Apie pietus tikrinau, dar nebuvo. Patikrinau kątik, tai įbyrėjo į vyro SNORO sąskaitą Deklaracija pildyta kovo 10d., Kretinga
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 06, 14:34)
o ir daktare busi , kaip malonu log matote mano sveikatos problemas
matau ir savo ir jusu
siaip ne pyktis cia atejau, kaip ir jus laukiu pinigu, o is paprasciausio klausimo tokia drama sukurpet
nebesipykstam
kadangi as tokia ziauriai nekantri paskambinau jau i vmi, pasake kad teisingai uzpildyta, o kai paklausiau kada daug maz tiketis pin, pasake nuo sios dienos iki emn galo, tai dabar rami laukiu
QUOTE(egesichora @ 2011 04 06, 13:41)
Rūta,nereikia čia taip pūstis,nes tikrai valstybinėse įstaigose (tame tarpe ir AVMI)darbo krūvis ir tempai yra daug mažesni nei privačiame sektoriuje. Jei jau metuose tuos porą mėnesiukų tenka padirbėti greitesniu tempu,tai jau tikrai ne pasaulio pabaiga.Mano pačios pažįstama,ką tik baigusi studijas,įsidarbino Mokesčių inspekcijoje,bet kažkaip nesiskundžia nei pervargimu,nei alga(kuri tikrai ne tūkstantukas,kaip Jūs sakėte).
IR NUSTOKIT,MERGOS,RIETIS.
IR NUSTOKIT,MERGOS,RIETIS.
QUOTE(Deimantilija @ 2011 04 06, 14:15)
is 5 kam pildziau 10d siandien jau gavo du telsiuose ir klaipedos raj hansa
kaip matau, gauna tik tie, kurie užpildė apie 10 dieną...
O gal yra gavusių vėliau pildžiusių? man parašė, kad priimta kovo 22 dieną...
QUOTE(jalka @ 2011 04 06, 13:37)
gal kas pakomentuos situacija...
vyrui rodo skola vmi-287 litai,jam rodo kad per mazai isskaiciavo pajamu mokescio darboviete...
dirba AB''Peikko Lietuva'' jau ne vienerius metus...logiskai mastant juk kalte ne jo,o buhalterijos..
vyrui rodo skola vmi-287 litai,jam rodo kad per mazai isskaiciavo pajamu mokescio darboviete...
dirba AB''Peikko Lietuva'' jau ne vienerius metus...logiskai mastant juk kalte ne jo,o buhalterijos..
Gal vyras gavo kokių nors kitų pajamų - ne tik su darbo santykiais susijusių?
Tuomet ir susidarė ta skola .
Galų gale anokia čia problema - jeigu buhalterija pritaikė per didelį NPD - tuomet Jūsų vyras gavo didesnį DU nei turėjo gaut. Dabar reikia gražint tą permoką ir tiek .
Nereikia jokiu būdu buhalterijos kaltint, kol neaiškūs visi niuansai .
QUOTE(Cosette @ 2011 04 06, 14:46)
kaip matau, gauna tik tie, kurie užpildė apie 10 dieną...
kazkas rase, kad pilde 17 diena ir gavo, dar rase, kad pildyta 31 ar 30 diena irgi gavo pinigus... nebutinai cia kovo 10 diena...
niekas nesirieja man isvis nuotaika superine, lietaus zmogus o uz lango sitaip pila
nemegstu zmoniu kurie daro prielaidas
neisiaiskina kas kur ir kaip, o esme buvo tereikejo paskambinti ir viskas aisku daug triuksmo del nieko
ir viskas sita tema man baigta
Papildyta:
kiek man teko susidurti buhalterijoje reikejo rasyti prasymus koki NPD taikyt nes is kur jos gali zinoti?
nemegstu zmoniu kurie daro prielaidas
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 04 06, 12:52)
iki siol neatraso...miega kiba, ar skambint jai?
neisiaiskina kas kur ir kaip, o esme buvo tereikejo paskambinti ir viskas aisku daug triuksmo del nieko
ir viskas sita tema man baigta
Papildyta:
kiek man teko susidurti buhalterijoje reikejo rasyti prasymus koki NPD taikyt nes is kur jos gali zinoti?
Tai,kad dabar tik dėl PNPD prašymus reikia rašyti. Pagrindinį NPD pati programa,pagal pajamų(atlyginimo) dydį paskaičiuoja. Todėl Jalkos atveju,čia gal kokios papildomos pajamos,ar antareilės pareigos yra.
QUOTE(masiniuke @ 2011 04 06, 11:40)
sveikos laukiancios ir gavusios,ziuriu jau gaudineja daug kas,o as kai pildziau tai vakar teko keisti viska nes atnaujinta buvo 03-31 tai pateikiau tik vakar nors buvau pirmaja 03-24 uzpildzius.o jus ir keitete viska is naujo kuriom sodra tikslino duomenis?vyro ir pildziau 24 kovo tai dar pinigeliu nera,pas mus Vilnius SWEDAS
Pas mane analogiška situacija, pirmąją deklaraciją buvau užpildžius 03.14d., 03.31d. atnaujino, pasirodo Sodra klaidingai nuskaičiavo mokėsčius, naujoje skirtumas + 2 Lt. Tai šiandien užpildžiau naują deklaraciją, nes taisyti neleido
Yra gavusiu siandien pinigelius,pildziusiu 12 kovo Kaunas Draugė gavo
Citata Jums:
VMI primena apie (VISIŠKAI NESĄMONINGAS) neapmokestinamojo pajamų dydžio taikymo taisykles bei praneša, kad suformavus 2010 metų preliminarias deklaracijas «285 000 gyventojų buvo pritaikytas didesnis, nei pagal jų metines pajamas turėjo būti, NPD». Taigi, po naktinės mokesčių reformos, Raimondo Kuodžio ir Algirdo «Ostapo Benderio» Šemetos formulių pritaikymo, netoli 10% Lietuvos gyventojų tapo VMI skolininkais. Dar 611 000 gyventojų galės susigrąžinti gyventojų pajamų mokesčio (GPM) permokas dėl netaikyto, ar taikyto mažesnio metinio neapmokestinamojo pajamų dydžio (NPD). Buhalteriai puikiai atsimena VMI pasiūlymus iš viso netaikyti NPD neva «gyventojo labui, kad jis neliktų skolininku». T.y sumokėti daugiau mokesčių į priekį. VMI skolininkų ieškos, o štai biudžetui permokėjusių gyventojų informuoti niekas nesiteikė ir ateityje, matyt nesiteiks.