Merginos nedurniuokit su tais ranksluosciais,senukuose pirkau 100/150 su akcija mokejau apie 5 e,o be akcijos jis kainuoja apie 7 e, tikrai geras ir valo gerai ir sugeria,ir po skalbimo nepasidare kietas.
QUOTE(graži gėlė @ 2015 12 08, 12:08)
Virtuviniai tikrai geri, ir kaina normali, ir spalvos , o be to, ten juk 2 vnt. Sau turiu, dabar dovanom renku .
Ar tikrai geri? Geria vandeni? Nesusitrauke po skalbimo?
QUOTE(doruta @ 2016 01 30, 14:54)
Ar tikrai geri? Geria vandeni? Nesusitrauke po skalbimo?
Tikrai neblogi GAl ne 100 proc sugeria vandeni, bet man uztenka indams nusluostyti. Skalbiau jau gal 3-4 kartus, viskas ok, nei susitrauke, nei spalvos isbluko.
Gal kas pirkot staltieses, chalatus, idomu atsiliepimai
QUOTE(-Chloe- @ 2016 02 19, 16:34)
Gal kas pirkot staltieses, chalatus, idomu atsiliepimai
Mane irgi domina staltieses atsiliepimai.
Ar kas perkate dabar Dormeo pagalves uz lipdukus? Idomu kaip jos, ar ne prastesnes nei is Dormeo parduotuves?
QUOTE(FoxLady @ 2016 04 09, 16:42)
Ar kas perkate dabar Dormeo pagalves uz lipdukus? Idomu kaip jos, ar ne prastesnes nei is Dormeo parduotuves?
Nusipirkau, bet nesu turejus is Dormeo parduotuves, tad negaliu palygint. siaip kietesne nei anksciau tureta, reiks priprast.
QUOTE(FoxLady @ 2016 04 09, 15:42)
Turiu iš praėjusios Maxima ir Dormeo akcijos čiužinuką, tai kokybė puiki. Naudojamas intensyviai - su vaikų dūkimais ir šokinėjimais, iki šiol nei susidėvėjo, nei kas kito blogo nutiko. Turėčiau šią savaitę pagalvę įsigyti, tai palyginsiu su draugės turima Dormeo, nes teko nakvojant išbandyti.
QUOTE(abiga @ 2016 04 09, 17:56)
Nusipirkau, bet nesu turejus is Dormeo parduotuves, tad negaliu palygint. siaip kietesne nei anksciau tureta, reiks priprast.
O pirkote klasikine ar bangeles formos?
QUOTE(FoxLady @ 2016 04 11, 13:47)
O pirkote klasikine ar bangeles formos?
Aš visgi iš Maximos nusipirkau tą Dormeo Verde bangelės formos, nes patinka mažesnės. Man patinka, nėra per kieta. Vyras susigundė didesne.