Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

FejaBeja, o yra bent 1 šios akcijos produktas, kuris jums nepatiktų?

Atsiprašau, jeigu neteisingą nuomonę susidariau, bet man toks įspūdis (peržiūrėjus visas jūsų žinutes), kad esat Delimano vadybininkė ir visaip kaip bandote įpiršti šios akcijos produkciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 06 04, 20:50)
FejaBeja, o yra bent 1 šios akcijos produktas, kuris jums nepatiktų? 

Atsiprašau, jeigu neteisingą nuomonę susidariau, bet man toks įspūdis (peržiūrėjus visas jūsų žinutes), kad esat Delimano vadybininkė ir visaip kaip bandote įpiršti šios akcijos produkciją ax.gif

vadybininke nesu nei sios, nei jokios kitos firmos! Produktai, kuriuos isigijau man tikrai patinka ir niekuo negaliu padet... Beje, daug ko dar neturiu, nors noreciau, pavyzdziui, sulciaspaudes, kavamales ir kavinuko, todel domiuosi. Nenusikaltimas gi!
O siaip esu biski akciju maniake, apie tai reiks pagalvot ax.gif
Atsakyti
gal nenuodeme pasigirti bus, bet su seserim nutarem delimano citrusiniu vaisiu sulciaspaude nusipirkt. labai idomus daiktas. nebuciau pagalvojus, kad taip greitai galima apelsinu sulciu issispaust biggrin.gif
http://public.fotki....1020426394.html
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif nusipirkau vakar Delimano skrudintuvę duonai ir likau nusivylusi. Įjungiau pirmą kart ant 3 programos ( kaip rašė instrukcijoj ) ir taip užsmirdo plastmasės dvokas visoj virtuvėj doh.gif . Tai nesuprantu ar čia bus tik 1ą kart taip, ar visad? Buvau nutarus šnd nunešt grąžint, bet ar priima? Ar dar bandyt porą dienų ir matysiu tada. verysad.gif gal kas man atsakys,gal kuri naudojat jau? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SesersSmilė @ 2015 07 17, 06:58)
Sveikos merginos  4u.gif nusipirkau vakar Delimano skrudintuvę duonai ir likau nusivylusi. Įjungiau pirmą kart ant 3 programos ( kaip rašė instrukcijoj ) ir taip užsmirdo plastmasės dvokas visoj virtuvėj  doh.gif . Tai nesuprantu ar čia bus tik 1ą kart taip, ar visad? Buvau nutarus šnd nunešt grąžint, bet ar priima? Ar dar bandyt porą dienų ir matysiu tada. verysad.gif gal kas man atsakys,gal kuri naudojat jau? Ačiū  4u.gif
Nieko baisaus. mirksiukas.gif
Kiek teko susidurti, visą elektrinę maisto ruošimo techniką pradžioje reikia pakaitinti (kaip ne elektrinę gerai išplauti) "tuščia eiga". Ar naudojimo instrukcijoje nieko apie tai nerašoma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 17 liepos 2015 - 07:46
QUOTE(klopedija @ 2015 07 17, 08:43)
Nieko baisaus.  mirksiukas.gif
Kiek teko susidurti, visą elektrinę maisto ruošimo techniką pradžioje reikia pakaitinti (kaip ne elektrinę gerai išplauti) "tuščia eiga". Ar naudojimo instrukcijoje nieko apie tai nerašoma?  g.gif

Na manau viskas bus gerai mirksiukas.gif šiandien jau nebebuvo kvapo. Turbūt tik pirmą kart taip. Instrukcijoje lyg nerašė dėl tuščio pakaitinimo, arba praleidau. Na,bet jau ok viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SesersSmilė @ 2015 07 17, 13:06)
Na manau viskas bus gerai  mirksiukas.gif
Turbūt tik pirmą kart taip. Instrukcijoje lyg nerašė dėl tuščio pakaitinimo
Bus gerai. mirksiukas.gif
Kaip jau rašiau, visus naujus prietaisus reikia "nudegint". Nebent instrukcija rašytų, kad negalima "tuščiai" bandyti.

