FejaBeja, o yra bent 1 šios akcijos produktas, kuris jums nepatiktų?
Atsiprašau, jeigu neteisingą nuomonę susidariau, bet man toks įspūdis (peržiūrėjus visas jūsų žinutes), kad esat Delimano vadybininkė ir visaip kaip bandote įpiršti šios akcijos produkciją
QUOTE(Abuelita @ 2015 06 04, 20:50)
FejaBeja, o yra bent 1 šios akcijos produktas, kuris jums nepatiktų?
Atsiprašau, jeigu neteisingą nuomonę susidariau, bet man toks įspūdis (peržiūrėjus visas jūsų žinutes), kad esat Delimano vadybininkė ir visaip kaip bandote įpiršti šios akcijos produkciją
vadybininke nesu nei sios, nei jokios kitos firmos! Produktai, kuriuos isigijau man tikrai patinka ir niekuo negaliu padet... Beje, daug ko dar neturiu, nors noreciau, pavyzdziui, sulciaspaudes, kavamales ir kavinuko, todel domiuosi. Nenusikaltimas gi!
O siaip esu biski akciju maniake, apie tai reiks pagalvot
gal nenuodeme pasigirti bus, bet su seserim nutarem delimano citrusiniu vaisiu sulciaspaude nusipirkt. labai idomus daiktas. nebuciau pagalvojus, kad taip greitai galima apelsinu sulciu issispaust
http://public.fotki....1020426394.html
http://public.fotki....1020426394.html
Sveikos merginos nusipirkau vakar Delimano skrudintuvę duonai ir likau nusivylusi. Įjungiau pirmą kart ant 3 programos ( kaip rašė instrukcijoj ) ir taip užsmirdo plastmasės dvokas visoj virtuvėj . Tai nesuprantu ar čia bus tik 1ą kart taip, ar visad? Buvau nutarus šnd nunešt grąžint, bet ar priima? Ar dar bandyt porą dienų ir matysiu tada. gal kas man atsakys,gal kuri naudojat jau? Ačiū
QUOTE(SesersSmilė @ 2015 07 17, 06:58)
Sveikos merginos nusipirkau vakar Delimano skrudintuvę duonai ir likau nusivylusi. Įjungiau pirmą kart ant 3 programos ( kaip rašė instrukcijoj ) ir taip užsmirdo plastmasės dvokas visoj virtuvėj . Tai nesuprantu ar čia bus tik 1ą kart taip, ar visad? Buvau nutarus šnd nunešt grąžint, bet ar priima? Ar dar bandyt porą dienų ir matysiu tada. gal kas man atsakys,gal kuri naudojat jau? Ačiū
Nieko baisaus. Kiek teko susidurti, visą elektrinę maisto ruošimo techniką pradžioje reikia pakaitinti (kaip ne elektrinę gerai išplauti) "tuščia eiga". Ar naudojimo instrukcijoje nieko apie tai nerašoma?
QUOTE(klopedija @ 2015 07 17, 08:43)
Nieko baisaus.
Kiek teko susidurti, visą elektrinę maisto ruošimo techniką pradžioje reikia pakaitinti (kaip ne elektrinę gerai išplauti) "tuščia eiga". Ar naudojimo instrukcijoje nieko apie tai nerašoma?
Kiek teko susidurti, visą elektrinę maisto ruošimo techniką pradžioje reikia pakaitinti (kaip ne elektrinę gerai išplauti) "tuščia eiga". Ar naudojimo instrukcijoje nieko apie tai nerašoma?
Na manau viskas bus gerai šiandien jau nebebuvo kvapo. Turbūt tik pirmą kart taip. Instrukcijoje lyg nerašė dėl tuščio pakaitinimo, arba praleidau. Na,bet jau ok viskas
QUOTE(SesersSmilė @ 2015 07 17, 13:06)
Na manau viskas bus gerai
Turbūt tik pirmą kart taip. Instrukcijoje lyg nerašė dėl tuščio pakaitinimo
Bus gerai. ***
Turbūt tik pirmą kart taip. Instrukcijoje lyg nerašė dėl tuščio pakaitinimo
Kaip jau rašiau, visus naujus prietaisus reikia "nudegint". Nebent instrukcija rašytų, kad negalima "tuščiai" bandyti.
Šiom dienom pirkau konvekcinę krosnelę, tai instrukcijoje konkrečiai parašyta:
Prieš pirmą maisto gaminimą aerogrilyje:
(...)
-Nustatykite temperatūrą 250°C,
(...)
-Nustatykite chronometrą 5 minutėm, norėdami pašalinti tepalų likučius. (...) (Jūs galbūt šiek tiek jausite dūmų kvapą).
-Po prietaiso išjungimo, atidarykite dangtelį ir palaukite, kol įrenginys atvės 5 minutes.
Ne šiek tiek pajutau, o smarvė buvo kaip reikiant. Bet tai yra normalu.
Sakykit, ar verta pirkti Delimano Astoria skrudintuvą? Nusipirkau tą didelį trintuvą, tai dabar mąstau apie skrudintuvą. Tiesa, turiu vieną, pirktą jau labai seniai. Bet šiuo susidomėjau, nes galima šildyti bandeles. Be to, jis yra su trupinių padėklu.
Įdomu, kokia lipdukų akcija MAXIMOJE bus po Delimano...
QUOTE(klopedija @ 2015 07 17, 12:19)
Bus gerai.
Kaip jau rašiau, visus naujus prietaisus reikia "nudegint". Nebent instrukcija rašytų, kad negalima "tuščiai" bandyti.
(...)
(...)
-Nustatykite chronometrą 5 minutėm, norėdami pašalinti tepalų likučius. (...) (Jūs galbūt šiek tiek jausite dūmų kvapą).
-Po prietaiso išjungimo, atidarykite dangtelį ir palaukite, kol įrenginys atvės 5 minutes.
(...)
(...)
idomus metodas. o taip neimanoma netycia perkaitint prietaiso?
QUOTE(FejaBeja @ 2015 07 18, 21:42)
Kuo įdomus?Ar neteko pastebėt, kad apskritai daugelis prietaisų, pirmą kartą įjungus, dvokia tepalais, degintom padangom ar kažkaip panašiai?
Štai SesersSmilė pastebėjo. Ir išsigando, nes, greičiausiai, instrukcijoje apie tai nieko neparašyta.
Žinoma įmanoma, jei įjungsi ir paliksi prietaisą neribotam laikui be priežiūros.
Mano anoje žinutėje citata iš prietaiso instrukcijos:
(...)
(...)
Iš šios akcijos pirkau mamai tą mažą rankinį trintuvą. Veikia gerai, sakyčiau, be priekaištų.
Prieš pirmą naudojimą išploviau, ką galima išplauti; įjungus užuodžiau, kad prietaisas naujas.
QUOTE(Jol @ 2015 07 18, 15:28)
Sakykit, ar verta pirkti Delimano Astoria skrudintuvą? Nusipirkau tą didelį trintuvą, tai dabar mąstau apie skrudintuvą. Tiesa, turiu vieną, pirktą jau labai seniai. Bet šiuo susidomėjau, nes galima šildyti bandeles. Be to, jis yra su trupinių padėklu.
Turiu,pirkau,manau verta. Vaikai dabar tik ir skrudina duonytę pusryčiams su visokiom užtepėlėm
o kai rašiau,kad smirda,tai taip buvo tik pirmą kart, antrą rytą jau viskas lb ok , nebebuvo jokio kvapo.