Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(Vilma J. @ 2011 04 06, 14:40)
schmoll.gif  jūs neteisi, nesvarbu kosk jūsų DU, ar buhalterė skaičiuoja rankiniu būdu , ar programa bet prašymas dėl NPD PRIVALO būti asmens byloje, prie įdarbinimo dokumentų, asmens kortelės ir pan.
Pagal mano pastebėjimus tai dažniausiai nepriemoka susidaro jei žmogus sirgo ir turėjo nedarbingumo pažymėjimą. Tuomet ir Sodra ir jūsų darbiovietė pritaiko NPD , žodžiu sudvigubina, ko pasekoje atsiranda jūsų skola valtybei  doh.gif

Sodra be atskiro prasymo NPD tikrai netaiko
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 06, 17:50)
Sodra be atskiro prasymo NPD tikrai netaiko

drinks_cheers.gif taip netaiko,daug ant bilieto buvau ir tikrai zinau
Atsakyti
pasidziaugsiu: ir as jau atgavau bigsmile.gif vacation4.gif

pildziau 03-10, swed, kauno r.
Atsakyti
turto deklaravimo tema apmirusi ir tik su klausimasi deklaruot ar ne, gal merginos yra deklaruojancios turta ir galetu man atsakyti

aciu 4u.gif

kas deklaruojat turta.... kaip daryt su nebaiktom statybom? jei praitais metasi (uz 2009) mes deklaravome kiekvienas sau po 15000Lt (viso 30 000), ir siemet idejom 34 000 tuks, tai kaip rayst, pridet prie tu buvusiu 30 tuks tuos 34 tukst - viso rasyt 64 tuskt? ar rasyt tik tiek kiek praitais metais idejom? (tik tuos 34 t.)?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 04 06, 19:51)
turto deklaravimo tema apmirusi ir tik su klausimasi deklaruot ar ne, gal merginos yra deklaruojancios turta ir galetu man atsakyti

aciu  4u.gif

kas deklaruojat turta.... kaip daryt su nebaiktom statybom? jei praitais metasi (uz 2009) mes deklaravome kiekvienas sau po 15000Lt (viso 30 000), ir siemet idejom 34 000 tuks, tai kaip rayst, pridet prie tu buvusiu 30 tuks tuos 34 tukst - viso rasyt 64 tuskt? ar rasyt tik tiek kiek praitais metais idejom? (tik tuos 34 t.)?

as deklaruoju. kadangi reikia deklaruoti turto verte ataskaitiniu metu 12.31, tai turite deklaruoti viso 64 000, t.y. po 32 000. nes juk ne pokytis siuo atveju deklaruojamas, o turto sukaupta/likutine verte 2010-12-31.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 06, 22:37)
as deklaruoju. kadangi reikia deklaruoti turto verte ataskaitiniu metu 12.31, tai turite deklaruoti viso 64 000, t.y. po 32 000. nes juk ne pokytis siuo atveju deklaruojamas, o turto sukaupta/likutine verte 2010-12-31.

aciu, supratau 4u.gif
Atsakyti
Ką tik patikrinom, vyrui pinigėlių dar nėra.

QUOTE(mykolė @ 2011 04 06, 11:16)
O as uz pora metu skolinga VMI virs 800lt, man paaiskino, kad jei pajamos per metus virsyja 30 000lt-jokiu mokesciu lengvatu nera.. :verysad:buvau uzpildziusi darbe ta kazkoki  N...... - teko grazinti..  pirma karta toki sposa isgirdau..

Suma per metus turi viršyti 35 tūkstančius, o ne 30 smile.gif Mano pajamos šiek tiek viršija 30, tai NPD taikomas.

QUOTE(jalka @ 2011 04 06, 14:37)
gal kas pakomentuos situacija...
vyrui rodo skola vmi-287 litai,jam rodo kad per mazai isskaiciavo pajamu mokescio darboviete...
dirba AB''Peikko Lietuva'' jau ne vienerius metus...logiskai mastant juk kalte ne jo,o buhalterijos..

O jo darbo užmokestis metų eigoje nesikeitė? Ankstesnėje temoje jau buvo rašyta, kad ir tai turi įtakos kai suskaičiuoja metines pajamas ir perskaičiuoja NPD.
Atsakyti

QUOTE(masiniuke @ 2011 04 06, 11:40)
sveikos laukiancios ir gavusios,ziuriu jau gaudineja daug kas,o as kai pildziau tai vakar teko keisti viska nes atnaujinta buvo 03-31 tai pateikiau tik vakar nors buvau pirmaja 03-24 uzpildzius.o jus ir keitete viska is naujo kuriom sodra tikslino duomenis?vyro ir pildziau 24 kovo tai dar pinigeliu nera,pas mus Vilnius SWEDAS g.gif

mano buvo 4 litu skirtumas, nieko nekeiciau, netikslinau. PAskambinau ir i savo miesto VMI ir 1882 numeriu - sake patikslint nereikia, nors galutine grazinama suma 4 litais mazesne.

QUOTE(Cosette @ 2011 04 06, 14:46)
kaip matau, gauna tik tie, kurie užpildė apie 10 dieną...

O gal yra gavusių vėliau pildžiusių? man parašė, kad priimta kovo 22 dieną...  ax.gif

savo pildziau 10 diena, seses 15. Sesuo siandien gavo, o as negavau blink.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2011 04 06, 15:40)
Pagal mano pastebėjimus tai dažniausiai nepriemoka susidaro jei žmogus sirgo ir turėjo nedarbingumo pažymėjimą. Tuomet ir Sodra ir jūsų darbiovietė pritaiko NPD , žodžiu sudvigubina, ko pasekoje atsiranda jūsų skola valtybei  doh.gif

vyro sesuo visus metus dirbo, be biuleteniu ir ji valstybei skolinga 330 lt blink.gif Gal kad alga svyruoja, kartais gauna papildomus pinigus uz projektus g.gif

QUOTE(Laurita84 @ 2011 04 06, 17:43)
o man keistas dalykas nutiko lotuliukas.gif Deklaracija pateikia 03.10, taciau po atnaujinimo 03.31 ji patiko 4 litais, tai pildziau is naujo uzvakar. o siandien gavau pinigelius is 03.10 deklaracijos lotuliukas.gif

matyt nereikejo tikslint. Sake del keliu litu nereikia kreipt demesio irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif Noriu ir as pasidziaugti, kad jau vakar grazino man pinigelius.Sekmes laukiancioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2011 04 07, 06:27)
Labas rytas. 4u.gif  Noriu ir as pasidziaugti, kad jau vakar grazino man pinigelius.Sekmes laukiancioms smile.gif

miestas bankas, kada pildete?
ax.gif
Atsakyti
4 laukimo diena biggrin.gif
Atsakyti