Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(2M_mama @ 2011 04 04, 14:23)
Pas MB  jau ikrito pinigeliai thumbup.gif .Deklaruota 03.10.Bankas SEB.

QUOTE(giedre_giee @ 2011 04 04, 14:25)
AŠ JAU GAVAU thumbup.gif

Sveikinimai smile.gif na va jau pradedam po truputeli judeti link pinigeliu gavimo smile.gif
Atsakyti
Nu va,kaip faina,kad ledai pajudėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 04, 14:33)
KLP SWED nera Kovo 10 pildziau  unsure.gif

palaukit,dar bus,gal ne siandien,bet jau ledai pajudejo,as irgi 10 pildziau ir nera,bet nuotaika jau linksmesne darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 04 04, 14:01)
nematau as jokio numeriuko g.gif
negavau laisku is VMI, nors el. pasta nurodziau g.gif
skambinau 1882 numeriu, tai patikrino deklaracija. Atseit nieko nereikia keisti. Pajamu suma nepasikeite, MNPD nepasikeite. PAsikeite grazinama suma 4 lt, bet perdeklaruot nereikia blink.gif  g.gif

o pas mane po duomenų atnaujinimo (03.31) pasikeitė GPM 2lt. ir sumažėjo grąžinami pinigėliai irgi 2lt, tai aš pateikiau iš naujo deklaraciją 04.01. Šnd pasiskambinau ir man pasakė, kad iš tiesų reikėjo pateikti naują deklaraciją, jeigu nors kiek keitėsi duomenys. Nu tai toliau laukiu savų pinigų ir sveikinu jau gavusius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 04, 13:36)
palaukit,dar bus,gal ne siandien,bet jau ledai pajudejo,as irgi 10 pildziau ir nera,bet nuotaika jau linksmesne darosi  smile.gif

4u.gif laukiu, swed siap visad pinigelius prilaiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galetu man paaiskinti kaip cia gaunasi jei pas mus deklaracijoj moketina grazintina pajamu mokescio suma 715, o kitoj eilutej moketina grazintina PSD suma -360 tai mums grazins ka ar dar gaunasi kad mes skolingi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diwa27: 04 balandžio 2011 - 13:44
QUOTE(joliukas9 @ 2011 04 04, 13:39)
o pas mane po duomenų atnaujinimo (03.31) pasikeitė GPM 2lt. ir sumažėjo grąžinami pinigėliai irgi 2lt, tai aš pateikiau iš naujo deklaraciją 04.01. Šnd pasiskambinau ir man pasakė, kad iš tiesų reikėjo pateikti naują deklaraciją, jeigu nors kiek keitėsi duomenys. Nu tai toliau laukiu savų pinigų ir sveikinu jau gavusius bigsmile.gif

mano litu daugiau po atnaujinimo tai irgi nauja pateikiau.greitu laiku ir nesitikiu gauti lt
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 04, 14:43)
mano litu daugiau po atnaujinimo tai irgi nauja pateikiau.greitu laiku ir nesitikiu gauti lt

mano analogiškas atvejis, bet ar privalu pateikti? Nesinori litu daugiau gauti daug vėliau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diwa27 @ 2011 04 04, 14:43)
Sveikos, gal kas galetu man paaiskinti kaip cia gaunasi jei pas mus deklaracijoj moketina grazintina pajamu mokescio suma 715, o kitoj eilutej moketina grazintina PSD suma -360 tai mums grazins ka ar dar gaunasi kad mes skolingi  doh.gif

skirtuma turetu grazinti.
Atsakyti
QUOTE(diwa27 @ 2011 04 04, 14:43)
Sveikos, gal kas galetu man paaiskinti kaip cia gaunasi jei pas mus deklaracijoj moketina grazintina pajamu mokescio suma 715, o kitoj eilutej moketina grazintina PSD suma -360 tai mums grazins ka ar dar gaunasi kad mes skolingi  doh.gif

grąžins 355

QUOTE(Čili @ 2011 04 04, 14:44)
mano analogiškas atvejis, bet ar privalu pateikti? Nesinori litu daugiau gauti daug vėliau.. unsure.gif

teikit patikslintas - duomenys turi sutapti su VMI...
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklausti. Gal kuri gavote pinigus už gyvybės draudimą. Tuos kur buvo vaikai apdrausti iki 18 metų. KAip juos deklaracijoje pildėte. Nes jei, rašoma į P formą, tai skaičiuoja pajamų mok. Bet nuo jų nereikia mokėti pajamų mok?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 04 04, 14:44)

na man taip sakė, kai skambinau, kad reikia būtinai pateikti naują deklaraciją, jei kas nors keitėsi po atnaujinimo. Gal jums būtų geriau pasiskambinti ir paklausti g.gif Juk jie ten prisijungia ir viską mato, buvo net į mano pateiktą deklaraciją įlindę ir sakė, kad klaidų nėra, o kada ją patikrins nieks nežino
Atsakyti