Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 04, 17:55)
...O kad Maxė muša savo pačios rekordus su nesamoningom akcijom - tai faktas.

Tegul daro samoningas...nesamoningas...kokias tik nori akcijas - tai dar nereiskia, kad reikia pasiduoti masinei psichozei, o po to kaltinam ... kad tik butu ka kaltint... patiems pirmiau reiktu su savo smegeninem susitvarkyt arba, kaip teisingai buvo pasakyta - vitaminu pagert mirksiukas.gif

QUOTE(Mupi @ 2011 04 04, 22:21)
Nelygu kokiu daktaru klausei  rolleyes.gif BAK maciau daktarus juos avint  tongue.gif

Tau procentelius moketu, dar ne tokius nesiotum tongue.gif
Atsakyti
Man nesamone ta maximine akcija... biggrin.gif Apaus maxima visus batais vienodais? lotuliukas.gif Rengiant tokia akcija su batais turi buti didesne modeliu ivairove. Panasu, kad maxima uzsipirko papigiai pacius niekamtikiausius nepopuliariausius modelius ir bandys atseit su didele nuolaida iskist ir dar bizneli pasidaryt. Cia apie viska pagalvota 4u.gif
Atsakyti
nu jau kainytes tai nenormalios,ir dar kokie negrazus.Snd su vyru gryzom is vilniaus batu kalno ten pilna tokiu batu ir kaina 200lt. Maximos akcijos kuo toliau ,tuo dydesnes kainos ,nenustebciau ,kad viena diena prades su lipdukais ir baldus prekiaut.Man tokiu batu ,net uz dyka nereiktu.
Atsakyti
QUOTE(BRILIANT @ 2011 04 06, 15:48)
Man tokiu batu ,net uz dyka nereiktu.

na na biggrin.gif uz dyka pasiimtui ir ne viena pora tongue.gif
Atsakyti
juokingi man tie batai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BRILIANT @ 2011 04 06, 14:48)
nu jau kainytes tai nenormalios,ir dar kokie negrazus.Snd su vyru gryzom is vilniaus batu kalno ten pilna tokiu batu ir kaina 200lt. Maximos akcijos  kuo toliau ,tuo dydesnes kainos ,nenustebciau ,kad viena diena prades su lipdukais ir baldus prekiaut.Man tokiu batu ,net uz dyka nereiktu.

Normalios ir kainytės ir visai gražūs batai smile.gif Turėtumėt tai kitaip reaguotumėt į šiuos batus biggrin.gif O šiandien Deichamn mačiau ir po 100 lt tokių batų thumbup.gif thumbup.gif Tik aš ir už dyką jų neimčiau doh.gif lotuliukas.gif padas įlinkęs, bet visiškai kitoks negu originalių batų cool.gif
Ir matau šia akcija baisiausia nepatenkintos tos, kurios tokių batų net nesimatavo lotuliukas.gif Man akcija superinė, tik gaila modelis ne mano išsvajotasis doh.gif bet dar turiu laiko, gal sugalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
na jau akcija doh.gif as lipduku neimu net doh.gif kad nors tie batai butu grazus, o dabar schmoll.gif
Atsakyti
as irgi neimsiu schmoll.gif
Atsakyti
Ortopedijos parduotuvėse panašios kainos, o čia su lipdukais, o jų parašyta reali kaina tai nerealiai išgalvota unsure.gif
Atsakyti
Pačiai teko pas drauge užsidėti originalius MBT batus, tai pojūtis WAUUU bigsmile.gif nenorėjau nusiimti... Tik va lyg šiol kaina baidė... Visgi šiais laikais kiekviena kapeika svarbi... O dabar gal ir susigundysiu bigsmile.gif

Beje mano anyta dirba akušeriniam, tai keli metai nešioja šiuos batus darbe ir atsidžiaugti negali...
Tad geriau jjau pataupysiu ir nusipirksiu originalius nei kopijas po 100-200 litų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luizė @ 2011 04 07, 08:03)
Ortopedijos parduotuvėse panašios kainos, o čia su lipdukais, o jų parašyta reali kaina tai nerealiai išgalvota unsure.gif

Parašyk kokiose ortopedijos parduotuvėse MBT kainos mažesnės. g.gif Kiek teko matyti, tai kainos nesiskiria nuo parduotuvinių kainų.
Atsakyti
man tai jau kraupu del tu triju modeliu ir kad einant gatve matysis va uz lipdukus batai.... atrodo nieko tokio, ale man tai nepatiktu g.gif nu mikseriai kombainai jie namie.... dar prades striukem itin siltom prekiauti du modeliai ir visi perkam nes pigiai blink.gif
Atsakyti