Merginos,kurios pirkot MBT iš Maximos,ar perkant yra duodama kažkokia garantija tiem batam?Ir ar matėt tą originalą patvirtinantį sertifikatą?Nes kai prisiskaičiau internete,kad dažnai batam be srtifikatų lūžta padai.
Tuos sportinius batus maximoj matavaus,tai padukas lyg ir kažkiek jaučias kad susispaudžia einant nuo svorio.Čia taip turi būti?
QUOTE(emma @ 2011 04 21, 11:50)
Merginos,kurios pirkot MBT iš Maximos,ar perkant yra duodama kažkokia garantija tiem batam?Ir ar matėt tą originalą patvirtinantį sertifikatą?Nes kai prisiskaičiau internete,kad dažnai batam be srtifikatų lūžta padai.
Tuos sportinius batus maximoj matavaus,tai padukas lyg ir kažkiek jaučias kad susispaudžia einant nuo svorio.Čia taip turi būti?
garantija 2 metai su cekiu
viskas gerai su tais batais, turi jie sertifikatus, juk oficialus atstovai Lietuvoje patvirtino, kad tai originalus batai.
kad padas idumba taip turi buti, kitaip kojas juk issuktumet
QUOTE(Kristigri @ 2011 04 18, 03:00)
Taip, tikrai, tie, ką domina šitie batai, ne vien į grožį žiūri, taigi tikrai tokios nuomonės nerūpės - galit nesivarginti, o be to, taip dėl visko piktindamiesi per greitai pasensit! Na, lietuviams būdinga dėl visko niurzgėt ir piktintis, net neišbandžius... Maximoj, kur tie batai padėti, taip pat pilna praeina tokių niurzglių, net juokas ima!
Nepergyvenkit, nepavargsim
Ir depresijos negausim, jei tų batų neturėsim. Bet tai, kad netoleruojat kitaip galvojančių, tai jau nekas...
Asmeniškai aš mieliau renkuosi klasikinį elegantišką stilių. Bet kas negali gyvent be "išeiginių" treningų - jų teisė rinktis.
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 21, 18:00)
Ir depresijos negausim, jei tų batų neturėsim. Bet tai, kad netoleruojat kitaip galvojančių, tai jau nekas...
Asmeniškai aš mieliau renkuosi klasikinį elegantišką stilių. Bet kas negali gyvent be "išeiginių" treningų - jų teisė rinktis.
Toli gražu ne visi "išeiginiai" treningai Yra daugybė klasikinių batų modelių, tik maximoj deja jų nepasiūlė
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 21, 19:00)
O kokius batus laisvalaikiu avit?
QUOTE(irisas @ 2011 04 21, 21:08)
Toli gražu ne visi "išeiginiai" treningai Yra daugybė klasikinių batų modelių, tik maximoj deja jų nepasiūlė
Taigi kalbam būtent apie maxminius čia
Papildyta:
QUOTE(vvjuka @ 2011 04 22, 11:15)
O kokius batus laisvalaikiu avit?
Namie - tapkes.
O šiaip - elegantiškus
Su vidutinio aukščio kulniuku. Dažniausiai - ne basutes. Į šašlykus - irgi
Na, nebent į mišką išsitraukiu treningus ir sportbatukus. Bet tai būna gal kokius 3 kartus per metus. Ai, va dar ėjom į "Darom". Tai jau visi 4 kartai bus
Nu, dėl tiek neapsimoka man brangių batasų/kedasų pirkt. O, beje, aukštesnis kulnas labai gerai ištiesina figūrą, priverčia įtraukt pilvuką. Kad stuburą gal apkrauna - nesiginčysiu - gal. Aš dar to nepatyriau. Beje, visą jaunystę laaabai saugojau savo figūrą, kojas - nešiojau tik patogią avalynę ir, ką jūs manot - vieną gražią dieną išvarža atsirado ant pėdos. Daktarai pasiūlė arba pjaut arba su tuo susitaikyt. Jau kad supykau - tiek metų saugojausi ir va... Tai iš to piktumo prisipirkau aukštakulnių. Ir vėl likau nustebinta. Per metus laiko ta išvarža benešiojant aukštakulnius, man dingo
Pastaba: nešioju tik kokybiškus batus. Batų iš bazių mano kojos nepripažįsta. Bet kokių - ar tai buvo žemakulniai anksčiau, ar vėliau aukštakulniai.
