nematau as jokio numeriuko
negavau laisku is VMI, nors el. pasta nurodziau
skambinau 1882 numeriu, tai patikrino deklaracija. Atseit nieko nereikia keisti. Pajamu suma nepasikeite, MNPD nepasikeite. PAsikeite grazinama suma 4 lt, bet perdeklaruot nereikia
o pas mane po duomenų atnaujinimo (03.31) pasikeitė GPM 2lt. ir sumažėjo grąžinami pinigėliai irgi 2lt, tai aš pateikiau iš naujo deklaraciją 04.01. Šnd pasiskambinau ir man pasakė, kad iš tiesų reikėjo pateikti naują deklaraciją, jeigu nors kiek keitėsi duomenys. Nu tai toliau laukiu savų pinigų ir sveikinu jau gavusius
Sveikos, gal kas galetu man paaiskinti kaip cia gaunasi jei pas mus deklaracijoj moketina grazintina pajamu mokescio suma 715, o kitoj eilutej moketina grazintina PSD suma -360 tai mums grazins ka ar dar gaunasi kad mes skolingi
o pas mane po duomenų atnaujinimo (03.31) pasikeitė GPM 2lt. ir sumažėjo grąžinami pinigėliai irgi 2lt, tai aš pateikiau iš naujo deklaraciją 04.01. Šnd pasiskambinau ir man pasakė, kad iš tiesų reikėjo pateikti naują deklaraciją, jeigu nors kiek keitėsi duomenys. Nu tai toliau laukiu savų pinigų ir sveikinu jau gavusius
Sveikos, gal kas galetu man paaiskinti kaip cia gaunasi jei pas mus deklaracijoj moketina grazintina pajamu mokescio suma 715, o kitoj eilutej moketina grazintina PSD suma -360 tai mums grazins ka ar dar gaunasi kad mes skolingi
Sveikos. Norėjau paklausti. Gal kuri gavote pinigus už gyvybės draudimą. Tuos kur buvo vaikai apdrausti iki 18 metų. KAip juos deklaracijoje pildėte. Nes jei, rašoma į P formą, tai skaičiuoja pajamų mok. Bet nuo jų nereikia mokėti pajamų mok?
na man taip sakė, kai skambinau, kad reikia būtinai pateikti naują deklaraciją, jei kas nors keitėsi po atnaujinimo. Gal jums būtų geriau pasiskambinti ir paklausti Juk jie ten prisijungia ir viską mato, buvo net į mano pateiktą deklaraciją įlindę ir sakė, kad klaidų nėra, o kada ją patikrins nieks nežino