Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(Little angel @ 2011 04 12, 12:58)
va būtent doh.gif
na protingi atsirinks...

Mano ne vienas pažįstamas turi MBT, ir tikrai patvirtina kokie jie gėris... Su vyru BŪTINAI pasinaudosime pasiūlymu, tik va kiek perėjau maksimas, tai pačių batų dar neatvežė. Įdomu kur bus galima juos įsigyti, ir pasimatuoti kad dydį atitaikyt g.gif

Gabijos maximoj yra
Atsakyti
Nu bandysiu eit ir paprašyt medicininio sertifikato smile.gif

Papildyta:

Lipdukų jau turiu,tik gąsdina kedų išvaizda.Tokia nelabai patikima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 04 12, 12:58)

, tik va kiek perėjau maksimas, tai pačių batų dar neatvežė. Įdomu kur bus galima juos įsigyti, ir pasimatuoti kad dydį atitaikyt g.gif

Na, nežinau, kur jūs buvot, bet mačiau jų net "kaimo" maxėj - prirakintus didžiulėm karvinėm grandinėm doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jau tooooooooks turtas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 04 12, 13:07)
vilniuje ukmerges maximoj akropolyje jau nuo akcijos paskelbimo dienos yra.
kai suzinojau jog bus taikoma 2 metu garantija siai avalynei tai ir mes su vyru apsiprendeme isigyti  smile.gif

Varau ir pasidomėsiu ar tikrai bus dviejų metų garantija
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 04 12, 13:07)
vilniuje ukmerges maximoj akropolyje jau nuo akcijos paskelbimo dienos yra.
kai suzinojau jog bus taikoma 2 metu garantija siai avalynei tai ir mes su vyru apsiprendeme isigyti  smile.gif

o dėkui, kad parašei 4u.gif reiks ten nuvažiuot išmierą atrinkt tikslią... Šiaip sau tuos kedukus imsiu ir vyras ims tuos uždarus... Bet kadangi planuoju nestuke.gif tai vyras sakė, kad ir sandalus paims man bigsmile.gif kad nugarai geriau būtų, o ir sau turbūt ims... Nes už tokią kainą tokius batus gaut, tai kažkas iš fantastikos srities thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 04 13, 10:13)
o dėkui, kad parašei 4u.gif  reiks ten nuvažiuot išmierą atrinkt tikslią... Šiaip sau tuos kedukus imsiu ir vyras ims tuos uždarus... Bet kadangi planuoju  nestuke.gif tai vyras sakė, kad ir sandalus paims man bigsmile.gif  kad nugarai geriau būtų, o ir sau turbūt ims... Nes už tokią kainą tokius batus gaut, tai kažkas iš fantastikos srities thumbup.gif

mano vyras tai senokai norejo, tik vis pinigeliu gaila buvo, bet dabar tai griebs primas, veliau as , nes irgi planuojame nestuke.gif tai nepamainoma avalyne bus. tik jamsiu kedukus, nes atvyri moteriski tai man nlb..
ale44 garantija tikrai yra smile.gif
http://www.facebook.com/pages/Pig%C5%ABs-d...#!/MAXIMALT zemiau nusilaidusi rasite atsakyma

Atsakyti
bet realiai jei cia kokybiski ir .tt. batai, dar tokia kaina. tai zemina ivaizdi/ brenda tu batu, cia tas pats, jei originalus Ugg batus pardavinetu maximoje.. fee
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 04 13, 18:58)
drinks_cheers.gif as irgi stebiusi, kas tokius baisiukus perka, o dar uz tokia kaina doh.gif

o kodėl jūs galvojat, kad juos grožiui perka? jeigu žmogui pagerina sveikatą, nebelabai svarbu grožis. nemanau kad nors viena su jais į diskoteką ruošiasi eiti. mano vienas gydytojas su jais vaikšto. neišvaizdūs, bet žmogus kaip gerai jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 04 14, 13:12)
o kodėl jūs galvojat, kad juos grožiui perka? jeigu žmogui pagerina sveikatą, nebelabai svarbu grožis. nemanau kad nors viena su jais į diskoteką ruošiasi eiti. mano vienas gydytojas su jais vaikšto. neišvaizdūs, bet žmogus kaip gerai jaučiasi.

