Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(Ragany @ 2011 04 06, 11:57)
jei deklaravote isvykima is LT tada galite pildyti, jei isvykot ir viso gero Lietuva, tada jus busit skolinga kas menesi po 72 lt mokama PSD..

aciukas, 4u.gif Deklaravau isvykimas per epaslaugos.lt tai kol kas jokio patvirtinimo dar negavau, tad palukuriuosiu kol jie ten pasiskaiciuos:)
Atsakyti
Gali būti, kad ne visą sumą perveda iškart? Turi grąžinti vieną, o pervedė perpus mažesnę.. verysad.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2011 04 06, 13:58)
Taip ir turėtų būti  thumbup.gif

Yra kas deklaracijas pilde dar gerokai pries 10 diena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fragille @ 2011 04 06, 14:04)
Gali būti, kad  ne visą sumą perveda iškart? Turi grąžinti vieną, o pervedė perpus mažesnę..  verysad.gif  blink.gif

Negali schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 04 06, 14:03)
Mes irgi su MB kovo 10 pildėm ir dar nei vienas negavom  ax.gif Kiek žinau, VMI pavedimus daro iš Swedbanko, taigi Swedbanke sąskaitoj gali bet kurią minutę pinigai atsirasti, o kitų bankų klientai gali laukti pinigėlių po 9 val, 12 val. ir 15 val. Tuo metu vyksta kliringai  4u.gif

kad kazin.. pas mane tai Swdbankas, o pas MB tai sebas...

QUOTE(zhydelka @ 2011 04 06, 14:03)
as uz 2006 metus deklaracijos nepateikusi, dabar ja perziurejau, dirbau apie pusmeti, kita pusmeti mokiausi ir mokejau uz mokslus. ar gali taip buti, kad as dar turiu valstybei sumoketi, nes suma yra su minusu. bet joks npd netaikytas, ten parasyta 0.

ir tada keista, jei as rimtai valstybei skolinga nuo 2006 apie 400Lt, tai kodel manes niekas neieskojo? 

as deklaraciju niekada nieko nekeiciu, pateikiu tokias, kokios yra, o gal 2006 metu PD kas nors ne taip uzpildyta? ar gali taip buti?

pildykit sablone viska, ka matot pazymoj, arba irasykit i preliminaria. Pateiktose buna ne viskas irasyta, perkelti ne visi duomenys is pazymos.. siaip neturetumet buti skolinga valstybei, be to 2006 dar nebuvo PSD mokescio.. Turetu kazkiek jums grazint.

QUOTE(Sistina @ 2011 04 06, 14:03)
aciukas,  4u.gif Deklaravau isvykimas per  epaslaugos.lt tai kol kas  jokio patvirtinimo dar negavau, tad palukuriuosiu  kol jie  ten pasiskaiciuos:)

Tada pildykit ir siuskit. Ziurekit ar pazymoj parasyta tas deklaravimas, kur yra grafa apie PSD imokas ir draudima.

QUOTE(Fragille @ 2011 04 06, 14:04)
Gali būti, kad  ne visą sumą perveda iškart? Turi grąžinti vieną, o pervedė perpus mažesnę..  verysad.gif  blink.gif

pirma karta tokius bajerius girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragille @ 2011 04 06, 13:04)

Negali  schmoll.gif

Bet kad taip yra unsure.gif parašyta viena suma, pervedė mažesnę.. reik aiškintis protest.gif
Atsakyti
is 5 kam pildziau 10d siandien jau gavo du telsiuose ir klaipedos raj hansa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 04 06, 13:12)
kad kazin.. pas mane tai Swdbankas, o pas MB tai sebas...

Pas mane irgi Swedbankas, pas MB SEB bankas. Bet mes labai nepergyvenam, kada perves, tada irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragille @ 2011 04 06, 14:14)
Bet kad taip yra  unsure.gif  parašyta viena suma, pervedė mažesnę.. reik aiškintis  protest.gif

Ar Jus tikrai turejote tik grazintina suma? nebuvo moketinos? nes ,tarkim, pas mane tai virsuj buvo grazintina, apacioj moketina, gausiu skirtuma..
Atsakyti
gavusiuju gretos gauseje,...ateis ir musu greitu laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2011 04 06, 13:15)
is 5 kam pildziau 10d siandien jau gavo du telsiuose ir klaipedos raj hansa  biggrin.gif

uo mano krastas bunda bigsmile.gif a to jau neramu buvo
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 06, 14:03)
i skubius 10dienu i ne 30, sviesiau?

aga, gerai kad ne per 365
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 04 06, 13:16)
Pas mane irgi Swedbankas, pas MB SEB bankas. Bet mes labai nepergyvenam, kada perves, tada  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif ar pergyvensi ar ne vistiek greiciau nebus biggrin.gif
Atsakyti