Turiu nusipirkusi 28cm keptuve, naudojau siek tiek daugiau nei menesi . Keptuve pakolkas tikrai dziaugiuosi ir nusipirkau dar viena mazesne-20cm. Aliejaus labai mazai reikia, kepa gerai ,nenusilupo ,nenusibraize . Idomu kaip bus po ilgesnio laiko ,nes dabar tai
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 07 22, 17:16)
O kuo būtent jus nuvylė? Limpa? daug aliejaus reikia pilti? Luptis pradėjo?
To dar betrūktų, jeigu nauja keptuvė luptųsi ar liptų Ne.
Nemoku paaiškinti, bet man joje nesikepa taip, kaip senoje. Pavyzdžiui, senoje pavykdavo labai skaniai iškepti vištienos krūtinėlę (ir minkšta, ir sultinga būdavo), o šioje kažkodėl tik sausa gaunas, nors viską darau taip pat. Na, gal šioje reik kitaip su kaitra "žaist" Žiūrėsim, gal kaip nors pavyks susidraugaut. Svarbu, kad bent jau patvari būtų
iki kada dar galima pirkti Delimanoo produkcija Maximoje ?
QUOTE(kristynka* @ 2015 07 23, 11:49)
iki kada dar galima pirkti Delimanoo produkcija Maximoje ?
Iki rugpjūčio 16 d.
QUOTE(faraon @ 2015 07 22, 18:10)
To dar betrūktų, jeigu nauja keptuvė luptųsi ar liptų Ne.
Nemoku paaiškinti, bet man joje nesikepa taip, kaip senoje. Pavyzdžiui, senoje pavykdavo labai skaniai iškepti vištienos krūtinėlę (ir minkšta, ir sultinga būdavo), o šioje kažkodėl tik sausa gaunas, nors viską darau taip pat. Na, gal šioje reik kitaip su kaitra "žaist" Žiūrėsim, gal kaip nors pavyks susidraugaut. Svarbu, kad bent jau patvari būtų
cia greiciausiai yprocio reikalas, jei anksciau keramine turejai, tai taip, skirtumas gali jaustis. delimano keptuviu danga kitokia, jos greiciau kaista, gal tame reikalas. as keptuve naudoju blynine daugiausiai, tai negaliu sita tema daugiau pasakyt, bet man tinka.
QUOTE(FejaBeja @ 2015 07 23, 22:20)
cia greiciausiai yprocio reikalas, jei anksciau keramine turejai, tai taip, skirtumas gali jaustis. delimano keptuviu danga kitokia, jos greiciau kaista, gal tame reikalas. as keptuve naudoju blynine daugiausiai, tai negaliu sita tema daugiau pasakyt, bet man tinka.
Ilgai naudojatės blynine keptuve? Esat ja patenkinta?
Ar šiandien Klaipėdoj kas nors matėt kur yra didžiųjų trintuvų? Akropoly nėra
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 07 24, 12:21)
Ar šiandien Klaipėdoj kas nors matėt kur yra didžiųjų trintuvų? Akropoly nėra
Vakar vakare mačiau Bigo Maximoj, nemačiau, kad kas pirktų Aš ieškau mažosios keptuvėlės 20 cm, niekur nebėra
QUOTE(lašas jūroj @ 2015 07 24, 17:09)
Vakar vakare mačiau Bigo Maximoj, nemačiau, kad kas pirktų Aš ieškau mažosios keptuvėlės 20 cm, niekur nebėra
Ačiū
gal vilniuje matete keptuviu 20 ir 24cm?
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 07 23, 21:26)
Ilgai naudojatės blynine keptuve? Esat ja patenkinta?
as pradzioj delimano akcijos pirkau, ne tik keptuve, bet ir daug kitu dalyku kepa gerai, man tinka. greitai kaista, greit issikepa, lengvai issiplauna, aliejaus nereikia...tvarkoj zodziu