O gal Panevėžy matėt trintuvą didijį? Jau baigiu prarast viltį jį įsigyti
As tai paskambinau i Maxima, paprasiau, kad rezervuotu ir ramiai atsiemiau
Klaipėdoje Akropolio Maximoje pilna tų didžiųjų trintuvų, sakė turi jų tris paletes.
QUOTE(klopedija @ 2015 07 19, 09:09)
Kuo įdomus?
Ar neteko pastebėt, kad apskritai daugelis prietaisų, pirmą kartą įjungus, dvokia tepalais, degintom padangom ar kažkaip panašiai?
Štai SesersSmilė pastebėjo. Ir išsigando, nes, greičiausiai, instrukcijoje apie tai nieko neparašyta.
Žinoma įmanoma, jei įjungsi ir paliksi prietaisą neribotam laikui be priežiūros.
Mano anoje žinutėje citata iš prietaiso instrukcijos:
Prieš pirmą maisto gaminimą aerogrilyje:
(...)
-Nustatykite temperatūrą 250°C,
(...)
-Nustatykite chronometrą 5 minutėm, norėdami pašalinti tepalų likučius. (...) (Jūs galbūt šiek tiek jausite dūmų kvapą).
-Po prietaiso išjungimo, atidarykite dangtelį ir palaukite, kol įrenginys atvės 5 minutes.
Iš šios akcijos pirkau mamai tą mažą rankinį trintuvą. Veikia gerai, sakyčiau, be priekaištų.
Prieš pirmą naudojimą išploviau, ką galima išplauti; įjungus užuodžiau, kad prietaisas naujas.
Ar neteko pastebėt, kad apskritai daugelis prietaisų, pirmą kartą įjungus, dvokia tepalais, degintom padangom ar kažkaip panašiai?
Štai SesersSmilė pastebėjo. Ir išsigando, nes, greičiausiai, instrukcijoje apie tai nieko neparašyta.
Žinoma įmanoma, jei įjungsi ir paliksi prietaisą neribotam laikui be priežiūros.
Mano anoje žinutėje citata iš prietaiso instrukcijos:
Prieš pirmą maisto gaminimą aerogrilyje:
(...)
-Nustatykite temperatūrą 250°C,
(...)
-Nustatykite chronometrą 5 minutėm, norėdami pašalinti tepalų likučius. (...) (Jūs galbūt šiek tiek jausite dūmų kvapą).
-Po prietaiso išjungimo, atidarykite dangtelį ir palaukite, kol įrenginys atvės 5 minutes.
Iš šios akcijos pirkau mamai tą mažą rankinį trintuvą. Veikia gerai, sakyčiau, be priekaištų.
Prieš pirmą naudojimą išploviau, ką galima išplauti; įjungus užuodžiau, kad prietaisas naujas.
zinosiu ateiciai. man iki siol pasisekdavo, kad isplovus kvapas dingdavo. nu arba karta panaudojus. delimano skrudintuva irgi pirkau, tai kvapas jautesi, bet paskrudinus pirma karta duona issigaravo.
Daugelis apie skrudintuvus ir trintuvus kalba. O kaip keptuvės? Gal kas turit įsigyję ir naudojat ne pirmą mėnesį, kaip jos?
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 07 20, 22:33)
Daugelis apie skrudintuvus ir trintuvus kalba. O kaip keptuvės? Gal kas turit įsigyję ir naudojat ne pirmą mėnesį, kaip jos?
Taip taip ir mane domina, kątik pasiėmiau gilią keptuvę. Gal kas turit jau,naudojat? Kaip jos?
QUOTE(SesersSmilė @ 2015 07 20, 21:56)
Taip taip ir mane domina, kątik pasiėmiau gilią keptuvę. Gal kas turit jau,naudojat? Kaip jos?
gal kas matete didziuju trintuvu siauliuose?
Kaunietės,kurioje Maximoje matete didžiųjų trintuvų ? Ruošiamės važiuot į Kauną,tai nereiktų klaidžiot.
QUOTE(SesersSmilė @ 2015 07 20, 22:56)
Pasinaudosit pora savaiciu - parasykit kaip ji.
Cia vien apie skrudintuvus ir trintuvus kalbama...
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 07 22, 16:06)
Cia vien apie skrudintuvus ir trintuvus kalbama...
Kad ne tik
QUOTE(VyEnRa @ 2015 04 08, 16:24)
Turiu ir puodus ir keptuvę, kol kas jokių nusiskundimų viskas čiki
Keptuvė po turėtos keramikinės- pasaka
Keptuvė po turėtos keramikinės- pasaka
QUOTE(FejaBeja @ 2015 04 17, 18:10)
as tai kolkas tik su mazesne delimano keptuve (24 cm) esu susidurus, tai ispudis geras. netraukia, mazai aliejaus reikia, nesunki, plaunasi paprastai. viskas tvarkoj kaip ir :
QUOTE(TaGre @ 2015 04 20, 17:26)
Išbandžiau 28cm keptuvę, patiko, pirksiu mažesnę dar
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 04 21, 22:43)
Jau kuris laikas turime, man ji patinka, po pusmečio aišku daugiua btų galima komentuot
QUOTE(Simonana @ 2015 04 29, 19:56)
Turim blynų keptuvę, išbandyta su blynais (bulviniais, lietiniais), omletu, dar riešutus skrudinau - kokybė labai patinka. Aliejaus praktiškai nereikia, nesvyla ir neprikepa niekas. Valosi lengvai, galima dėti ir į indaplovę, bet aš pasaugau ir rankom plaunu.
QUOTE(meidelin @ 2015 05 09, 02:48)
Dėl delimano galiu pasakyt turiu dvi keptuves: blynų ir didesne 28 cm. Tikrai labai geros patogios, aliejaus daug nereikia, puikiai kepa neprilimpa. Dažnai naudoju, o atrodo kaip naujos.
QUOTE(*macchiato* @ 2015 05 10, 19:46)
Pirkau ir aš Delimano keptuvę. Paėmiau gilią keptuvę 28cm, kol kas esu labai labai patenkinta. Aliejaus nereikia daug, maistas neprikepa, plauti lengva, dėjau ir į indaplovę
Prisiskaičius pagyrų nusipirkau mažiausią. Būsiu nepopuliari , bet nusivyliau. Turėta keraminė iš Maximos už 20 Lt man buvo kur kas geresnė, deja, kadangi savo atitarnavo, teko naujos ieškot.
QUOTE(faraon @ 2015 07 22, 16:29)
Kad ne tik
Prisiskaičius pagyrų nusipirkau mažiausią. Būsiu nepopuliari , bet nusivyliau. Turėta keraminė iš Maximos už 20 Lt man buvo kur kas geresnė, deja, kadangi savo atitarnavo, teko naujos ieškot.
Ačiū, bet šie atsiliepimai parašyti tik akcijai prasidėjus. Vėliau kažkaip stojo tyla šia tema. Mėnesį pasinaudojus keptuvė dažnai atrodo kaip nauja. Kažin kaip jos tarnauja po ilgesnio laiko.
O kuo būtent jus nuvylė? Limpa? daug aliejaus reikia pilti? Luptis pradėjo?