Abejoju kad jau taip visi ir vaikščios, juk ne už litą gauni... Man tai ir su lipdukais kaina ne tokia maža, bet bent jau įkandama, o kad kažkas dar vaikščios, na ir kas, svarbu kad mano stuburas džiaugsis, o jau kiti nors pasikaria... Juk dabar nemokėsiu už batus 700+ tam kad nesakytų, kad už lipdukus pirkau labai gera proga nusipirkti kokybišką avalynę, tad kodėl gi ne?
QUOTE(Little angel @ 2011 04 07, 09:04)
Abejoju kad jau taip visi ir vaikščios, juk ne už litą gauni... Man tai ir su lipdukais kaina ne tokia maža, bet bent jau įkandama, o kad kažkas dar vaikščios, na ir kas, svarbu kad mano stuburas džiaugsis, o jau kiti nors pasikaria... Juk dabar nemokėsiu už batus 700+ tam kad nesakytų, kad už lipdukus pirkau labai gera proga nusipirkti kokybišką avalynę, tad kodėl gi ne?
o as manau kad vis tik nemazai atsiras norinciu tu batu ir vaiskcios visi kvailai atrodydami .... ir suploti uz batus virs 300 ..... nu bus matyti is tolo maximos fanai didieji
cia kaip su palciukais kur rimi uzvesti buvo ir laaabai stipriai nukainuoti, pavarciau, bet dvi spalvos galvoju labai jau aki rezia, va treti metai matau motersikes su tais palciukais vaisktancias ir vis pastebiu...
Nu matai, Tu žiūri, o aš ne... Vieni perkasi vardinius rūbus kad tik duok Diev, niekas su tokiais nevaikščiotų... Aš maksimoj perkuosi 90proc., ir man tinka ką jie siūlo, tiek kaina tiek ir kitkuom. Be to ir pakeliui, ir jei kažkas matys, kad va "Ji vaikšto su MBT batais, kuriuos nusipirko su maksimos lipdukais", tai tegu. Kokia čia gėda įsigyti gerą daiktą pigiau? A? Ar aš kalta kad NEGALIU ĮPIRKTI už pilną kainą iš MBT parduotuvės. Nu nenorėjau pirkti kopijos ir laukiau kantriai... Tai tikrai nepražiopsosiu šanso ir nusipirksiu... Nu o jei mane kur pamatysi tai tikrai nepulsiu batų slėpt Juk ne maksiminiai batai, o MBT
QUOTE(Little angel @ 2011 04 07, 09:56)
Nu matai, Tu žiūri, o aš ne... Vieni perkasi vardinius rūbus kad tik duok Diev, niekas su tokiais nevaikščiotų... Aš maksimoj perkuosi 90proc., ir man tinka ką jie siūlo, tiek kaina tiek ir kitkuom. Be to ir pakeliui, ir jei kažkas matys, kad va "Ji vaikšto su MBT batais, kuriuos nusipirko su maksimos lipdukais", tai tegu. Kokia čia gėda įsigyti gerą daiktą pigiau? A? Ar aš kalta kad NEGALIU ĮPIRKTI už pilną kainą iš MBT parduotuvės. Nu nenorėjau pirkti kopijos ir laukiau kantriai... Tai tikrai nepražiopsosiu šanso ir nusipirksiu... Nu o jei mane kur pamatysi tai tikrai nepulsiu batų slėpt Juk ne maksiminiai batai, o MBT
nu tu pirk ko tu aiskiniesi jeigu tau vienodai del ko tu juos perki
nu tai čia juk tokia tema apie mbt batus, tai ir rašau... Juk forumas tam ir skirtas...
QUOTE(Saga @ 2011 04 07, 08:55)
man tai jau kraupu del tu triju modeliu ir kad einant gatve matysis va uz lipdukus batai.... atrodo nieko tokio, ale man tai nepatiktu nu mikseriai kombainai jie namie.... dar prades striukem itin siltom prekiauti du modeliai ir visi perkam nes pigiai
koks skirtumas, ir taip visi vienodai vaikšto iš bazės, gariūnų ir turgų Ir batai visur tie patys, nebent kokie vardiniai Nematau absoliučiai jokio skirtumo, ar Danijos bateliai (beje po kelis metus tie patys batai kaip nauja kolekcija pristatomi ) ar iš Maximos už lipdukus Juk ir pusė Lietuvos su vienodais kiniškais ar turkiškais golfukais vaikšto
QUOTE(Saga @ 2011 04 07, 10:43)
o as manau kad vis tik nemazai atsiras norinciu tu batu ir vaiskcios visi kvailai atrodydami .... ir suploti uz batus virs 300 ..... nu bus matyti is tolo maximos fanai didieji
Gryna teisybė, bet ta avalynė vis tiek labai gera.... Pažįstamai daktaras dėl nugaros skausmų liepė būtent tokius nusipikrti, ir ką jūs galvotjat, su nugaros skausmu problemų beveik nebeturi
Sveikos!
ką manote apie batus, kuriuos bus galima įsigyti su nuolaida surinkus lipdukus ?
ką manote apie batus, kuriuos bus galima įsigyti su nuolaida surinkus lipdukus ?
QUOTE(rootha @ 2011 04 12, 11:30)
apie jusu nuoroda
jauciate skirtuma tarp kinisko padirbto daikto ir originalaus?
cia tas pats kaip crocsai ir klogsai.
va būtent
na protingi atsirinks...
Mano ne vienas pažįstamas turi MBT, ir tikrai patvirtina kokie jie gėris... Su vyru BŪTINAI pasinaudosime pasiūlymu, tik va kiek perėjau maksimas, tai pačių batų dar neatvežė. Įdomu kur bus galima juos įsigyti, ir pasimatuoti kad dydį atitaikyt
na protingi atsirinks...
Mano ne vienas pažįstamas turi MBT, ir tikrai patvirtina kokie jie gėris... Su vyru BŪTINAI pasinaudosime pasiūlymu, tik va kiek perėjau maksimas, tai pačių batų dar neatvežė. Įdomu kur bus galima juos įsigyti, ir pasimatuoti kad dydį atitaikyt
QUOTE(Little angel @ 2011 04 12, 12:58)
va būtent
na protingi atsirinks...
na protingi atsirinks...
vilniuje ukmerges maximoj akropolyje jau nuo akcijos paskelbimo dienos yra.
kai suzinojau jog bus taikoma 2 metu garantija siai avalynei tai ir mes su vyru apsiprendeme isigyti