reikia tai ir nesulauki.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 04 07, 15:59)
Et,aš irgi nesupykčiau jeigu gaučiau pinigėlius.... blush2.gif Bet kaip tyčia kai labai lauki ir reikia tai ir nesulauki.... doh.gif  biggrin.gif

Ir aš doh.gif Bent jau MB pervestu.. ale jaučiu nėr vilties šią savaitę sulaukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 07 balandžio 2011 - 15:08
Gavau siandien ir as ir MB ir dar viena,kuri ir pilde mums deklaracijas ax.gif
Pildyta 03 12 ir 03 18,telsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
verysad.gif nei į paklausimą nei į el.laišką atsako, nei telefonu atsiliepia, nei pinigų duoda doh.gif .... pravalas ... o mašinytei taip reikia naujų vasarinių batukų doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mane irgi jau biesas ima, neaisku pagal ka jie ten moka doh.gif
Atsakyti
Konkreti ragų kontora.O man žadėjo šią savaitę pervesti smile.gif doh.gif

Mašinytė dar iki pirmadienio žieminius batukus padėvės+dar praneša atšalimą,šlapdribą
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2011 04 07, 16:19)
mane irgi jau biesas ima, neaisku pagal ka jie ten moka doh.gif

Kiek klausiau,iš pažįstamų Šiauliuose dar niekas nėra gavęs doh.gif
Klaipėda,Vilnius,Kaunas ir kt. tai dar nors kiek juda smile.gif

O moka gal tada pagal grožį mirksiukas.gif Pačiom gražiausiom jau išmokėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 07 balandžio 2011 - 15:23
QUOTE(egesichora @ 2011 04 07, 16:22)
Konkreti ragų kontora.O man žadėjo šią savaitę pervesti  smile.gif  doh.gif

Mašinytė dar iki pirmadienio žieminius batukus padėvės+dar praneša atšalimą,šlapdribą

Tai dar ši savaitė nesibaigė mirksiukas.gif

Jei tik iki pirmadienio tai būtų thumbup.gif
Atsakyti
viena pazistama parase kad gavo, pilde gal kovo 11 berods, vilniuj ji, banko nezinau, bet man rods swed bus.
Atsakyti