Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(egle1984 @ 2011 04 06, 13:16)
Ar Jus tikrai turejote tik grazintina suma? nebuvo moketinos? nes ,tarkim, pas mane tai virsuj buvo grazintina, apacioj moketina, gausiu skirtuma..

Suprantu kad skirtumą tada grąžintų. Bet dabar grąžintina suma yra, o PSDĮ 0. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 04 06, 15:19)
aga, gerai kad ne per 365

kartais paskaitau tokius postus ir pikta pasidaro doh.gif nejaugi jus manote,kad esat vienintele kuri tuos uzklausimus raso,ar kadten specialiai dar zmoniu priima, kad visiems tapacia valanda atrasyt vos gavus ta uzklausima.Jokio supratimo kitam,dirbanciam zmogui g.gif doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Endrija @ 2011 04 06, 14:25)
kartais paskaitau tokius postus ir pikta pasidaro doh.gif nejaugi jus manote,kad esat vienintele kuri tuos uzklausimus raso,ar kadten specialiai dar zmoniu priima, kad visiems tapacia valanda atrasyt vos gavus ta uzklausima.Jokio supratimo kitam,dirbanciam zmogui g.gif  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

na piktinkites i sveikata, kiekvienam sava rona arciau kuno,a s nezinau kaip laikytusi imones, jei galetu per 30 d atsakyti i uzklausimus, o va mat valstybinej viskas galima....
Atsakyti
QUOTE(Endrija @ 2011 04 06, 13:25)
kartais paskaitau tokius postus ir pikta pasidaro doh.gif nejaugi jus manote,kad esat vienintele kuri tuos uzklausimus raso,ar kadten specialiai dar zmoniu priima, kad visiems tapacia valanda atrasyt vos gavus ta uzklausima.Jokio supratimo kitam,dirbanciam zmogui g.gif  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

ji vienintele kliente kurios taip negerbia valstybe, uz jos pinigus islaikoma, NET PARA ZOGUI LAIKO NERADO ATSAKYTI I VALSTYBINES REIKSMES KLAUSIMA, ir kaip cia taip galima jug ji vienintele ant visos lietuvos ar savo kaimo nori suzinoti kaip cia su jos deklaracija, uzjausti zmogu reikia nekitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 06, 14:31)
ji vienintele kliente kurios taip negerbia valstybe, uz jos pinigus islaikoma, NET PARA ZOGUI LAIKO NERADO ATSAKYTI I VALSTYBINES REIKSMES KLAUSIMA, ir kaip cia taip galima jug ji vienintele ant visos lietuvos ar savo kaimo nori suzinoti kaip cia su jos deklaracija, uzjausti zmogu reikia nekitaip  4u.gif

jusu uzuojautos man nereikia, aciu pasilaikykite sau, matau su nervais tai negerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 04 06, 13:32)
jusu uzuojautos man nereikia, aciu pasilaikykite sau, matau su nervais tai negerai 4u.gif

o ir daktare busi bigsmile.gif , kaip malonu log matote mano sveikatos problemas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,pildziau tevui ir mamai kovo 11d. mamai nenaujino, tai ji siandien gavo katik biggrin.gif , o tevui dar nera g.gif ,seb bankas kaunas
Atsakyti
gal kas pakomentuos situacija...
vyrui rodo skola vmi-287 litai,jam rodo kad per mazai isskaiciavo pajamu mokescio darboviete...
dirba AB''Peikko Lietuva'' jau ne vienerius metus...logiskai mastant juk kalte ne jo,o buhalterijos..
Atsakyti
QUOTE(baltapuke5 @ 2011 04 06, 13:36)
sveikos,pildziau tevui ir mamai kovo 11d. mamai nenaujino, tai ji siandien gavo katik biggrin.gif , o tevui dar nera g.gif ,seb bankas kaunas

Nelabai suprantu, kokia reikšmę pinigų gavimo greičiui turi gyvenamoji vieta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2011 04 06, 14:37)
gal kas pakomentuos situacija...
vyrui rodo skola vmi-287 litai,jam rodo kad per mazai isskaiciavo pajamu mokescio darboviete...
dirba AB''Peikko Lietuva'' jau ne vienerius metus...logiskai mastant juk kalte ne jo,o buhalterijos..

Kolte buhalterijos,o moketi jums.su buhaltere reikia tada iskintis.
Papildyta:
QUOTE(Dorotti @ 2011 04 06, 14:38)
Nelabai suprantu, kokia reikšmę pinigų gavimo greičiui turi gyvenamoji vieta? g.gif

Jokios reiksmes neturi.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 06, 13:34)
o ir daktare busi  bigsmile.gif , kaip malonu log matote mano sveikatos problemas  lotuliukas.gif

tau pasiseke,uz dyka diagnozavo,as irgi taip noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Rūta,nereikia čia taip pūstis,nes tikrai valstybinėse įstaigose (tame tarpe ir AVMI)darbo krūvis ir tempai yra daug mažesni nei privačiame sektoriuje. Jei jau metuose tuos porą mėnesiukų tenka padirbėti greitesniu tempu,tai jau tikrai ne pasaulio pabaiga.Mano pačios pažįstama,ką tik baigusi studijas,įsidarbino Mokesčių inspekcijoje,bet kažkaip nesiskundžia nei pervargimu,nei alga(kuri tikrai ne tūkstantukas,kaip Jūs sakėte).

IR NUSTOKIT,MERGOS,RIETIS. doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 06 balandžio 2011 - 13:44