Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(Veidrodine* @ 2011 04 06, 10:54)
Labas rytas  4u.gif

O man iskilo problema  doh.gif  As 2010 metais paveldejau turto ir ji pardaviau. reikia deklaruot tuos pinigus,o as nzn ka ten rasyt  doh.gif skambinau i VMI sake atvaziuot,jei kas nesigauna  doh.gif Nervuojuos ,kad i minusa nesokciau...  doh.gif  Gal kuri nors supranta apie toki dalyka?  g.gif

O cia kartais ne turto deklaracija reikia pildyt g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif as tai kiek supratau, tik 04 04 padare dali pinigeliu , ir daugiau nesigirdi tokiu naujienu, todel manau,kad ir laukti siandien nera ko..nes kam pervede 04 04, tas ir gavo.as taip galvoju biggrin.gif

E. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle1984 @ 2011 04 06, 11:00)
Laba diena  smile.gif  as tai kiek supratau, tik 04 04 padare dali pinigeliu , ir daugiau nesigirdi tokiu naujienu, todel manau,kad ir laukti siandien nera ko..nes kam pervede 04 04, tas ir gavo.as taip galvoju  biggrin.gif

E. smile.gif

tai ir vakar yra gavusiu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 06, 10:58)
O cia kartais ne turto deklaracija reikia pildyt  g.gif

Nzn doh.gif zodziu ,gavau laiska i el.pasta,kad yra klaidu g.gif o ten deklaracijoj mano,yra du puslapiai kuriuose as turiu rasyt sumas ,kodus kazkokius doh.gif nu zodziu nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 06, 11:01)
tai ir vakar yra gavusiu.

As sita suprantu, kadangi 04 04 pervedinejo, tai nelygu koks bankas, uztat ir yra gavusiu vakar, ne visiems pavedimo diena pinigeliai ikrinta. smile.gif
Sakau,pagal mano logika dabar nera ko laukti, nes neskelbia,kad dar dali ismokejo.
Pamasciau garsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 06, 10:33)
cia mazas patarimas tiems kas turi vaiku iki 8 metu ir jei nedirba kuris vienas is tevu ir nenori stoveti darbo birzoje ir nemoketi PSD  ax.gif  visos mamos auginacios vaikus iki 8 metu atomatiskai draudziamos valstybes nereikia ne i darbo birza, o jei norite mamytes nuejusios i ligoniu kasas paraso prasyma jog vaika augina vyras ir jis apdraudziamas raste nurodytam laikotarpiui, nebereik su DB tasytis ir nesi skolingas, as viena menesiuka paziopsojau t.y. neisiaiskinau iki galo vyras is DB isejo vasario 25, as kasose prasyma parasiau kovo 4 ar 5 nebepamenu tai uz kova jo neapdraude , bet visis kiti men tvarkoje  4u.gif

as savo vyrui taip pernai padariau, nes birzoj nestovejo, o kai paskelbe, kad reiks PSDĮ sumoket beveik uz cielus metus teko greitai suktis blink.gif Ligoniu kasose mums atbuline data sutvarke dokumentus, tad uz PSDĮ nereikejo moket ax.gif
Atsakyti
Ka tik skambino drauge,as jos pazystamai pildziau,berods 30 d ar 31 d,gerai nepamenu,tai siandien gavo pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 06, 11:08)
Ka tik skambino drauge,as jos pazystamai pildziau,berods 30 d ar 31 d,gerai nepamenu,tai siandien gavo pinigelius.

Tada mano pamastymai klaidingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 06, 11:08)

kovo 31? cia per keleta dienu? blink.gif normaliai... tiksliau, nenormaliai tada...
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 06, 10:08)

nu va,kaip mano pildymo data....tikrai pagal batu ismiera eile sudaroma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduoklisss: 06 balandžio 2011 - 10:14
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 06, 11:10)
nu va,kaip mano pildymo data....tirai pagal batu ismiera eile sudaroma doh.gif

Turbut biggrin.gif nes drauge labai nustebo,kad as dar nesu gavusi,klause manes,pagal ka jie ten sprendzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 06, 11:10)
nu va,kaip mano pildymo data....tirai pagal batu ismiera eile sudaroma doh.gif

o as kovo pacioj pradzioj issiunciau, viskas su deklaracija gerai, klaustelejau vmi, viskas patikrinta, klaidu neaptikta.tai tikrai ne pagal data skirsto g.gif
Atsakyti