Jei kam reikia galiu atiduoti 10 lipuku
Kaži ar nebus po tokių batų vaikščiojimo problemų su paprastais batais? Juk visi raumenys, eisena pripras prie lenktapadžių o užsimanysit elegantiškų aukštakulnių ir paeit nebegalėsit.
Nu nepanašus man šių batų vaikščiojimas į natūralią basų kojų eiseną. Kažkoks eilinis ala super batų modelis ir tiek. Paišsidirbinėsim su ala sportuojančiais batais, paskui sukurs kokius nors ypač tiesius ir vėl sumastys kaip įrodyt, kad jie labai gerai raumenims ir stuburui. Už pinigėlius galima praktiškai bet ką įrodyt. O ir gydytojai vaikščios, nes dykai padalins, kad tik pareklamuotų.
Nu nepanašus man šių batų vaikščiojimas į natūralią basų kojų eiseną. Kažkoks eilinis ala super batų modelis ir tiek. Paišsidirbinėsim su ala sportuojančiais batais, paskui sukurs kokius nors ypač tiesius ir vėl sumastys kaip įrodyt, kad jie labai gerai raumenims ir stuburui. Už pinigėlius galima praktiškai bet ką įrodyt. O ir gydytojai vaikščios, nes dykai padalins, kad tik pareklamuotų.
Logiška, kad batai, kainuojantys 799 Lt, "sveikatinantys" turėtų būti pagaminti bent jau iš natūralių medžiagų. Juk firminius natūralios odos kedus galima už 300-400 Lt nusipirkt. Savikaina MBT kokie 30-50 Lt, o kaina - tiesiog beprotiška. Juos perkančių lūkesčių neadekvatūs.
P.S. nei vienas, nusipirkęs šiuos batus, nepasakys, kad tai visiškas šlamštas, o veblens kažką "reikia priprasti", "neįprasta" ir t.t.
P.S. nei vienas, nusipirkęs šiuos batus, nepasakys, kad tai visiškas šlamštas, o veblens kažką "reikia priprasti", "neįprasta" ir t.t.
Man keista,kad temoj apie batus tiek daug kritikuojančių,kurios išvis nematę,neavėję tokių batų.Jei nepatinka ,tai nepirkit.Arba rašinėja neturinčios su kuo pasišnekėti,tai ir pilsto čia iš tuščio į kiaurą
QUOTE(emma @ 2011 04 27, 09:06)
Man keista,kad temoj apie batus tiek daug kritikuojančių,kurios išvis nematę,neavėję tokių batų.Jei nepatinka ,tai nepirkit.Arba rašinėja neturinčios su kuo pasišnekėti,tai ir pilsto čia iš tuščio į kiaurą
tema yra apie sita akcija, va ir nuomones visokios, blogu daugiau negu geru.... is tiesu palietus tuos batus sintetika paprasta ir tiek..... o gal jus merginos susikurkite tema bendraminciuos pvs "Giriam mbt, kitos nuomones nepriimtinos" ir psio, girkit dziaukites..... sita apie lipduku akcija ir jeigu as manau kad ta akcija sudas didziausias nu ir parasiau.....
QUOTE(Saga @ 2011 04 27, 11:44)
tema yra apie sita akcija, va ir nuomones visokios, blogu daugiau negu geru.... is tiesu palietus tuos batus sintetika paprasta ir tiek..... o gal jus merginos susikurkite tema bendraminciuos pvs "Giriam mbt, kitos nuomones nepriimtinos" ir psio, girkit dziaukites..... sita apie lipduku akcija ir jeigu as manau kad ta akcija sudas didziausias nu ir parasiau.....
Sutikčiau ir gerbčiau,jei nuomonė būtų pagrysta,jūs nusipirkot batus,jie baisiai nepatogūs,suplyšo,prakaituoja kojos ir t.t....Tada žinoma ,kad galit drąsiai teigti ,jog jie visiškas š...Bet juk nerašot pvz.šunų temoj ,kad nepatinka vilkšuniai,jie kvaili,nes jum asmeniškai gražesnis taksas.