Vakar įkrito, Swedbankas, Klaipėda.
Mergiukai, užpildžiau SB deklaraciją internetu, vakar pateikiau, šian rašo priimta... Bet atsirado šiokių tokių netikslumų, reikėjo redaguoti.
Ir dabar jūs man pasakykit, kaip prisegti dar vieną lapą?
Kur man rasti GPM308L priedą jei jo nėra?
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 06, 16:15)
308T priedas.
Tas priedas turetu buti jau preliminarioje deklaracijoje, jeigu yra Pazymoje duomenys apie parduota metala.
Tas priedas turetu buti jau preliminarioje deklaracijoje, jeigu yra Pazymoje duomenys apie parduota metala.
aciu lb
QUOTE(egesichora @ 2011 04 06, 13:57)
Tai,kad dabar tik dėl PNPD prašymus reikia rašyti. Pagrindinį NPD pati programa,pagal pajamų(atlyginimo) dydį paskaičiuoja. Todėl Jalkos atveju,čia gal kokios papildomos pajamos,ar antareilės pareigos yra.
Gal metu begyje vyras eme nedarbingumo lapeli?
QUOTE(micefee @ 2011 04 06, 15:57)
Mergiukai, užpildžiau SB deklaraciją internetu, vakar pateikiau, šian rašo priimta... Bet atsirado šiokių tokių netikslumų, reikėjo redaguoti.
Virsuje Forma > Priedas >Iterpti prieda.
Jeigu pildote VMI puslapyje, tai ten tokios dvi knygutes netoli sauktuko - Puslapiu tvarkymas.
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 06, 16:06)
Jeigu pildote VMI puslapyje, tai ten tokios dvi knygutes netoli sauktuko - Puslapiu tvarkymas.
Aha, radau, valio valio. Ačiū.
O galima kaip nors ištrinti pateiktą deklaraciją jei kelias pateikiau?
QUOTE(micefee @ 2011 04 06, 16:22)
Aha, radau, valio valio. Ačiū.
Nereikia trinti. Sita nusiusit, o pries tai siusta bus automatiskai atmesta, neaktuali.
Nu tada gerai, bet galėtų leisti ir patiems ištrinti, mažiau jiems vargo peržiūrint būtų.
QUOTE(zhydelka @ 2011 04 06, 13:03)
as uz 2006 metus deklaracijos nepateikusi, dabar ja perziurejau, dirbau apie pusmeti, kita pusmeti mokiausi ir mokejau uz mokslus. ar gali taip buti, kad as dar turiu valstybei sumoketi, nes suma yra su minusu. bet joks npd netaikytas, ten parasyta 0.
ir tada keista, jei as rimtai valstybei skolinga nuo 2006 apie 400Lt, tai kodel manes niekas neieskojo?
as deklaraciju niekada nieko nekeiciu, pateikiu tokias, kokios yra, o gal 2006 metu PD kas nors ne taip uzpildyta? ar gali taip buti?
ir tada keista, jei as rimtai valstybei skolinga nuo 2006 apie 400Lt, tai kodel manes niekas neieskojo?
as deklaraciju niekada nieko nekeiciu, pateikiu tokias, kokios yra, o gal 2006 metu PD kas nors ne taip uzpildyta? ar gali taip buti?
jus neturetumet buti skolinga. senesniu metu reikia patiems MNPD apsiskaiciuoti. ar 2006 turejot vaiku? ar buvot vienisa mama? ar turejot grupe (invaliduma)?
QUOTE(micefee @ 2011 04 06, 16:36)
Nu tada gerai, bet galėtų leisti ir patiems ištrinti, mažiau jiems vargo peržiūrint būtų.
Kad vistiek pirmiausiai sistema priima ir tikrina, o tik po to jau eina "i kitas rankas".
Sita priims, o senesnes automatiskai sistema pazymes kaip neaktulias...ir niekas ju netikrins jau.
o man keistas dalykas nutiko Deklaracija pateikia 03.10, taciau po atnaujinimo 03.31 ji patiko 4 litais, tai pildziau is naujo uzvakar. o siandien gavau pinigelius is 03.10 deklaracijos
QUOTE(Vilma J. @ 2011 04 06, 15:40)
jūs neteisi, nesvarbu kosk jūsų DU, ar buhalterė skaičiuoja rankiniu būdu , ar programa bet prašymas dėl NPD PRIVALO būti asmens byloje, prie įdarbinimo dokumentų, asmens kortelės ir pan.
Pagal mano pastebėjimus tai dažniausiai nepriemoka susidaro jei žmogus sirgo ir turėjo nedarbingumo pažymėjimą. Tuomet ir Sodra ir jūsų darbiovietė pritaiko NPD , žodžiu sudvigubina, ko pasekoje atsiranda jūsų skola valtybei
Pagal mano pastebėjimus tai dažniausiai nepriemoka susidaro jei žmogus sirgo ir turėjo nedarbingumo pažymėjimą. Tuomet ir Sodra ir jūsų darbiovietė pritaiko NPD , žodžiu sudvigubina, ko pasekoje atsiranda jūsų skola valtybei
na turejo biuleteni,operavosi isvarza,apie menesi laiko buvo ant bilieto...tai del to,ta skola??
Papildyta:
QUOTE(egesichora @ 2011 04 06, 14:57)
Tai,kad dabar tik dėl PNPD prašymus reikia rašyti. Pagrindinį NPD pati programa,pagal pajamų(atlyginimo) dydį paskaičiuoja. Todėl Jalkos atveju,čia gal kokios papildomos pajamos,ar antareilės pareigos yra.
nera nei papildomu pajamu,nei antraeiliu pareigu