Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(saule08 @ 2011 04 05, 13:07)
Sveikos.
pazyma  buvo atnaujinama 3 kartus. pateikta 03.13 atnaujinta 03.19 ir dar karta 03.31 bet duomenys liko tie patys. deklaravau 03.15 vakar skambinau i vmi tai duomenys dar kabo, net nepradeti tikrinti. cia kaune. tai kolkas pinigeliu dar nesitikiu kokia savaitele mazdaug. nors paklausiau kodel taip ilgai uztrunka, tai man buvo atsakyta kad siais metais savaite anksciau pradeti pinigeliai grazint  g.gif

As ziuriu,kiek kas skambina,tai vis kazka naujo atsako smile.gif jie ten normaliai nesusitare ka atsakineti ar kaip smile.gif veniems sako,kad dar nepradeda grazinti pinigus,nors kai kas jau gavo,kiti sako,kad anksciau ismoket pradeda ir suprask kaip nori doh.gif
Atsakyti
pas mane irgi seb pildyta 10 diena
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 04 05, 12:10)
pas mane irgi seb pildyta 10 diena

o is kokio jus miesto? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 05, 13:10)
As ziuriu,kiek kas skambina,tai vis kazka naujo atsako  smile.gif  jie ten normaliai nesusitare ka atsakineti ar kaip  smile.gif  veniems sako,kad dar nepradeda grazinti pinigus,nors kai kas jau gavo,kiti sako,kad anksciau ismoket pradeda ir suprask kaip nori  doh.gif

man išvis balandžio 1-ąją pasakė, kad dar nepradėtos tikrint, nors jau kai kas pinigėlius buvo gavę lotuliukas.gif
Atsakyti
Situacija:
As ir mano drauge deklaracijas uzpildem ta pacia diena,31diena abiem buvo atnaujinta,abiem skirtumas grazinamo sumoj 2litai.As paskambinau i mokescius paklaust ar reik perdeklaruot,buvo atsakyta,kad butinai,o drauge skambino uz penkiolikos minuciu,tai sako galit ir neperdeklaruot.turetu tikt blink.gif blink.gif blink.gif abiis topacio miesto,skambinom i tenpat,o atsakymai skiriasi visiskai doh.gif blink.gif blink.gif jos ten tikrai nesusitaria ka ir kaip reiktu daryt ir sakyt doh.gif
Atsakyti
pildziau 03.10d.
gavau siandien,swedbankas,
Radviliskis smile.gif
Atsakyti
Sita gi... mano preliminarios statusas perziureta ir siandien diena g.gif O siaip rsao kad suformuota pagal 2011-02-27 duomenis. Gal cia kaip sakoma tikrintoja pasijudino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 05 balandžio 2011 - 12:42
QUOTE(Ingaja @ 2011 04 05, 13:40)
Sita gi... mano preliminarios statusas perziureta ir siandien diena  g.gif Gal cia kaip sakoma tikrintoja pasijudino  bigsmile.gif

O jus siandien jos neziurejot?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 05, 12:42)
O jus siandien jos neziurejot?

Nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 04 05, 13:43)

nes buna kai atnaujinta jinai ir perziuri ja,tai ta data ir lieka kada perziureta.
Atsakyti
merginos, ka rasyt i 30 ir 43 langelius?

Pildau deklaracija, zmogelis dirbo su verslo liudijimu. I 30 langeli reikia rasyt 0 ar is GPM308V priedo v14 langelio ta sumoketa pajamu mokescio suma?
O i 43 langeli kiek sumokejo PSDĮ?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 04 04, 14:51)
Sveikos. Norėjau paklausti. Gal kuri gavote pinigus už gyvybės draudimą. Tuos kur buvo vaikai apdrausti iki 18 metų. KAip juos deklaracijoje pildėte. Nes jei, rašoma į P formą, tai skaičiuoja pajamų mok. Bet nuo jų nereikia mokėti pajamų mok?

Nejaugi niekas nesusidūrėte ir nežinote.
Atsakyti