QUOTE(lolanta @ 2016 06 21, 21:44)
Kas matė kokia nauja akcija su lipdukais?
Su meilutytes parasu kepures maudymosi ir kt
QUOTE(lolanta @ 2016 06 21, 22:44)
Kas matė kokia nauja akcija su lipdukais?
https://www.maxima.l...u...pasiūlymai
cekyj ismusta "jums priklauso ARENOS lipdukai", bet ju man nedave, o apsiziurejau tik namie, tiek to aisku
QUOTE(GITALE @ 2016 06 23, 12:30)
cekyj ismusta "jums priklauso ARENOS lipdukai", bet ju man nedave, o apsiziurejau tik namie, tiek to aisku
As pas kasininke paprasiau,tai ji man dave
QUOTE(bolsiaka @ 2016 07 04, 12:26)
o kaip su Dormeo akcija Maxese? Dar mačiau likę prekių, tai jas dar galima pirkt su lipdukais, jei užsiluksių atradom, ar jau pilna kaina tie daiktai pasidarė?
Šiandien dar galima su lipdukais atsiimti. Nespėjo išparduot, tai pratęsė atsiėmimo laiką. Gal ir vėl pratęs.
QUOTE(delfiuka @ 2016 07 04, 11:35)
Šiandien dar galima su lipdukais atsiimti. Nespėjo išparduot, tai pratęsė atsiėmimo laiką. Gal ir vėl pratęs.
Lb ačiū už info
Sveiki. Susidūrėm su Meilutytės kolekcijos NEKOKYBE Nupirktas kamuolys orą pradėjo leisti po nepilnos savaitės.. Čekio neišsaugojau.. Ar teisingai svarstau - logiškai mąstant, juk tik vienintelė maxima ta kolekcija prekiauja... tai gal galėtų ir pakeisti?
QUOTE(Medute55 @ 2016 08 04, 22:34)
Sveiki. Susidūrėm su Meilutytės kolekcijos NEKOKYBE Nupirktas kamuolys orą pradėjo leisti po nepilnos savaitės.. Čekio neišsaugojau.. Ar teisingai svarstau - logiškai mąstant, juk tik vienintelė maxima ta kolekcija prekiauja... tai gal galėtų ir pakeisti?
Aišku, eikite, sakykite, turi jie tų kamuolių, manau tikrai pakeistų Jiems jų atsiliepimai svarbiau, nei keli eurai.
Sveiki, gal kas isigijot mikropluosto ranksluosti Arenos kolekcijos. Idomu ar tikrai gerai geria? Turetu buti gan patogus, nes uzima mazai vietos, lengvutis.