Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(Dorotti @ 2011 04 07, 11:32)
O kokį Jūs ryšį matot tarp miesto, kuriame gyvenat ir pinigų gavimo greičio?

Čia matyt labiau pašmaikštavimas buvo biggrin.gif
Atsakyti

Jokio rysio,tik pastarosiom dienom kiti miestai gaudavo i sweda,o sian jau ir vilnius gavo smile.gif jau kazkas smile.gif
Atsakyti

kai kas ryšį mato ir pagal pildymo vietą: darbe, namie, tulike (kaip kažkas minėjo) , VMi ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2011 04 07, 11:28)
Nežinau, ar čia kažkaip siejasi, bet aš jiems vakar per jų puslapį užklausimą parašiau smile.gif ir žiūriu šiandien jau yra pinigėliai, taip pat ir atsakymas į užklausimą (kad deklaracija teisinga ir t.t.). Pernai irgi taip pat buvo - po užklausos kitą dieną gavau pinigus smile.gif čia gal jiems reik primint būtent šitokiu būdu apie save biggrin.gif

pridekite rinkmena, ka pridejote?
ir koki klausima rasete, aciu
paziuresiu, gal cia teisybe rasote smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliurpskyte: 07 balandžio 2011 - 10:43
QUOTE(jovana @ 2011 04 07, 10:34)
kai kas ryšį mato ir pagal pildymo vietą: darbe, namie, tulike (kaip kažkas minėjo) , VMi ir t.t.  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na,kažkoks ryšys juk yra smile.gif
Aš,kadangi ne tūlike pildžiau,tai dar niekaip negaunu lotuliukas.gif

Šiauliuose dar niekas nesigyrė gavęs schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 07 balandžio 2011 - 10:44
QUOTE(skaityta @ 2011 04 07, 10:28)
Nežinau, ar čia kažkaip siejasi, bet aš jiems vakar per jų puslapį užklausimą parašiau smile.gif ir žiūriu šiandien jau yra pinigėliai, taip pat ir atsakymas į užklausimą (kad deklaracija teisinga ir t.t.). Pernai irgi taip pat buvo - po užklausos kitą dieną gavau pinigus smile.gif čia gal jiems reik primint būtent šitokiu būdu apie save biggrin.gif

as siunciau uzklausa,tai beveik po sav atsake kad eiles tvarka tikrins ir bla bla ....zodziu siais metais mazu gausiu ka nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduoklisss: 07 balandžio 2011 - 10:43
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 07, 11:43)
as siunciau uzklausa,tai beveik po sav atsake kad eiles tvarka tikrins ir bla bla ....zodziu siais metais mazu gausiu ka nors lotuliukas.gif

Gerai, kad išvis atsakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2011 04 07, 10:44)
Gerai, kad išvis atsakė  lotuliukas.gif

butent drinks_cheers.gif nu gerai palauksiu,juk ne gyvoj eilei stoviu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 04 07, 11:42)
pridekite rinkmena, ka pridejote?

Laba diena, Esu Tralialialialia (adresas tralialia), norėjau sužinoti, ar mano pateiktoje deklaracijoje (2011.03.10) nėra klaidų ir ar viskas gerai? Kada galima tikėtis susigrąžinti pinigėlius? Ačiū iš anksto. Pagarbiai,

Va tokie žodžiai biggrin.gif

QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 07, 11:43)

lotuliukas.gif tiesa, prieš tai aš buvau siuntus du email'us, bet į nei vieną iš jų atsakymo nebuvau gavus. Gal dėl to, kad ne per jų puslapį klausiau. Eikit būtent į čia -> VMI paklausimai
Atsakyti
paklausiau, ziuresim ka man parasys tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(skaityta @ 2011 04 07, 11:48)
Va tokie žodžiai biggrin.gif
lotuliukas.gif tiesa, prieš tai aš buvau siuntus du email'us, bet į nei vieną iš jų atsakymo nebuvau gavus. Gal dėl to, kad ne per jų puslapį klausiau. Eikit būtent į čia -> VMI paklausimai

aciu 4u.gif
ech, nebutu taip ziauru db su finansais, galvos sau nesukciau laiminga, o dabar pinigeliu taip reik.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 04 07, 11:50)
ech, nebutu taip ziauru db su finansais, galvos sau nesukciau laiminga, o dabar pinigeliu taip reik.... doh.gif

va va, man irgi be galo jų reikėjo, jau mąsčiau, kad vėl skolintis reiks, o čia - bac ir yra thumbup.gif
Atsakyti