turit kuo tai pagristi isskyrus VBS agentura? mokslinius tyrimus? mediku isvadas, ATLIKUS, bandymus/tyrimus? g.gif jie rinkoje gana neseniai, todel beveik neabejoju, kad tyrimu nesurasite ir nepateiksite biggrin.gif pvz kokia itaka stuburui jie tures po 10 metu bigsmile.gif
Atsakyti
daugumai produktų kurie "pagerina savijautą" nėra atlikti tyrimai, bet ji perkama... Manau įtaka stuburui bus tikrai geresnė nei kad be jų.... Nes nu negaliu eiti išsitiesus,. Tiesiog negaliu, pasekoje žiaurūs skausmai.... Tokie kad tenka vos ne keturiom namie grįžus vakare vaikščiot... Ir kažkaip atrodo, kad geriau aš vaikščiosiu su negražiais batais, nei vėliau išvis vaikščiot negalėsiu unsure.gif Man ir Crocsai ir UGG'sai yra žiaurūs, bet va kiek žmonių vaikšto... MBT nėra labai jau "elegantiški" batai, bet mažiausiai "baisūs" lyginant su pastaraisiais.... Ir tai tik grynai mano nuomonė... Gal kažkam apskritai mano visas apsirengimas "baisus", nu bet ne dėl kitų rengiuosi ar aviu batus, o dėl savęs... Juoba jei ir vyrui gražu, tai ko daugiau benorėt bigsmile.gif

Niekam nebruku ir nesiūlau... Kiekvienas iš mūsų skirtingas... Ir kiekvienas žinome ko mum labiausiai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 04 14, 15:02)
daugumai produktų kurie "pagerina savijautą" nėra atlikti tyrimai, bet ji perkama... Manau įtaka stuburui bus tikrai geresnė nei kad be jų.... Nes nu negaliu eiti išsitiesus,. Tiesiog negaliu, pasekoje žiaurūs skausmai.... Tokie kad tenka vos ne keturiom namie grįžus vakare vaikščiot... Ir kažkaip atrodo, kad geriau aš vaikščiosiu su negražiais batais, nei vėliau išvis vaikščiot negalėsiu unsure.gif Man ir Crocsai ir UGG'sai yra žiaurūs, bet va kiek žmonių vaikšto... MBT nėra labai jau "elegantiški" batai, bet mažiausiai "baisūs" lyginant su pastaraisiais.... Ir tai tik grynai mano nuomonė... Gal kažkam apskritai mano visas apsirengimas "baisus", nu bet ne dėl kitų rengiuosi ar aviu batus, o dėl savęs... Juoba jei ir vyrui gražu, tai ko daugiau benorėt bigsmile.gif
Niekam nebruku ir nesiūlau... Kiekvienas iš mūsų skirtingas... Ir kiekvienas žinome ko mum labiausiai reikia mirksiukas.gif

manot, bet nezinot bigsmile.gif ar ne geriau ieskoti priezasciu ir jas salinti, nei, kad kamuotis g.gif bet cia , aisku, kiekvieno pasirinkimo teise, gydytis batais ar kitais budais lotuliukas.gif linkiu sveikatos 4u.gif

sitie akcijiniai man ypatingai baisus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 04 14, 15:35)

sitie akcijiniai man ypatingai baisus blink.gif

O baisiausia dar šyyyytiek pinigų iš žmonių norėt blink.gif
Na, tegul būna jie ir kokie ten super-duper. Už tokią kainą jau galima ir auksinius nusipirkt. Su nedideliais deimantukais lotuliukas.gif
Atsakyti