Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas NR2.

QUOTE(egesichora @ 2011 04 04, 17:03)
Ką tik susiskambinau su savo inspektore,tai pasakė,kad viskas gerai,patikrinta ir įtraukta į sąrašus grąžinimui (nors buvo vieno lito skirtumas(susiapvalino GPMas). Žadėjo,kad šią savaitę sulauksiu pinigėlių.Atseit,nuo bankų dabar priklauso.

Rašau,nes daug kas tikslinote dėl tokio skirtumo.

Tai cia galima suprasti taip, kad nebutina perdeklaruoti del vieno lito? Nes paziurejau pas mane analogiskai doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Tai turbut kas deklaravo ne kompu itariu dar veliau gausim doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 04 05, 12:13)
Tai cia galima suprasti taip, kad nebutina perdeklaruoti del vieno lito? Nes paziurejau pas mane analogiskai  doh.gif

Turbūt,žiūrint kur tas litas nesutampa.Jei kokią priskaičiuotą sumą,ar PNPD įvesite neteisingai,kad ir lito skirtumu,gal nelabai toks dalykas praeis. Mano atveju,tiesiog apvalinosi pats mokestis.
Atsakyti
QUOTE(AnDeRu* @ 2011 04 05, 11:18)
Sveikutės smile.gif Tai turbut kas deklaravo ne kompu itariu dar veliau gausim doh.gif  verysad.gif

na tokie paskutiniai visada gauna, o kodel ne kompu? idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 04 05, 11:13)
Tai cia galima suprasti taip, kad nebutina perdeklaruoti del vieno lito? Nes paziurejau pas mane analogiskai  doh.gif

# Mokėtojo veiksmai, jei pažyma buvo atnaujinta

Jei mokestinio laikotarpio pažyma atnaujinama po to, kai mokesčių mokėtojas to mokestinio laikotarpio deklaraciją jau pateikė, reikia patikrinti, ar deklaracijoje nurodyti duomenys atitinka duomenis, nurodytus pažymoje ir:

* Jei pažymoje duomenys pasikeitę, reikia patikslinti deklaraciją pagal naujos pažymos duomenis;
* Jei pateiktos deklaracijos ir pažymos duomenys sutampa, arba pažyma atnaujinta duomenimis, kurie neprivalo būti nurodyti deklaracijoje, jau pateiktos deklaracijos tikslinti neprivaloma
nukopinau is vmi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduoklisss: 05 balandžio 2011 - 11:19
Na nemokejau,bijojau kako privelti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 05, 12:19)
# Mokėtojo veiksmai, jei pažyma buvo atnaujinta

Jei mokestinio laikotarpio pažyma atnaujinama po to, kai mokesčių mokėtojas to mokestinio laikotarpio deklaraciją jau pateikė, reikia patikrinti, ar deklaracijoje nurodyti duomenys atitinka duomenis, nurodytus pažymoje ir:

* Jei pažymoje duomenys pasikeitę, reikia patikslinti deklaraciją pagal naujos pažymos duomenis;
    * Jei pateiktos deklaracijos ir pažymos duomenys sutampa, arba pažyma atnaujinta duomenimis, kurie neprivalo būti nurodyti deklaracijoje, jau pateiktos deklaracijos tikslinti neprivaloma
   nukopinau is vmi mirksiukas.gif

Aciu smile.gif
Bardakas doh.gif Baigiu uzsiburbuliuoti doh.gif

Cia siaip retorinis klausimas : Tai kam leidziama deklaruoti nuo kovo 10d, jei paskutiniai patikslinimai padaryti kovo 31d??? Ir daugumai reikia perdeklaruoti doh.gif Zodziu, tu vejo paklausk, tau vejas atsakys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 05 balandžio 2011 - 11:25
QUOTE(AnDeRu* @ 2011 04 05, 11:20)
Na nemokejau,bijojau kako privelti verysad.gif

ta kopija turi? uzsipildyk ta pati internetu ir tikrai greiciau gausi 4u.gif
Atsakyti
bIJAU KAZKO PRIVELTI doh.gif ,nemoku
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 04 05, 12:25)
Cia siaip retorinis klausimas : Tai kam leidziama deklaruoti nuo kovo 10d, jei paskutiniai patikslinimai padaryti kovo 31d??? Ir daugumai reikia perdeklaruoti  doh.gif  Zodziu, tu vejo paklausk, tau vejas atsakys  doh.gif

nu bet jau rimtai uzkniso mano irgi atnaujino 31 diena o daba isvis net neatidaro programos doh.gif
Atsakyti
Ka tik ikrito pinigeliai uz viena deklaracija thumbup.gif Deklaruota kovo 10 mirksiukas.gif

Kitos deklaracijos dar reikes palaukti, nes buvo rasta klaidu ir pataisyta savaites skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
MB irgi katik ikrito thumbup.gif
Atsakyti