Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

Labas rytas,na ir as jungiuosi su kakao user posted image
Atsakyti
Aš irgi jau laukiau pinigėlių, tačiau pasitikrinau elektroniniu, pasirodo mano pažyma kovo 31 d. keista jau 3 kartą, ko pasekoje grąžintina suma skiriasi ant 1Lt. Kažin kaip jie ten apvalina viską?
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2011 04 06, 09:47)
Aš irgi jau laukiau pinigėlių, tačiau pasitikrinau elektroniniu, pasirodo mano pažyma kovo 31 d. keista jau 3 kartą, ko pasekoje grąžintina suma  skiriasi ant 1Lt. Kažin kaip jie ten apvalina viską?

Pasiskambinkite Jūsų deklaraciją tikrinančiai inspektorei.
Atsakyti
Labuka bigsmile.gif
Trecia laukimo diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 06, 08:28)
kazi pagal ka jos i eile stato g.gif  lotuliukas.gif

pagal ūgį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 04 06, 10:11)
pagal ūgį  lotuliukas.gif

tai aš prie paskutinių tikrai, nes esu aušta lotuliukas.gif
na, ką, mes laukiam vyro pinigėlių.. ilgai smile.gif

p.s. merginos, pamenu, pernai laukiančiųjų pinigėlių iš VMI tema buvo perkelta į bendraminčius.. šiemet moderatorė nekels? čia tik šiaip klausimas.. nes manau, kad va ši tema turėtų būti konsultacinė, o bendraminčiuose juk galima plepėti ir laukti drauge blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giraffe @ 2011 04 06, 10:15)
tai aš prie paskutinių tikrai, nes esu aušta lotuliukas.gif
na, ką, mes laukiam vyro pinigėlių.. ilgai smile.gif

p.s. merginos, pamenu, pernai laukiančiųjų pinigėlių iš VMI tema buvo perkelta į bendraminčius.. šiemet moderatorė nekels? čia tik šiaip klausimas.. nes manau, kad va ši tema turėtų būti konsultacinė, o bendraminčiuose juk galima plepėti ir laukti drauge blush2.gif

o koks skirtumas,lakstyt,tai ten,tai ten,o cia viskas vienoj vietoj biggrin.gif jeigu perkels,tai jau reikes per du puslapius varinetis.
Atsakyti
Džiaukitės,reitingas kyla lotuliukas.gif
O bendraminčiuose juk nesiskaičiuoja postai mirksiukas.gif

Beje,pats laikas kažkam gauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 06 balandžio 2011 - 09:25
QUOTE(egesichora @ 2011 04 06, 09:25)
Džiaukitės,reitingas kyla  lotuliukas.gif
O bendraminčiuose juk nesiskaičiuoja postai mirksiukas.gif
Beje,pats laikas kažkam gauti  smile.gif

doh.gif pasvajokim

nustebau gavau vel patikslinta deklaracija, 1 lt nesutampa, tai nusprandziau paskambinti savo inspektorei tik dabar i numeri atkreipiau emesi kad neringos nr g.gif pasirodo klp jau nebeapima mergai darbu pasidalina su rajonu, labai maloniai viska isaiskino ir dar i vyro uzmete aki, pasirodo skolingi valstybei 72 uz viena men, na kaip nors atiduosime kur dingsi zmogau ax.gif

cia mazas patarimas tiems kas turi vaiku iki 8 metu ir jei nedirba kuris vienas is tevu ir nenori stoveti darbo birzoje ir nemoketi PSD ax.gif visos mamos auginacios vaikus iki 8 metu atomatiskai draudziamos valstybes nereikia ne i darbo birza, o jei norite mamytes nuejusios i ligoniu kasas paraso prasyma jog vaika augina vyras ir jis apdraudziamas raste nurodytam laikotarpiui, nebereik su DB tasytis ir nesi skolingas, as viena menesiuka paziopsojau t.y. neisiaiskinau iki galo vyras is DB isejo vasario 25, as kasose prasyma parasiau kovo 4 ar 5 nebepamenu tai uz kova jo neapdraude , bet visis kiti men tvarkoje 4u.gif
Atsakyti
O čia visoms tie atnaujinimai ar kaip? unsure.gif Mano pažyma kaip suformuota 02-27 ir jokių atnaujinimų nėra, čia gal todėl, kad su Sodra pernai reikalų neturėjau, nei sirgau, nei vaiko pr.atostogose buvau ? g.gif
O mane toliau ignoruoja, į paklausimą netsako, telefono ragelio inspektorė nekelia doh.gif lotuliukas.gif Matyt irgi mane pagal ūgį į eilės galą pastatė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 06, 09:33)
doh.gif  pasvajokim
nustebau gavau vel patikslinta deklaracija, 1 lt nesutampa, tai nusprandziau paskambinti savo inspektorei tik dabar i numeri atkreipiau emesi kad neringos nr  g.gif  pasirodo klp jau nebeapima mergai darbu pasidalina su rajonu, labai maloniai viska isaiskino ir dar i vyro uzmete aki, pasirodo skolingi valstybei 72 uz viena men, na kaip nors atiduosime kur dingsi zmogau  ax.gif
cia mazas patarimas tiems kas turi vaiku iki 8 metu ir jei nedirba kuris vienas is tevu ir nenori stoveti darbo birzoje ir nemoketi PSD  ax.gif  visos mamos auginacios vaikus iki 8 metu atomatiskai draudziamos valstybes nereikia ne i darbo birza, o jei norite mamytes nuejusios i ligoniu kasas paraso prasyma jog vaika augina vyras ir jis apdraudziamas raste nurodytam laikotarpiui, nebereik su DB tasytis ir nesi skolingas, as viena menesiuka paziopsojau t.y. neisiaiskinau iki galo vyras is DB isejo vasario 25, as kasose prasyma parasiau kovo 4 ar 5 nebepamenu tai uz kova jo neapdraude , bet visis kiti men tvarkoje  4u.gif

labai reikalinga aktuali info,labai dekui notworthy.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O man iskilo problema doh.gif As 2010 metais paveldejau turto ir ji pardaviau. reikia deklaruot tuos pinigus,o as nzn ka ten rasyt doh.gif skambinau i VMI sake atvaziuot,jei kas nesigauna doh.gif Nervuojuos ,kad i minusa nesokciau... doh.gif Gal kuri nors supranta apie toki dalyka? g.gif
Atsakyti