Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(Saga @ 2011 04 18, 13:51)
drauge jau mate viena spyruokliuojancia mieste, sako kaip keistai eina, ko taip rankom mojuoja..... ogi batai maximiniai  lotuliukas.gif

Galbut zmones juos visiskai kitur pirko, bet iskart maximiniai. Na, nebent kazkam vien pasakymas, kad pirkai is maximos (bet ka), jau ne lygis.
O eiti su jais, taip, is pradziu keista, bet tiesiog reikia priprasti.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 04 18, 12:11)
Galbut zmones juos visiskai kitur pirko, bet iskart maximiniai. Na, nebent kazkam vien pasakymas, kad pirkai is maximos (bet ka), jau ne lygis.
O eiti su jais, taip, is pradziu keista, bet tiesiog reikia priprasti.

nu tos rusis ir bus maximiniai wink.gif matysis is tolo, pirkti uz lipdukus lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jo kaip akcijines prekes kiekviena antradieni, sviesta, mesa, tortus tai nesarmata maksimoj pirkt, kaip batus tai sarmata pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 04 18, 13:48)
nu jo kaip akcijines prekes kiekviena antradieni, sviesta, mesa, tortus tai nesarmata maksimoj pirkt, kaip batus tai sarmata pasidaro.

nesarmata, nesarmata...... ir maximinius parpastus be lipduku nesarmata pirkti, vakar dukrai baltinukus nupirkau thumbup.gif , tik 23 lt pritaikius nuolaida.....

tiktai kai su trym rusym prades spyruokliuoti gatveje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 18 balandžio 2011 - 15:02
taip, jau gavosi, kad ne vyrui o man pirmai atiteko batukai, siandien pora valnadu su jais buvau, aisku vaiksciojau, vairavau laptukai ir pan. tai labai patgu ir nieko itin neiprasto, o koju raumenukai jauciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 04 18, 13:22)
nu tos rusis ir bus maximiniai wink.gif matysis is tolo, pirkti uz lipdukus  lotuliukas.gif

kas sezoną matosi maximiniai paltukai, batukai, ir sijonukai biggrin.gif
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 04 18, 15:43)
taip, jau gavosi, kad ne vyrui o man pirmai atiteko batukai, siandien pora valnadu su jais buvau, aisku vaiksciojau, vairavau laptukai ir pan. tai labai patgu ir nieko itin neiprasto, o koju raumenukai jauciasi smile.gif

man pirmas pavaikščiojimas iki parduotuvės buvo gerulis, galvojau nebepareisiu lotuliukas.gif doh.gif raumenukai kaip reikalas dirbo thumbup.gif
Atsakyti
Na bent jau aš tikrai net neplanuoju tokių "akcijiniu" batukų pirkti...Asmeniškai man gaila pinigų būtų, nes paprasti batai tiek nekainuoja o čia.... blink.gif Bet įdomu sužinoti kitų nuomones, kurie tokius batus jau dėvi ir turi susidariusią nuomonę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 04 20, 11:57)
Na bent jau aš tikrai net neplanuoju tokių "akcijiniu" batukų pirkti...Asmeniškai man gaila pinigų būtų, nes paprasti batai tiek nekainuoja o čia.... blink.gif Bet įdomu sužinoti kitų nuomones, kurie tokius batus jau dėvi ir turi susidariusią nuomonę bigsmile.gif

Rubus devim, batus - avim, skrybeles, kepures nesiojam, dirzus juosiam, kojines maunam ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 04 20, 11:57)

na o tu manai kad jie prastesni už paprastus batus? g.gif juk čia ortopedinė avalynė... Aš tai jau dienas skaičiuoju iki gegužės smile.gif labai nekantrauju juos vėl apsiauti, ir šįkart nebereiks po penkių minučių nusiauti, nes šie bus mano thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2011 04 20, 12:05)
Rubus devim, batus - avim, skrybeles, kepures nesiojam, dirzus juosiam, kojines maunam ir t.t.  biggrin.gif

Soriukas už klaidas... Ne taip išsireiškiau... blush2.gif
Atsakyti
Kai kurie ateina issako savo nuomone ir iseina, o kai kurie, galima sakyt, kaip uz Tevyne laiko gynybos linija ir tik laukia abejojanciu siais batais. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
a nu galvojau kad jau apkaltinsit kad prekiauju šiais batais lotuliukas.gif
Ai nu žinai, tema aktuali tai ir postringauju, forumas visgi, ne straipsnis koks... taip, taip užeinu, stebiu temą... Gal ką naujo sužinosiu, ko nežinau nu maža kas... O ką negalima? bigsmile.gif
Atsakyti