Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(skaityta @ 2011 04 07, 11:52)
va va, man irgi be galo jų reikėjo, jau mąsčiau, kad vėl skolintis reiks, o čia - bac ir yra thumbup.gif

norec kad ir man taip bac ir yra smile.gif
nes ziauriai reiketu, suma nemaza, man kaip kitom nezinau, o skolintis.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2011 04 07, 10:48)
Va tokie žodžiai biggrin.gif
lotuliukas.gif tiesa, prieš tai aš buvau siuntus du email'us, bet į nei vieną iš jų atsakymo nebuvau gavus. Gal dėl to, kad ne per jų puslapį klausiau. Eikit būtent į čia -> VMI paklausimai

as per cia klausiau
Atsakyti
Gavau thumbup.gif pagaliau ir aš. Esu iš vln, bankas SEB.
Atsakyti
Sveikinimai sulaukus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2011 04 07, 12:42)
Gavau  thumbup.gif pagaliau ir aš. Esu iš vln, bankas SEB.

Kada pildet? smile.gif
Atsakyti
Ką tik gavau thumbup.gif Pildžiau 03.14, bankas Dnb Nord
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 04 07, 12:46)
Kada pildet? smile.gif

Pildžiau pačią pirmą dieną.
Atsakyti
Sveikutes gerbiamos Mamos,
turiu toki klausimeli:
Mes su zmona turime busta, kuris isigytas uz paskola zmonos vardu dar iki musu vestuviu. Siuo metu mokame ta paskola par puse. Imoka nuskaitoma nuo zmonos saskaitos, i kuria dali pinigu pervedu as uz busto paskola. Taciau, zmona jau metai laiko bedarbe, ir uz busta i jos saksaita jau metai visa suma pervedu as vienas. Ar yra sansu atgauti vmi deklaruojant pajamas ta vargana tukstanteli, kuri visada zmonai vmi grazindavo uz busto paskola? Nes dabar ji kai bedarbe, tai ji valstybei nicnieko nesumokejo, tad vmi negali grazinti jai nieko, nors is jos saskaitos (kurua pildydavau as) buvo mokamos imokos bankui uz busta ir toliau. Aisku, idomiai atrodo jos deklaracija, kai pajamu 0, o bankui sumoketa didele suma, bet taip yra del to, kad as ta jos saksiata pildydavau. Na, manau supratote problema smile.gif Kokie pasiulymai? Gal esate susidure su panasia situacija? Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Finalfour @ 2011 04 07, 13:06)
Sveikutes gerbiamos Mamos,
turiu toki klausimeli:
Mes su zmona turime busta, kuris isigytas uz paskola zmonos vardu dar iki musu vestuviu. Siuo metu mokame ta paskola par puse. Imoka nuskaitoma nuo zmonos saskaitos, i kuria dali pinigu pervedu as uz busto paskola. Taciau, zmona jau metai laiko bedarbe, ir uz busta i jos saksaita jau metai visa suma pervedu as vienas. Ar yra sansu atgauti vmi deklaruojant pajamas ta vargana tukstanteli, kuri visada zmonai vmi grazindavo uz busto paskola? Nes dabar ji kai bedarbe, tai ji valstybei nicnieko nesumokejo, tad vmi negali grazinti jai nieko, nors is jos saskaitos (kurua pildydavau as) buvo mokamos imokos bankui uz busta ir toliau. Aisku, idomiai atrodo jos deklaracija, kai pajamu 0, o bankui sumoketa didele suma, bet taip yra del to, kad as ta jos saksiata pildydavau. Na, manau supratote problema smile.gif Kokie pasiulymai? Gal esate susidure su panasia situacija? Dekui.

Jei jūs su žmona gyvenate santuokoje, tai pildykit savo deklaraciją, o išlaidas būsto paskolos palūkanoms įsirašykite sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 04 07, 12:13)
Jei jūs su žmona gyvenate santuokoje, tai pildykit savo deklaraciją, o išlaidas būsto paskolos palūkanoms įsirašykite sau 4u.gif

Bet ir zmonos deklaracija reikes siusti, rodant, kad is jos ta suma uz palukanas isbraukta.
O zmona registruota DB? Arba turite vaika iki 8 metu? KAd jai nereiketu moketi PSD.
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 04 07, 13:13)

Kurioj cia vietoj, kurioj formoj tai irasyti ir kaip tai apskaiciuoti? Ar tiesiog is zmonos deklaracijos lapo priedo, kur nurodyta keik ji sumokejo bankui uz busto paskola ir kiek is jos iskaiciuota, persikopijuoti i savo deklaracija o is jos isbraukti ir viskas?

QUOTE(Smilla @ 2011 04 07, 13:20)
Bet ir zmonos deklaracija reikes siusti, rodant, kad is jos ta suma uz palukanas isbraukta.
O zmona registruota DB? Arba turite vaika iki 8 metu? KAd jai nereiketu moketi PSD.

Zmona registruta darbo birzoje, bet tik pries kelis menesius, o 2010 nebuvo registruta, tieisog bedarbe.. Vaiku neturime. Bet jei ji jau siuo metu registruta, tai gal psd nebereiks moketi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finalfour: 07 balandžio 2011 - 12:33
QUOTE(Finalfour @ 2011 04 07, 13:30)
Kurioj cia vietoj, kurioj formoj tai irasyti ir kaip tai apskaiciuoti? Ar tiesiog is zmonos deklaracijos lapo, kur nurodyta keik ji sumokejo bankui ir kiek is jos iskaiciuota, persikopijuoti i savo deklaracija o is jos isbraukti ir viskas?
Zmona registruta darbo birzoje, bet tik pries kelis menesius, o 2010 nebuvo registruta, tieisog bedarbe.. Vaiku neturime. Bet jei ji jau siuo metu registruta, tai gal psd nebereiks moketi?

Tai cia siais metais ji registruota,o praeitais nebuvo,todel jai reikes susimoketi PSD uz tiek men kiek ji nebuvo registruota birzoj ir nedirbo.
Atsakyti