sveikos laukiancios ir gavusios,ziuriu jau gaudineja daug kas,o as kai pildziau tai vakar teko keisti viska nes atnaujinta buvo 03-31 tai pateikiau tik vakar nors buvau pirmaja 03-24 uzpildzius.o jus ir keitete viska is naujo kuriom sodra tikslino duomenis?vyro ir pildziau 24 kovo tai dar pinigeliu nera,pas mus Vilnius SWEDAS
QUOTE(masiniuke @ 2011 04 06, 11:40)
sveikos laukiancios ir gavusios,ziuriu jau gaudineja daug kas,o as kai pildziau tai vakar teko keisti viska nes atnaujinta buvo 03-31 tai pateikiau tik vakar nors buvau pirmaja 03-24 uzpildzius.o jus ir keitete viska is naujo kuriom sodra tikslino duomenis?vyro ir pildziau 24 kovo tai dar pinigeliu nera,pas mus Vilnius SWEDAS
Pas mane tai duomenys nepasikeite nors ir atnaujino,tai is naujo nieko nesiunciau.
QUOTE(masiniuke @ 2011 04 06, 10:40)
Neliūdėkit gausit tuos pinigus .
Aš pildžiau sausio pabaigoj, nes turėjau visus duomenis apie pajamas gautas - ir pinigų dar nėra.
Tiesa - bankas ne SWED ir ne SEB .
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 06, 10:45)
Pas mane tai duomenys nepasikeite nors ir atnaujino,tai is naujo nieko nesiunciau.
pas mane mat skiresi 2 lt maziau naujoj
QUOTE(Neffertitė @ 2011 04 06, 10:39)
Pastebėjau tendenciją - gauna tie, kas nurodė SWEDBANK .
Dar kažkas SEB gavęs yra. Kiti bankai - tyla .
Dar kažkas SEB gavęs yra. Kiti bankai - tyla .
o man atrodo kad tik sebas gauna
kazin ar nuo banko cia kazkas priklauso.. vmi i saskaitas veda pinigus, tai bankai atitinkamai turi juos pervest klientui.. kazkaip idomus siemet tas pinigu pervedinejimas.. Dar pagalvojau gal nuo miesto priklauso, ne visi gal gauna pinigu paskirstyma...
Na, va, mano sesuo kątik į SWED gavo, pildyta 03.10. Kaunas
QUOTE(Giraffe @ 2011 04 06, 11:56)
Na, va, mano sesuo kątik į SWED gavo, pildyta 03.10. Kaunas
Kaunas kazkaip daugiausiai gaudineja
QUOTE(Perkune @ 2011 04 06, 11:22)
Gali tekti mokėti 15 proc. valstybei, nes neišlaikėte turto 3 metus, ypač jeigu pardavėte didesne kaina negu įkainota registrų centre.
Na kiek supratau neteks nes as to buto nepirkau kuri paveldejau. O pardaviau tikrai uz maza kaina Na nuvaziuosiu ir isiaiskinsiiu,bet manau jei butu reikeja moket 15 %,is karto butu reikeja nuo sumos jiems atskaiciuot ai nu zodziu. Notare nieko nesake,kaip pasirasinejau paveldejimo popierius. Ir kaip pardavinejau nieko nesake,manau vistiek butu uzsimine.
QUOTE(Veidrodine* @ 2011 04 06, 10:59)
Na kiek supratau neteks nes as to buto nepirkau kuri paveldejau. O pardaviau tikrai uz maza kaina Na nuvaziuosiu ir isiaiskinsiiu,bet manau jei butu reikeja moket 15 %,is karto butu reikeja nuo sumos jiems atskaiciuot ai nu zodziu. Notare nieko nesake,kaip pasirasinejau paveldejimo popierius. Ir kaip pardavinejau nieko nesake,manau vistiek butu uzsimine.
Dabar dėl pardavimo. Paveldėtas turtas laikomas naujai įsigytų, todėl jį pardavus už didesnę negu paveldėjimo liudijime nustatytą kainą ir neišlaikius 3 metų, reikės sumokėti 15 procentų Gyventojų pajamų mokesčio kuris bus skaičiuojamas nuo kainos skirtumo.
nekokios naujienos
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 06, 11:58)
Kaunas kazkaip daugiausiai gaudineja
Aga, Kaunas gauna, bet tik SWED banke kazkaip