Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

sveikos laukiancios ir gavusios,ziuriu jau gaudineja daug kas,o as kai pildziau tai vakar teko keisti viska nes atnaujinta buvo 03-31 tai pateikiau tik vakar nors buvau pirmaja 03-24 uzpildzius.o jus ir keitete viska is naujo kuriom sodra tikslino duomenis?vyro ir pildziau 24 kovo tai dar pinigeliu nera,pas mus Vilnius SWEDAS g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiniuke: 06 balandžio 2011 - 10:40
QUOTE(masiniuke @ 2011 04 06, 11:40)
sveikos laukiancios ir gavusios,ziuriu jau gaudineja daug kas,o as kai pildziau tai vakar teko keisti viska nes atnaujinta buvo 03-31 tai pateikiau tik vakar nors buvau pirmaja 03-24 uzpildzius.o jus ir keitete viska is naujo kuriom sodra tikslino duomenis?vyro ir pildziau 24 kovo tai dar pinigeliu nera,pas mus Vilnius SWEDAS g.gif

Pas mane tai duomenys nepasikeite nors ir atnaujino,tai is naujo nieko nesiunciau.
Atsakyti
QUOTE(masiniuke @ 2011 04 06, 10:40)

Neliūdėkit gausit tuos pinigus mirksiukas.gif .
Aš pildžiau sausio pabaigoj, nes turėjau visus duomenis apie pajamas gautas - ir pinigų dar nėra.
Tiesa - bankas ne SWED ir ne SEB smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 06, 10:45)
Pas mane tai duomenys nepasikeite nors ir atnaujino,tai is naujo nieko nesiunciau.

pas mane mat skiresi 2 lt maziau naujoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 04 06, 10:39)
Pastebėjau tendenciją - gauna tie, kas nurodė SWEDBANK smile.gif .
Dar kažkas SEB gavęs yra. Kiti bankai - tyla doh.gif .

o man atrodo kad tik sebas gauna lotuliukas.gif
Atsakyti
kazin ar nuo banko cia kazkas priklauso.. vmi i saskaitas veda pinigus, tai bankai atitinkamai turi juos pervest klientui.. kazkaip idomus siemet tas pinigu pervedinejimas.. Dar pagalvojau gal nuo miesto priklauso, ne visi gal gauna pinigu paskirstyma...
Atsakyti
Na, va, mano sesuo kątik į SWED gavo, pildyta 03.10. Kaunas
Atsakyti
QUOTE(Giraffe @ 2011 04 06, 11:56)
Na, va, mano sesuo kątik į SWED  gavo, pildyta 03.10. Kaunas

Kaunas kazkaip daugiausiai gaudineja smile.gif
Atsakyti
O SNORAS yra gavusių kažin Vilniuje? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neffertitė: 06 balandžio 2011 - 10:59
QUOTE(Perkune @ 2011 04 06, 11:22)
Gali tekti mokėti 15 proc. valstybei, nes neišlaikėte turto 3 metus, ypač jeigu pardavėte didesne kaina negu įkainota registrų centre.

Na kiek supratau neteks g.gif nes as to buto nepirkau kuri paveldejau. O pardaviau tikrai uz maza kaina ax.gif Na nuvaziuosiu ir isiaiskinsiiu,bet manau jei butu reikeja moket 15 %,is karto butu reikeja nuo sumos jiems atskaiciuot g.gif ai nu zodziu. Notare nieko nesake,kaip pasirasinejau paveldejimo popierius. Ir kaip pardavinejau nieko nesake,manau vistiek butu uzsimine.
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2011 04 06, 10:59)
Na kiek supratau neteks  g.gif  nes as to buto nepirkau kuri paveldejau. O pardaviau tikrai uz maza kaina  ax.gif  Na nuvaziuosiu ir isiaiskinsiiu,bet manau jei butu reikeja moket 15 %,is karto butu reikeja nuo sumos jiems atskaiciuot  g.gif  ai nu zodziu. Notare nieko nesake,kaip pasirasinejau paveldejimo popierius. Ir kaip pardavinejau nieko nesake,manau vistiek butu uzsimine.

Dabar dėl pardavimo. Paveldėtas turtas laikomas naujai įsigytų, todėl jį pardavus už didesnę negu paveldėjimo liudijime nustatytą kainą ir neišlaikius 3 metų, reikės sumokėti 15 procentų Gyventojų pajamų mokesčio kuris bus skaičiuojamas nuo kainos skirtumo.

unsure.gif nekokios naujienos
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 06, 11:58)
Kaunas kazkaip daugiausiai gaudineja smile.gif

Aga, Kaunas gauna, bet tik SWED banke kazkaip biggrin.gif
Atsakyti