Šiom dienom pirkau konvekcinę krosnelę, tai instrukcijoje konkrečiai parašyta:

Prieš pirmą maisto gaminimą aerogrilyje:
(...)
-Nustatykite temperatūrą 250°C,
(...)
-Nustatykite chronometrą 5 minutėm, norėdami pašalinti tepalų likučius. (...) (Jūs galbūt šiek tiek jausite dūmų kvapą).
-Po prietaiso išjungimo, atidarykite dangtelį ir palaukite, kol įrenginys atvės 5 minutes.

Ne šiek tiek pajutau, o smarvė buvo kaip reikiant. doh.gif Bet tai yra normalu.
Atsakyti
Turiu puoda. Labai patenkinta..Kosem.virt nepamainomas thumbup.gif kas del trintuvu ieskokit "blato"parduotuvej smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar verta pirkti Delimano Astoria skrudintuvą? Nusipirkau tą didelį trintuvą, tai dabar mąstau apie skrudintuvą. Tiesa, turiu vieną, pirktą jau labai seniai. Bet šiuo susidomėjau, nes galima šildyti bandeles. Be to, jis yra su trupinių padėklu.

Įdomu, kokia lipdukų akcija MAXIMOJE bus po Delimano...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 07 17, 12:19)
Bus gerai.  mirksiukas.gif
Kaip jau rašiau, visus naujus prietaisus reikia "nudegint". Nebent instrukcija rašytų, kad negalima "tuščiai" bandyti.

Šiom dienom pirkau konvekcinę krosnelę, tai instrukcijoje konkrečiai parašyta:

(...)
(...)
-Nustatykite chronometrą 5 minutėm, norėdami pašalinti tepalų likučius. (...) (Jūs galbūt šiek tiek jausite dūmų kvapą).
-Po prietaiso išjungimo, atidarykite dangtelį ir palaukite, kol įrenginys atvės 5 minutes.

Ne šiek tiek pajutau, o smarvė buvo kaip reikiant.  doh.gif  Bet tai yra normalu.

idomus metodas. o taip neimanoma netycia perkaitint prietaiso?
Atsakyti
QUOTE(FejaBeja @ 2015 07 18, 21:42)
idomus metodas.
o taip neimanoma netycia perkaitint prietaiso?
Kuo įdomus?
Ar neteko pastebėt, kad apskritai daugelis prietaisų, pirmą kartą įjungus, dvokia tepalais, degintom padangom ar kažkaip panašiai?
Štai SesersSmilė pastebėjo. biggrin.gif Ir išsigando, nes, greičiausiai, instrukcijoje apie tai nieko neparašyta.
Žinoma įmanoma, jei įjungsi ir paliksi prietaisą neribotam laikui be priežiūros. hihihi.gif

Mano anoje žinutėje citata iš prietaiso instrukcijos:

(...)
(...)

Iš šios akcijos pirkau mamai tą mažą rankinį trintuvą. Veikia gerai, sakyčiau, be priekaištų.
Prieš pirmą naudojimą išploviau, ką galima išplauti; įjungus užuodžiau, kad prietaisas naujas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 07 18, 15:28)
Sakykit, ar verta pirkti Delimano Astoria skrudintuvą? Nusipirkau tą didelį trintuvą, tai dabar mąstau apie skrudintuvą. Tiesa, turiu vieną, pirktą jau labai seniai. Bet šiuo susidomėjau, nes galima šildyti bandeles. Be to, jis yra su trupinių padėklu.

Įdomu, kokia lipdukų akcija MAXIMOJE bus po Delimano...

Turiu,pirkau,manau verta. Vaikai dabar tik ir skrudina duonytę pusryčiams su visokiom užtepėlėm tongue.gif
o kai rašiau,kad smirda,tai taip buvo tik pirmą kart, antrą rytą jau viskas lb ok , nebebuvo jokio kvapo. 4u.gif
Atsakyti